Decoratie

Kaptafel met spiegel en verlichting: 140+ (foto) Opties voor uw slaapkamer

Pin
Send
Share
Send
Send


Als u op zoek bent naar een kaptafel met een spiegel, kunt u op onze website veel opties bekijken. Het is de moeite waard om meer te weten te komen over wat ze zijn, en waar je tijdens de selectie op moet letten.

<>

Waarom is het nodig?

 • In de damestoilet is zoiets onmisbaar. Sterker nog, in de laden en op het tafelblad kunt u een aantal cosmetica, persoonlijke verzorgingsproducten en een spiegel en een comfortabele poef of stoel opbergen die de omgeving comfortabel maken voor schoonheid.
 • Modellen met laden en bijzettafels passen gemakkelijk in decoratieve cosmetica, handige dingen en leuke snuisterijen. Het is gemakkelijker voor meisjes om de kamer schoon te houden als hun spullen op hun plek zitten. En dergelijke items zijn alleen geschikt voor opslag.
 • Vrouwen geven de voorkeur aan make-up of verzorgen hun huid zonder haast. En als u cosmetische en andere procedures in de badkamer uitvoert, dan zal zeker iemand uit het huishouden dit ochtend- of avondritueel onderbreken door op de deur te kloppen en zich haasten.
 • Vaak worden ze gebruikt als decoratief onderdeel van een stijlvol interieur. Kies hiervoor een model met een elegant ontwerp dat de stijl van de slaapkamer of een andere kamer benadrukt en aanvult.

Er zijn verschillende en originele kaptafels met een spiegel.

keer terug naar het menu ↑

types

Tabellen voor gladstrijken met een spiegel verschillen in grootte, ontwerp en constructie, zodat u ze in elke kamer kunt oppakken.

Deze items worden niet altijd in de slaapkamer geïnstalleerd, ze kunnen in de kleedkamer of badkamer worden geplaatst. Maar alleen als de grootte van de kamer dit toelaat.

Het is vermeldenswaard dat het ontwerp en de functionaliteit van dit meubilair even belangrijk zijn, daarom is het niet eenvoudig om het te classificeren.

Afhankelijk van het type installatietabellen zijn:

In de damestoilet is zoiets onvervangbaar

 • De muren.Gemonteerd op vier dunne of twee brede steunen bij de muur. In open appartementen of lofts worden ze gebruikt voor het in zones onderbrengen van de kamers.
 • Wandmontage.Ze hebben twee steunen en het tafelblad is aan de muur bevestigd. Ze dienen als decor, omdat ze een stijlvol ontwerp hebben. Ze zijn uitgerust met een ondiep tafelblad, zodat u niet hoeft voorover te buigen en erop te leunen bij het aanbrengen van make-up of tijdens het maken van styling.
 • Console.Ze zijn gemaakt in de vorm van hangend meubilair, dat aan de muur is bevestigd. Ze hebben een dun blad of zijn uitgerust met hangende, ondiepe laden. Organisch kijken in het interieur in de stijl van loft, hi-tech, modern, etc.

Spiegel model

Gezien de ontwerpkenmerken zijn ze:

 • Met laden. Er zijn tafels met verborgen, hangende of ingebouwde laden, waarin het handig is om decoratieve cosmetica en verzorgingsproducten, persoonlijke bezittingen en prullaria neer te zetten.
 • Met een kastOntmoet een of twee duimen. Ze zijn erg ruim en omvangrijk. Geschikt voor installatie in ruime slaapkamers.
 • hoekig. De achterkant van de tafels heeft een rechte hoek. Ze worden geïnstalleerd in kleine slaapkamers om de woonruimte efficiënt te gebruiken.

Ze worden gebruikt als decoratief onderdeel van een stijlvol interieur.

 • Transformers.Uitgerust met een muurkist met laden en een verplaatsbaar tafelblad. Nadat het tafelblad is geavanceerd, veranderen ze in een groot hoekmodel. Heb een bureaubladspiegel.
 • Met opvouwbare top of secretaresse.Ze hebben een opklapbaar tafelblad met een spiegel. Ze zijn tegelijkertijd functioneel genoeg om als meubel te dienen voor het creëren van een werkruimte en om te poetsen. Om te beginnen, moet je de spiegel laten zakken en het pierglas in het bureaublad veranderen.. Ingebouwde plank met cosmetica sluit het paneel.
 • Met opvouwbare top of secretaresse.Met succes in het interieur passen in de stijl van minimalisme, hi-tech, modern. Neem weinig ruimte in beslag en ruim de ruimte niet op.

Deze tabellen zijn behoorlijk functioneel.

