Decoratie

Ontwerptafels voor de keuken - 165+ (foto) Opties voor uw keuze

Pin
Send
Share
Send
Send


<>

Tabelfuncties

Keukenmeubilair verschilt in verschillende parameters. Vandaag kijken we naar de onderscheidende kenmerken van de tabellen en ontdekken we waar aandacht aan moet worden besteed bij het kiezen.

keer terug naar het menu ↑

glas

Glazen meubels zien er elegant en prachtig uit. Het ziet er goed uit in uw keuken. Ondanks de glasconstructie is het zeer betrouwbaar, omdat glas een verhoogde sterkte heeft en bescherming biedt tegen mechanische schade. Dientengevolge, wordt het glasoppervlak bestand tegen krassen, extreme temperaturen en andere negatieve factoren.

Glazen meubels zien er elegant en prachtig uit

Het vereist geen specifieke zorg en het glazen oppervlak kan gemakkelijk worden gereinigd van zichtbaar vuil.

Zo'n keukenaccessoire kan houten, kunststof of metalen poten hebben, die in combinatie met glas er geweldig uitzien. Een dergelijk oppervlak benadrukt op een gunstige manier de specifieke stijl van de keuken.

Ook het glas zelf kan zijn:

 • matt;
 • transparent;
 • gekleurde.

Dit oppervlak benadrukt de specifieke stijl van de keuken.

Op het oppervlak van het glas kan origineel ornament of fotodruk worden aangebracht. Veel ontwerpers benadrukken dat plastic of verchroomde stoelen ideaal zijn voor glazen oppervlakken. Deze combinatie past perfect in de stijl van minimalisme, loft of hightech.

raadHet oppervlak moet gemaakt zijn van gehard glas van hoge sterkte. Dergelijk glas valt niet uiteen in fragmenten in geval van ernstige mechanische schade.

Je moet ook rekening houden met het feit dat transparant glas visueel niet veel ruimte in beslag neemt. Veel eigenaren van kleine appartementen geven de voorkeur aan dit meubilair.

Het oppervlak moet gemaakt zijn van gehard glas van hoge sterkte.

keer terug naar het menu ↑

dining

Achter hem is het proces van het nemen van voedsel, een feestviering. Het moet echt handig en praktisch zijn.

U moet van tevoren een kleur kiezen. Let hiervoor op de schaduw van het behang of de kleur van de headset. Ook is het niet overbodig om aandacht te besteden aan de kwaliteit van het meubilair, omdat je wilt dat het zo lang mogelijk blijft dienen. Moderne tafel moet de volgende eigenschappen hebben:

Eet optie

 • Vochtbestendigheid. Door de verhoogde vochtbestendigheid gaan de meubels erg lang mee. Vochtbestendige werkbladen zijn heel gemakkelijk schoon te maken. In de regel worden hiervoor een natte spons en een zeepoplossing gebruikt.
 • Milieuvriendelijkheid. Aan deze voorwaarde moet worden voldaan. Keukenaccessoires gemaakt van grondstoffen van slechte kwaliteit zijn niet langer geschikt voor verder gebruik.
 • betrouwbaarheid. Een zeer belangrijke parameter die niet mag worden verwaarloosd. Als het tafelblad sterk is, zal het erg moeilijk zijn om te beschadigen.

Er zijn werkbladen gemaakt van acryl, metaal en plastic, maar het zijn juist houten tafels die populair zijn. Ten eerste is hout een milieuvriendelijk materiaal. Ten tweede ziet de boom er rijk uit. Ten derde kunnen houten meubelmodellen worden gekozen voor een andere stijl, bijvoorbeeld land, klassiekers, aristocratie, modern, hi-tech.

Moet echt handig, praktisch zijn

Maar er is een klein nadeel - natuurlijk houten meubilair heeft een te hoge waarde.