Afhankelijk van de installatiemethode van de spiegel zijn er tabellen:

 • Met bevestigd aan het tafelblad. Geschikt voor klassieke en traditionele interieurs.
 • pier-glazen. Uitgerust met een grote spiegel, die permanent is bevestigd. Het is handig voor een vrouw om zichzelf van top tot teen te onderzoeken en de integriteit van het beeld en alle details te beoordelen. Vaak zijn er lage tafelbladen voor de werkbladen, die de spiegel niet bedekken.
 • Met opvouwbare spiegel. Bevestigd op de klep. Indien nodig kunt u het sluiten en het meubilair als een bureau gebruiken.
 • latwerk. Het is uitgerust met een stationair mes en twee bewegen langs de randen. Door de spiegels op de deuren kan een vrouw aan alle kanten rondkijken met de juiste afstelling. Trellis kan ook worden afgesloten met deuren, wat erg handig is voor mensen die niet voor de spiegel willen slapen.

Het ontwerp en de functionaliteit van dit meubilair zijn even belangrijk.

keer terug naar het menu ↑

Backlit kiezen

Een ander type "vrouwelijke schoonheidsspecialistentafel" is een verlicht model. Deze zien er heel origineel en aantrekkelijk uit en dienen ook als een ongewoon decor van moderne slaapkamers.

De achtergrondverlichting wordt gebruikt als een trendy decor en om comfortabele werkomstandigheden te garanderen.

raadAls u de optie met decoratieve verlichting kiest, moet u ervoor zorgen dat deze is uitgerust met een ledstrip. En het zou alleen wit licht moeten zijn. Kleur zal immers kleuren en verhoudingen vervormen, dus het zal voor een vrouw heel moeilijk zijn om make-up toe te passen.

Verlichting wordt ook gebruikt als een trendy decor.

Als het moet worden geïnstalleerd in een donkere hoek, waar er niet voldoende daglicht is, is het beter om een ​​tafel met ingebouwde cartridges rond de omtrek van het frame te kiezen. In dit geval wordt het licht van de lampen gelijkmatig verspreid en creëert het optimale omstandigheden voor het aanbrengen van make-up. De meest succesvolle modellen zijn modellen die zijn uitgerust met cartridges voor fluorescentielampen en LED-lampen, omdat ze licht emitteren dat het dichtst bij daglicht is.

Als u een comfortabele omgeving wilt creëren voor een donkere kamer, kunt u ook schansen of lampen aan beide zijden van de spiegel hangen. Ze kunnen in dezelfde stijl worden gemaakt als het slaapkamermeubilair of, in tegendeel, anders zijn.

Staanlampen presteren ook goed voor deze taak. Zowel zij als wandlampen moeten worden gekozen in overeenstemming met het ontwerp van meubels en interieurstijl.

Glas optie

keer terug naar het menu ↑

We rusten een kinderkamer uit

Meisjes van de eerste jaren willen in alles net als hun moeder zijn, dus als volwassenen een kaptafel in de kamer hebben, zal het kind dit zeker nodig hebben.

Dit meubel in de slaapkamer van het kind draagt ​​bij aan een fantastische sfeer en het kleine meisje zal zich een echte prinses voelen. Dit zal toelaten om in haar de gewoonte te cultiveren om altijd voor zichzelf te zorgen en een uiterlijk te houden. Met zijn hulp zullen de ouders een gezellige hoek voor het meisje creëren, evenals voor de nette opslag van accessoires en haarverzorgingsproducten.

Voor een kleine prinses

En als u kiest voor een tafel met een ongewoon ontwerp, versiert deze de kinderkamer. Modellen kunnen er anders uitzien. Er is dus een kaptafel met een themaontwerp of gemaakt in een klassieke stijl. De laatste is geschikt voor schoonheden van verschillende leeftijden. Zelfs als het meisje ouder is, hoeft de piercer of console niet te worden veranderd.

Boudoir in de kinderkamer moet een spiegel hebben. U kunt degene kiezen waarin deze aan de muur is gemonteerd, vlakbij het tafelblad of direct aan het meubilair.

keer terug naar het menu ↑

Hoektafels

Als er niet genoeg ruimte in de slaapkamer is om een ​​groot model met een breed blad te installeren, waarop u alle meest noodzakelijke dingen kunt uitbreiden, dan moet u een hoekmodel kopen. Deze oplossing maakt de kamer tegelijkertijd ergonomischer en functioneler. De ruimte wordt in dit geval immers veel efficiënter gebruikt.

Hoek optie

Bijzonder interessante L-vormige modellen kijken in kleine slaapkamers. Met hun hulp lijkt het interieur ruimer en niet overladen met meubels. In grote kamers zien ze er ongepast uit, omdat de aanwezigheid van een spiegel in de hoek de verhoudingen van de kamer vervormt, langwerpig en ongemakkelijk maakt.

kenmerken

Hoek- of L-vormige tafels verschillen in het ontwerp van de achterwand, die de vorm heeft van een rechte hoek. Ze verschillen ook in de vorm van het tafelblad, de organisatie van de interne ruimte, en ongeacht de structuur verschillen ze ook in de manier van bevestigen daarom zijn er:

 • console. Ze zijn uitgerust met twee steunen, maar het tafelblad is aan twee zijden aan de muur bevestigd. Ze zijn vast en helpen perfect om vrije ruimte te besparen.