Deze omstandigheid maakt sommige liefhebbers van de klassiekers echter niet bang. Een betere optie zijn oplossingen van het spaanplaat. In dergelijke modellen zijn alleen de poten gemaakt van massief hout en het tafelblad zelf is gemaakt van een houten bord.

Om ervoor te zorgen dat het oppervlak van de spaanplaat zo lang mogelijk meegaat, moet het worden beschermd tegen vochtoverbelasting. Anders kan gelaagdheid of zwelling van de houten plaat optreden.

Maar in deze kwestie kunt u vals spelen en meubels kopen van panelen op houtbasis die bedekt zijn met een waterafstotende laag. Dus je zult tegelijkertijd twee vogels met één steen doden - de fondsen en een kwaliteitsproduct verwerven. Deze werkbladen zijn absoluut niet bang voor vocht en hebben een prachtig uitzicht.

keer terug naar het menu ↑

Tafel met stoelen

Elke tafel wordt aangevuld met stoelen, bijna iedereen weet het. Stoelen moeten zijn:

 • betrouwbaar;
 • duurzame;
 • praktisch.

Elke tafel wordt aangevuld met stoelen.

Als u meubels in de stijl van hightech wilt kopen, moet het ontwerp chroom- of glaselementen bevatten. Als je een fan bent van klassieke stijl, raden we je aan meubels te kopen die gemaakt zijn van massief hout.

Voor moderne keukens, ideale stoelen gemaakt van acryl of plastic. In de regel hebben dergelijke modellen een originele vorm en benadrukken ze het eetgedeelte. Een dergelijke niet-standaard oplossing zal zeker de aandacht van uw gasten trekken.

Als je stoelen koopt, kun je wat creativiteit tonen. Het is bijvoorbeeld niet nodig om een ​​uniforme achtergrondkleur waar te nemen. Je kunt zwarte stoelen oppakken aan de witte tafel of experimenteren met andere kleurvariaties. De stoelen van de stoelen kunnen gemaakt zijn van stijf, semi-stijf of zacht materiaal.

Voor een groot gezin

Je kunt ook een apart aanrecht kopen, en haar al om stoelen te bestellen. Gecombineerde oplossingen zien er altijd uniek en ongebruikelijk uit.

raadAls u stoelen met zachte stoelen kiest, moet u letten op de kwaliteit van het gebruikte materiaal. Een kunstleertje van lage kwaliteit kan na verloop van tijd barsten. Keer terug naar het menu

rondje

In de regel lijken ronde aanrechtbladen bijzonder indrukwekkend direct in het midden van de keuken. Geen wonder dat de ridders van koning Arthur aan een reusachtige ronde tafel zaten. Mee eens, de afgeronde vorm van het tafelblad stimuleert mensen om te communiceren en veroorzaakt aangename emoties. Dergelijke meubels vergroten de ruimte visueel en creëren niet de indruk van massaliteit. Vanwege het feit dat het tafelblad geen scherpe hoeken heeft, creëert het geen ongemak in een beperkte ruimte.

Rond model

Rond meubilair is de beste keuze als:

 • Het gezin is klein. Ronde tafels zijn ontworpen voor maximaal 6 personen, zelfs als u kiest voor een groot werkblad. Als u meer dan zes mensen wilt herbergen, kunnen er in een dergelijk geval problemen zijn met het comfort. Voor een gezin met een of twee kinderen is dit keukenaccessoire ideaal.
 • Kleine kamer Voor kleine keukens zijn ronde werkbladen met een diameter tot 1,5 m perfect.Door het feit dat het werkblad geen scherpe hoeken heeft, is het gemakkelijker om aan de tafel te zitten. Het is ook heel gemakkelijk voor hem om een ​​spontaan gesprek te voeren, aangezien de afgeronde vorm van het tafelblad hiertoe bevorderlijk is.
 • Als je kleine kinderen hebt. Kies meubels zonder scherpe hoeken om mogelijk letsel te voorkomen. Het is heel moeilijk om bij het rondrennen van kleine spoortjes te blijven. Scherpe hoeken vormen een ernstig gevaar voor kinderen. Je zegt natuurlijk dat je ook op het ronde tafelblad kunt slaan, maar zo'n klap zal veel veiliger en minder pijnlijk zijn dan bijvoorbeeld het raken van de achterkant van je hoofd met een scherpe hoek.
 • De vorm van de kamer zelf. Als u bijvoorbeeld van plan bent om de tafel in het gangpad of in de erker te plaatsen, is het in dit geval beter om een ​​rond blad te kiezen. Op deze manier is het veel gemakkelijker voor gasten om de diepte in te gaan.
 • Als er al bepaalde vormen van stoelen zijn. In de regel zijn de bijbehorende stoelen, ook op dezelfde drager, ideaal voor ronde tafels op één poot. Vaak kunnen deze modellen 360 graden draaien, wat erg handig is.

De afgeronde vorm van het tafelblad stimuleert mensen om te communiceren.

keer terug naar het menu ↑

telescopisch

De meest compacte zijn glijdende modellen. Als ze worden opgevouwen, nemen ze heel weinig ruimte in, en wanneer ze zijn uitgeklapt, kan de hele familie achter hen dineren. Gevouwen meubels hebben een vrij bescheiden formaat.

Heb je gehoord van de ronde schuiftafels? Als u begint te roteren met de klok mee, verdubbelt de diameter. Rotatie in de tegenovergestelde richting reduceert respectievelijk de diameter. Erg handig en praktisch, toch?

De zogenaamde boektafels zijn ook erg populair. Indien nodig kunt u een rand vouwen of uitvouwen om een ​​groot aantal gasten te ontvangen.


Het belangrijkste doel van het glijdende meubilair is om keukenruimte te besparen. De keuze is echter om rekening te houden met hoe het er in de keuken uitziet als het wordt gevouwen. Een tafel moet bijvoorbeeld ook het interieur van de keuken evenaren, zowel gevouwen als uitgevouwen. In het eerste geval vervult het de functie van een eenvoudig nachtkastje en in het tweede geval is het een volwaardige keukentafel.

In de regel, om ontbonden keukenmeubilair te ontbinden of omgekeerd te vouwen, is geen grote inspanning vereist, deze procedure kost weinig tijd.

keer terug naar het menu ↑

Table-sill

Interieurontwerpers raden aan de ruimte voor het raam te kiezen. Aanrechtdorpel is een uitstekende optie wanneer elke vrije meter vrije ruimte goud waard is.

Tafelbladdorpel is een uitstekende optie

Countertop sill is erg populair vanwege het feit dat het gemakkelijk is om de meeste geïmproviseerde middelen uit te voeren, gezien de stijl van de kamer. U kunt naar eigen goeddunken verschillende interessante opties maken, waarbij de bladzool stationair of vouwbaar kan zijn.

De eenvoudigste optie is om het werkblad langs de hele dorpel te plaatsen. Veel eigenaren van kleine appartementen doen precies dat. Het resultaat is een extra werkgebied en een plek om te eten.

Ook kan de tafeldorpel een grote afmeting hebben, vloeiend vloeiend in het stellingrek. Dit is een geweldige ontwerpoplossing voor moderne keukens. Dergelijke U-vormige meubels kunnen de ruimte in meerdere zones verdelen.

Bespaart ruimte in de keuken

raadHet beste is om vast massief hout, gelamineerd spaanplaat of graniet als het gekozen tafelblad te gebruiken. In dit geval zal de tafeldorpel een zeer lange tijd meegaan. Terug naar het menu

Tabel transformeren

In de regel, om dit meubilair te vouwen of te vouwen, hebt u een minimale inspanning nodig. Na eenvoudige manipulaties wordt een vierkante tafel verkregen uit een rechthoekige tafel en een ovaal van een ronde tafel. Echte magie of technisch genie! Een dergelijke acquisitie is geschikt voor kleine gebouwen.