In klassieke stijl

 • vloer. Heeft 4 of meer steunen. Verschillen in mobiliteit. Ze zijn gekozen voor installatie in studio-appartementen of lofts, waar ze vaak het meubilair veranderen.
 • vals. Ze zijn gemaakt in de vorm van een tafelblad met of zonder laden, dat op de wanden in de hoek is gemonteerd. Er zijn meestal in de slaapkamers, gemaakt in de stijl van minimalisme. Om ze te verplaatsen, moet je de constructie volledig demonteren.

In de oude stijl

Welke vormen zijn er?

Hoewel het hoekboudoir zich tussen de twee muren bevindt, hebben ze verschillende vormen. De bekendste zijn dus:

 • driehoekig. Heb een radiale gevel. Als u kiest voor een afgerond of ovaal tafelblad, let dan goed op dat de ruimte proportioneel blijft.
 • trapezium. Uitgerust met een rechte achterwand. Een dergelijke oplossing brengt de spiegel dichter bij de gebruikers en maakt het meubilair comfortabel voor gebruik. Ze worden geïnstalleerd in ruime kamers, omdat ze veel ruimte innemen.
 • vijfhoekig. Hun ontwerp bestaat uit twee sokkels, maar ze zien er tegelijkertijd vrij licht uit en belasten het interieur niet.
 • L-vormige. Herhaal de vorm van de hoek en daarom erg ergonomisch en ruim. Van de tekortkomingen het vermelden waard een kleine spiegel.
 • Gebogen tafel. Ze hebben misschien een ongewone vorm en een andere originele uitstraling. Er zijn met een tafelblad in de vorm van een druppel, een komma en met uitsparingen van verschillende grootte. Sluit goed aan bij de stijlvolle ontwerpen van hi-tech, techno, modern en anderen.

Let op! Niet geschikt voor vrouwen die graag in volle groei in de buurt van de spiegel preenen.

Originele oplossing

Van welk materiaal is het gemaakt?

Afhankelijk van de stijl van het ontwerp, gebruiken fabrikanten verschillende materialen voor de vervaardiging van g-vormige modellen., namelijk:

 • hout en composietmaterialen (MDF, spaanplaat);
 • glas;
 • metaal;
 • plastic.
keer terug naar het menu ↑

Ontwerpkenmerken

raadAls de hoektafel geen deel uitmaakt van de afgewerkte slaapkamersuite, moet deze worden gekozen met inachtneming van de stilistische kenmerken van het interieur.

Tegelijkertijd kan het van hetzelfde materiaal zijn gemaakt of eenvoudig van kleur zijn. Dus voor het interieur:

Ruimtebesparend

 • met een traditioneel interieur kiezen, gemaakt van hetzelfde hout als de andere items van de headset. Maar tegelijkertijd zou het luxueuzer moeten zijn;
 • Barokstijl, focus op producten met een gebogen gevel en snijwerk. Ze moeten lichter van kleur zijn dan andere meubels. Voor dergelijke slaapkamers worden beschouwd als niet alleen geschikt als houten, maar ook gemaakt van glas of acryl;
 • in de stijl van techno of hi-tech is het beter om varianten te kiezen met strikte geometrische lijnen of volledig getrimd met spiegeloppervlakken;
 • Hokken of art deco voel je vrij om een ​​tafel met licht te kiezen. Ook hier is het aangewezen om te installeren gemaakt van glas en metaal of geschilderd in ongewone kleuren.

Provence stijl

keer terug naar het menu ↑

Tafel met gloeilampen

Moderne vrouwen van de mode proberen altijd aantrekkelijk te zijn, daarom gebruiken ze vaak decoratieve cosmetica. Om make-up toe te passen was comfortabel, in de slaapkamer is het noodzakelijk om een ​​pierglas met een spiegel en gloeilampen te installeren. Dit zal voorwaarden scheppen voor marafeta-begeleiding, het proces vergemakkelijken en de tijd die wordt besteed aan het ochtendtoilet verkorten. Bovendien zal het meubilair ook dienen als een stijlvolle decoratie van een moderne kamer, omdat het vaak een zeer aantrekkelijk stijlvol ontwerp heeft.

keer terug naar het menu ↑

kenmerken

Console voor gladstrijken met gloeilampen kan nog steeds een make-up tafel worden genoemd, omdat ze worden gebruikt door stylisten, make-upartiesten om een ​​plaats voor het aanbrengen van make-up te regelen. Ze zijn ook te vinden in kleedkameracteurs of -presentatoren, maar ook in studio's en showrooms.