Sommige trafo-transformatoren bieden ook de aanwezigheid van intrekbare stoelen. Maar het is vermeldenswaard dat de modellen aanzienlijke nadelen hebben, in termen van gebruiksgemak. Het is niet altijd handig om op intrekbare stoelen te zitten en na verloop van tijd raken ze los.

Een dergelijke acquisitie is geschikt voor kleine gebouwen.

Voordat u dergelijke meubels koopt, moet u ervoor zorgen dat deze in goede staat verkeren. Ook moeten de meubels zeer eenvoudig worden ingedeeld en gerangschikt. Voor dergelijke meubels kunnen afzonderlijk stoelen worden gekocht, die zo nodig worden gecoördineerd.

keer terug naar het menu ↑

Hoek in de keuken met stoelen

Wat associëren we met de keukenhoek? Dat klopt, met comfort. Deze bank zal je vrienden en familie zeker bevallen. Dit is een geweldige plek voor thuisthee, gezelligheid of gewoon ontspannen. Het gebruik van dit type meubilair heeft aanzienlijke voordelen:

Tafelcomfort

 • Mogelijkheid om een ​​groot aantal mensen aan tafel te plaatsen. Als we er rekening mee houden dat een deel van de gasten op de zachte hoek en het andere deel op de stoelen wordt geplaatst, neemt het aantal beschikbare stoelen toe. Bovendien is op de keukenhoek veel makkelijker plaats te maken dan bijvoorbeeld op dezelfde stoelen. In krappe en niet gek.
 • Charmante sfeer van warmte, zachtheid, comfort. Eenmaal in de keuken, waar een bank staat, begrijp je onbewust dat dit niet alleen een plek is waar eten wordt bereid, maar ook waar vriendelijke theefeestjes worden georganiseerd.
 • De bank is een geweldige plek om te ontspannen en televisie te kijken. Deze beslissing is relevant voor appartementen met één kamer, wanneer familieleden het oneens zijn met het bekijken van een bepaald televisieprogramma.
 • Banken hebben extra vakken en nachtkastjes waarin u gerechten kunt opslaan.
 • Textiel bekleding hoeken kunnen een verscheidenheid aan kleuren en tinten zijn. Overigens kan de bekleding zelf in de loop van de tijd worden veranderd als deze zijn uiterlijk verliest, vies wordt of onbruikbaar wordt.
 • Hoek kan als een bank dienen. Gasten kwamen bijvoorbeeld onverwacht naar je toe en de slaapplaatsen zijn beperkt. Gebruik de hoek als bed.

Geweldige plek voor thuis

raadWilt u een kwaliteitshoek kopen? In dit geval raden we aan modellen van echt leer te kiezen. Echt leer breekt niet met de tijd en het is heel gemakkelijk om het te verzorgen. Terug naar het menu

Desktop in de keuken

Om ervoor te zorgen dat de gastvrouw het kookproces mogelijk maakt, moet ze een comfortabele tafel tot haar beschikking hebben. In dit nummer wordt de hoofdrol gespeeld door het werkblad, omdat het in feite het hoofdproces van koken is.

Interieur optie

Velen begrijpen oprecht niet dat dankzij een handig werkoppervlak het mogelijk is om het kookproces te versnellen en te vereenvoudigen. Wat zijn de voordelen van een werkblad? Ten eerste moet het tafelblad duurzaam zijn. Op een dergelijk oppervlak blijven geen krassen en sporen achter van scherpe messen.

Ten tweede moeten er in de tafel planken en laden zijn. Dit is ongelooflijk handig, want de gastvrouw heeft bij de hand toegang tot de afwas.

Welke andere kenmerken moeten een werkoppervlak hebben:

 • wees duurzaam;
 • de grondstof waarvan het tafelblad is gemaakt, moet bestand zijn tegen hoge temperaturen en mechanische schade;
 • het oppervlak van het tafelblad moet gemakkelijk worden gereinigd van zichtbaar vuil;
 • aan de oppervlakte mogen er geen speling en spleten zijn, waarin vuil en water zich in de regel ophopen;
 • meubels moeten niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook mooi.