Wat zijn goed?

 • Heb een betaalbare prijs. Hun kosten zijn grotendeels afhankelijk van het ontwerp, de grootte en het materiaal waaruit ze zijn gemaakt, evenals het type en aantal cartridges.
 • Veelzijdigheid. Past goed in veel interieurs. Daarom kunnen ze worden geïnstalleerd, en in de slaapkamer en in de cabine en in de kleedkamer.
 • Dienen als een extra bron van licht of decoratieve verlichting. Lampen op een frame of spiegel verspreiden een zacht, aangenaam licht en creëren een gezellige sfeer.
 • Gebruikt voor het in zones onderverdelen van studio-appartementen of lofts. Hiervoor gebruiken ze ook stijlvolle wandlampen of staande lampen.
 • Met hun hulp kunt u de ruimte visueel vergroten, de slaapkamer lichter en comfortabeler maken. Bovendien kunnen vrouwen zonder een grote spiegel gewoon niet doen.
 • Ze hebben veel laden, het maakt ze ruim. Geschikt voor opslag van nuttige dingen. Alle fondsen zijn bij de hand en netjes opgevouwen.
 • Zie er tegelijkertijd elegant en origineel uit. Kan worden gebruikt als een stijlvolle en functionele inrichting in de slaapkamer van een jong meisje of in het luxe appartement van een elegante dame.

Past goed in veel interieurs

raadOm een ​​praktische en stijlvolle optie te vinden, is het de moeite waard om je op verschillende parameters tegelijk te concentreren. Dit zal een keuze maken die aan alle vereisten voldoet.

Van welk materiaal zijn ze gemaakt?

Tafels met bollen voor moderne ruimtes worden vaak gemaakt:

 • Van plastic. Het zijn toegankelijke, praktische en pretentieloze zorg.
Meubels zijn gemaakt van dit materiaal voor professionele make-up meesters en stylisten.
 • Van glas. Ziet er goed uit in hightech, moderne of minimalistische slaapkamers. Hebben vaak spiegeloppervlakken. Hun grootste voordeel is een stijlvol ontwerp.

Veel laden, het maakt ze ruim.

Het is nogal lastig en moeilijk om voor dergelijk meubilair te zorgen. Glas en spiegeloppervlakken moeten immers altijd schoon en ingewreven zijn en het kost veel tijd en moeite. Anders ziet het meubilair er niet aantrekkelijk uit.
 • Van spaanplaat. Zijn de onderwerpen van het gemiddelde prijssegment. Ze zijn heel aantrekkelijk qua uiterlijk en praktisch in gebruik, omdat ze een gladde gelamineerde coating hebben of behandeld zijn met vernis en acryl.
 • Van natuurlijk hout. Duur, duurzaam en praktisch in gebruik. Ze worden gekocht voor installatie in slaapkamers met een klassiek, verfijnd interieur. Bij het kopen moet je letten op de kleur van het hout en ervoor zorgen dat het product goed wordt gecombineerd met andere items van de headset.
 • Van metaal. Gesmede tafels zullen dienen als een stijlvolle en functionele decoratie van lofts of kamers in een zeer ongebruikelijke stijl.

Zie er tegelijkertijd elegant en origineel uit

Welke maten zijn er?

Voor de make-uptafels speelt de grootte van de spiegel een belangrijke rol, en ook hoe ver deze zich van de rand van het tafelblad bevindt. Immers, hoe groter de spiegel en hoe dichter u zich daarin kunt bevinden, des te handiger is het om make-up toe te passen. Standaardmodellen zijn uitgerust met spiegels van 50 * 50 cm.

Als een spiegel van volledige lengte, dan zal deze optie ook dienen als een stijlvolle inrichting.

Om de tafel comfortabel te maken, let op het ontwerp. Een spiegel van geschikte grootte en de aanwezigheid van opbergdozen zijn niet alles om een ​​comfortabele omgeving te creëren. Veel hangt af van de hoogte van het tafelblad en de beschikbaarheid van vrije beenruimte. De standaardhoogte is meestal 75 cm.

Met hun hulp kunt u de ruimte visueel vergroten

Vrouwen besteden veel tijd aan het zorgen voor zichzelf, dus ze moeten ook comfortabele stoelen of poefs vinden en installeren. Deze items moeten goed met elkaar worden gecombineerd.

raadKies je een model voor een kleine slaapkamer, dan is het de moeite waard om een ​​kleine tafel op te zetten. Voor een ruime make-upruimte zijn modellen met een breed werkblad en een groot aantal sokkels en laden geschikt.

Bekijk de video: DIY: kaptafel met verlichtte spiegel! - EIGEN HUIS & TUIN (September 2021).

Pin
Send
Share
Send
Send