Het oppervlak van het tafelblad moet gemakkelijk te reinigen zijn.

Werkbladen kunnen niet alleen verschillen in hun configuratie en kenmerken, maar ook in de locatie. In de regel bevinden ze zich in het midden van de headset. Dit kan een gewone kast zijn met twee deuren en extra laden voor het bewaren van gerechten.

Ook voor keukenstudio's worden vaak werkoppervlakken op wielen gebruikt, die afhankelijk van de behoeften van de gastvrouw kunnen worden verplaatst.

Het is erg populair om dergelijke meubels in het midden van de kamer te plaatsen. In dit geval is het werkgebied gescheiden van de keuken.

raadVooral winstgevende en rijkelijk uitziende marmeren coating. Dit materiaal heeft uitstekende eigenschappen. Kijk ook naar grote stalen bladen, die bijna onmogelijk te krassen zijn met een mes tijdens het koken.

Ziet er rijk marmer coating

keer terug naar het menu ↑

Tafelstandaard

Bar-tellers worden meestal geïnstalleerd in keukenstudio's. Het rek kan een voortzetting zijn van het werkgebied en kan de ruimte van de kamer verdelen.

Corresponderende stoelen worden in het rek geselecteerd, meestal op een lange poot, die is uitgerust met een draaimechanisme. Dit duet ziet er geweldig uit.

Ongetwijfeld zijn bar-tellers een nogal ongebruikelijke oplossing. Maar laten we eens kijken welke voordelen dit meubilair nog heeft. Bijvoorbeeld ruimte besparen, de sfeer van een gezellige bar in de keuken, waar u kunt genieten van uw tijd met vrienden.

Bar-tellers worden meestal geïnstalleerd in keukensstudio's

Gewone eetcountertops, exclusief ontworpen voor voedsel. Bar tellers hebben handige extra compartimenten voor het opslaan van gerechten. Dit is ongelooflijk handig, want elke keuken staat vol met gerechten die ergens moeten worden bewaard. Ook kunnen, indien gewenst, grote huishoudelijke apparaten, zoals een koffiezetapparaat of een elektrische oven, in het rek worden ingebouwd. Een dergelijke ontwerpbeweging benadrukt de originaliteit van de ruimte.

De bar is vooral compact en praktisch meubilair. Elke kamer met dit meubilair zal er speciaal uitzien. Als je een fan bent van de klassieke stijl, dan is het onwaarschijnlijk dat deze oplossing bij je past.

Bar-tellers zijn een vrij ongebruikelijke oplossing.

Maar dat is nog niet alles, velen zullen geïnteresseerd zijn om meer te weten te komen over de variëteiten van dit meubilair:

1Hoofdstaafteller

In dit geval is de balkenteller het midden van de ruimte in de ruimte. Zo'n project is geschikt voor ruime kamers.

Deze racks kunnen in vorm variëren:

 • L-vormig;
 • U-vormige;
 • Halfronde.

In de regel is dit een apart onderdeel van de headset, gemaakt in een bepaalde stijl, waardoor het effect van de algehele integriteit wordt gecreëerd.

2Rack ingebouwd in meubels

In dit geval is het rek een voortzetting van het werkblad. Er zijn veel variaties van plaatsing: als onderdeel van het werkgebied, het "eiland" of zelfs de voortzetting van de vensterbank.

Dit project is geschikt voor ruime kamers.

De laatste optie is geschikt voor kleine keukens.

3Rack-partitie

Dergelijke meubels worden meestal gebruikt voor appartementen met herontwikkeling. In dit geval verdeelt de bar-teller twee woongebieden. De standaard is een verlengstuk van de muur en bevindt zich parallel aan de keukenset.

Ook is de installatie van de toog een optie in het geval van een keuken en een loggia.

Een unieke ontwerpoplossing waar u zeker van zult genieten.

raadVoordat u de loggia en de keuken gaat combineren, moet u het project van uw appartement bekijken en de dragende muren identificeren.

Er zijn veel variaties op plaatsing.

2Keukentafel doe het zelf

Het zal interessant voor je zijn:

Столик для Завтрака в постель своими руками: Практичные модели для комфорта

Loft-stijl tafel (115+ foto's): welk type ontwerp is beter? (geschreven / journal / bar / dining / transformator)

Hoe een bureau met laden en een plank te kiezen: (190+ foto's) Organiseer praktisch de ruimte

Je kunt dit op verschillende manieren doen:

 • Om te bestellen.
 • Doe het zelf.

Als u de eerste optie kiest, moet u eerst denkbeeldige meubels op een stuk papier tekenen en de exacte afmetingen opgeven.

Maar je kunt het zelf voor de keuken halen. Op het eerste gezicht lijkt dit een nogal gecompliceerde onderneming, maar dat is het niet. Eerst moet je de volgende materialen en hulpmiddelen voorbereiden:

 • houten planken, minstens 3 cm dik;
 • schroeven;
 • coating vernis;
 • vliegtuig, ijzerzaag;
 • slijp- en freesmachine;
 • elektrische boor, schroevendraaier;
 • vernis borstel.

Bekijk geweldige opties, gemaakt van hout. Het is het beste om een ​​array te gebruiken. Dergelijke meubels zien er even goed uit in de keuken en in de woonkamer.

Ook als u een bepaalde ervaring hebt in het timmerwerk, kunt u een houten werkblad maken met stalen elementen in een gemeenschappelijke constructie. Dit type meubels is populair. De combinatie van hout en metaal ziet er ongewoon en tegelijkertijd fascinerend uit. Het zal geen aanvulling zijn, maar versier je keuken.

raadVoordat met het werk wordt begonnen, moet alles zorgvuldig worden gemeten en moeten aanvullende berekeningen worden gemaakt. U moet ook voldoen aan de vastgestelde veiligheidsregels.

In beige tinten

keer terug naar het menu ↑

Het decor op tafel

Velen zijn gewend om een ​​uniek decor op de vakantietafel te creëren, zodat het er in overeenstemming met de situatie uitziet. Het decor kan echter niet alleen feestelijk zijn, maar ook elke dag. Opgemerkt moet worden dat de decoratie van de eettafel een echte kunst is. Hiermee kunt u een unieke gezellige sfeer creëren in de keuken.

In feite is het niet nodig om een ​​ontwerper te zijn om het meubilair op een speciale manier te versieren. Het maakt niet uit waar de tafel zich bevindt, het is noodzakelijk om het te decoreren met een centrale compositie.

Meestal wordt het decor in het midden van het tafelblad geplaatst, net op het kruispunt van de assen, en al rond de centrale decoratie zijn de apparaten bij het serveren. In het geval dat de tafel naar de muur wordt verplaatst en niet in het midden van de kamer staat, kan het decor vanuit het midden worden verschoven.

Bloemdecoratie

Natuurlijk is de meest voorkomende decoroptie een vaas met kunstmatige of verse bloemen. Ongetwijfeld ziet deze decoratie er geweldig uit. Bloemen geven de eethoek elegantie en helderheid. Ze brengen ook een vleugje natuurlijke schoonheid naar het algehele interieur.

De keuze van het vat waarin de bloemen zullen staan ​​speelt ook een grote rol.

Een universele oplossing is de keuze voor een transparante vaas, die geschikt is om naar elke achtergrond en in combinatie met gerechten te kijken. Je kunt ook een vaas kiezen die in kleur overeenkomt met keukengerei, of omgekeerd.

raadHelaas is het niet altijd mogelijk om de tafel met verse bloemen te versieren. Welnu, voor deze doeleinden zijn vuren of wilgentakken perfect.

Decoratie decoratieve gerechten

De inrichting van de tafel in bloemen is echter een vrij banale beslissing, omdat alles absoluut wordt gedaan voor wat voor soort feest niet komt. In dit verband rijst de vraag, welke opties voor de decoratie van meubels bestaan ​​er nog?

Nou, laten we naar ze kijken:

1Mand, vaas of schaal met vers fruit

Deze oplossing ziet er niet minder elegant uit dan de optie met bloemen. Fruit maakt het eetgedeelte comfortabeler en smakelijker. Bovendien kunt u vruchten per kleur plukken, wat overeenkomt met het algehele interieur. Als de kamer bijvoorbeeld wordt gedomineerd door oranje tinten, is het in dit geval mogelijk om de eethoek met sinaasappels te versieren.

In plaats van fruit kun je ook groenten gebruiken, dit is vooral belangrijk in het herfstseizoen.

In witte kleuren

2kaarsen

Vooral voordelige kaarsen kijken in stijlvolle kandelaars. Maar je kunt gebruiken voor decoratie en dikke kaarsen zonder kandelaars. Kaarsen geven een romantisch tintje aan de eethoek en op de dagelijkse eettafel zien ze er gewoon gezellig en prachtig uit.

Overigens is het helemaal niet nodig om de kaars in brand te steken, hij oogt op zichzelf elegant en mooi.

3Lege vaasHet is niet nodig om bloemen of twijgen in een vaas te zetten. Op zichzelf voegt de originele vaas zijn unieke flair toe aan het decor, als aanvulling op de eethoek. Het is het beste om een ​​vaas op te halen die bij het keukenmeubilair past. Maar naar eigen goeddunken kun je met het kleurenpalet experimenteren.

Hi-tech stijl

4Transparante tank met wat vulling

Het grote voordeel van deze oplossing is dat de kleur van het landschap gemakkelijk te veranderen is.

Het enige dat hiervoor nodig is, is het wijzigen van de inhoud. Veelkleurige snoepjes, gedroogde eieren, kralen, marmelades, getint water, bloembladen, koffiebonen en dergelijke kunnen dienen als opvulling voor transparante containers. Over het algemeen, toon je verbeelding, misschien kom je in dit opzicht met een meer originele en creatieve decoratie.

5Glazen kan of karaf

Dit decor is een klassieker, het is bijzonder nuttig om rustieke of gebrandschilderde glasstijl te benadrukken.

6Koffiekan of ketel van keramiek

Bijna iedereen houdt van koffie en thee. Er zijn warme en ontspannen associaties met deze drankjes. Een koffiepot of een waterkoker op tafel zorgt voor warme gevoelens, gezelligheid en comfort. Zelfs als je een setje thee zet op de tafel, zal dit laatste onmiddellijk veranderen.

Houten elementen maken de kamer comfortabeler

7Geurig bakken

Stel je voor dat je op tafel zit in een prachtige mand met geroosterde taarten of broodjes, zorgvuldig bedekt met een papieren handdoek. Zo'n spektakel laat niemand onverschillig, en de keuken zal lijken op een gezellige, rustieke hut waarin verschillende lekkernijen worden bereid. Je kunt ook de zogenaamde "namaak" gebak kopen.

8tafelkleed

Je kunt zo eenvoudig mogelijk doen door de keukentafel te bedekken met een prachtig tafelkleed. U kunt een kant en klaar tafelkleed kopen in de dichtstbijzijnde winkel of zelf borduren, waardoor het uniek en uniek is. Trouwens, als je problemen hebt met borduren, dan kun je in dit geval een tafelkleed bestellen bij een professionele naaister.


Met het oog op het voorgaande, blijft de zaak voor de kleine - om te beslissen welk tafelmodel bij u past.

Bekijk de video: Invicta horlogemakers video (September 2021).

Pin
Send
Share
Send
Send