Decoratie

Bruine kleur in het interieur: 260+ (foto) "Chocolade" -ontwerp. Interessante en originele kleurencombinaties

Pin
Send
Share
Send
Send


De bruine kleur in het interieur is een klassieke en universele oplossing voor de decoratie van het pand voor elk doel. Opties zoals het blijkt, kunnen veel meer zijn. Ze zijn zo vertrouwd met ons dat we soms niet zien hoeveel deze kleur om ons heen heeft. Laten we eens kijken naar alle nuances waarmee rekening moet worden gehouden.

<>

Kleurencombinatie

Het nobele bruine kleurenschema wordt gebruikt bij het ontwerpen van elke stijl en richting, zowel klassiek als modern. De bruikbaarheid van dit decor is duidelijk op bruine oppervlakken, vooral donkere, en vervuiling is bijna onmerkbaar. Een grote verscheidenheid aan bruine kleuren van lichte en donkere tinten biedt de breedste keuze.

Een van de belangrijkste eigenschappen en voordelen van bruin is combinatorieel. Deze kleur wordt gecombineerd met bijna elke kleur. Hiermee kun je de felle kleuren dempen en de interessant saaie tinten interessanter maken.

Bruin kleurenschema wordt gebruikt bij het ontwerpen van elke stijl.

In combinatie met andere kleuren en tinten, verdeelt het bruine palet zich niet, maar combineert het de verschillen organisch tot een complete compositie. Overweeg enkele voorbeelden.

keer terug naar het menu ↑

Met beige

Bruin met beige is een goede oplossing. Ze zijn evenwichtig ten opzichte van elkaar, want ze behoren tot hetzelfde palet. Het interieur, opgelost in een bruin-beige ader, creëert een speciale sfeer van huiselijke warmte. Dit is een geweldige optie voor het ontwerp van slaapkamers, woonkamers, eetkamers. Schaduw in het interieur maakt het mogelijk heldere elementen op te nemen in de vorm van gordijnen en verschillende accessoires.

Voor de kinderkamer is het de moeite waard om een ​​vrolijker interieur op te halen. Hier wordt bruin het best gebruikt in combinatie met roze. In de slaapkamer kan deze oplossing ook geschikt zijn, omdat het een comfortabele sfeer van zachte romantiek creëert.

De bruikbaarheid van dit decor is duidelijk

keer terug naar het menu ↑

Donker bruin

Geassocieerd met tinten koffie en donkere chocolade. Dit zijn de kleuren van het klassieke gamma, geven het interieur een adel, benadrukken de hoge status.

Combinaties met andere kleuren en tinten kunnen worden gebruikt om het interieur van een kamer voor elk doel in huis te versieren. Dit kan een woonkamer, slaapkamer, hal, keuken of andere kamer zijn. Bruin, samen met groen, is een middel om een ​​rustgevende atmosfeer te creëren. Design heeft de voorkeur van mensen die intuïtief naar vrede streven, omdat ze gevoelig zijn voor onrust en zich meer op hun gemak voelen in een dergelijke omgeving. Conservatieve tinten zijn meer dan geschikt in het interieur van een klassieke stijl.

Bruin met beige - een goede oplossing

Er moet aan worden herinnerd dat de schaduw van chocolade te donker is om de solo te gebruiken. Een kleine kamer ingericht in chocoladetinten zal somber en krap lijken, als een konijnenhol. Om dergelijke ontwerpfouten te voorkomen, is het redelijk om aanvullende kleuren te gebruiken om te verdunnen. Terug naar het menu

Combinatie met andere kleuren

Een van de meest geschikte voor een paar met donkerbruine kleur is wit. Hoewel de combinatie van bruin en wit vrij saai lijkt, vragen ze om extra expressieve accenten. Heldere kleuren bieden een breed veld voor ontwerpexperimenten. Neutraal wit helpt altijd om onnodig donkere hoeken het hoofd te bieden.

Donkerbruin met beige is een zeer succesvol duet. Schoonheid en evenwicht zijn even aanwezig in deze monochrome combinatie, omdat ze allebei in hetzelfde kleurbereik zijn, maar tegelijkertijd zo ver mogelijk van elkaar verwijderd zijn.

Deze kleur kan worden gecombineerd met bijna elke kleur.

Beige en bruine tinten zijn voor elk doel een warme sfeer in de kamer. Vooral in vergelijking met het bruin-witte duet. De combinatie van donkerbruin en beige lijkt een goede oplossing voor het creëren van een gezellige woonkamer of slaapkamer.. Perfecte afwerkingen - heldere accenten. Bijvoorbeeld textiel en andere items.

keer terug naar het menu ↑

Met rood

Roodbruin wordt geassocieerd met mahonie en ziet er luxueus uit in het interieur. Dient als een belichaming van kwaliteit van leven en respectabiliteit.

Bruine kleur vormt een spectaculair paar met rood in het interieur. Dit is een traditionele oplossing voor de Engelse stijl, het wordt vaak gebruikt en biedt kantoren en woonkamers.

De schaduw van chocolade is te donker voor solo gebruik

Rood en bruin zijn verwante kleuren, en daarom lijken ze in een duet erg harmonieus in het interieur. Een dergelijk decoratief effect wordt bereikt door rood op te nemen in complexe donkerbruine tinten.

Beperkt en praktisch wordt geassocieerd met stabiliteit en ijver, en de aanwezigheid van rood in het interieur geeft de atmosfeer een adel en maakt het solide.

Het gebruik van een dergelijke tandem is vooral succesvol in combinatie met houten voorwerpen in het interieur..

De kamer heeft een warme, gezellige en vooral huiselijke sfeer.

De combinatie van bruin en rood in het ontwerp, bijvoorbeeld de woonkamer, wordt organisch aangevuld met wit. Helder, helder en zelfs smakelijk ontwerp wordt geleverd aan het interieur.

Discreet en praktisch interieur

keer terug naar het menu ↑

Met groen

Dit is een harmonieus stel. De een vervolmaakt de andere natuurlijk, omdat in de natuur de stam en takken van de boom de bladeren voortzetten. Er gaat niets boven natuurlijke fantasie, dit zijn de beste combinaties qua esthetiek.

In een paar te groen met een overwicht van gele tonen moet chocolade worden geselecteerd, om een ​​maximaal visueel effect te bereiken. Dankzij citroenschaduwen wordt het bruine interieur lichter en stijgt de stemming in een dergelijke omgeving vanzelf. Het meest voordelige ontwerp ziet er uit in de keuken, eetkamer en woonkamer.

De lente-combinatie van jong gebladerte met houtschors is aangenaam voor de ogen, opbeurend, vult de ziel met optimisme en harmonie. In het interieur ziet deze frisse en natuurlijke combinatie er net zo organisch uit als in de natuur.

In klassieke stijl

In de woonkamer, waarvan de muren zijn ingericht in bruine tinten, zien de elementen die in lichtgroen zijn gemaakt, pistachenoten en kalktinten er interessant uit. Een dergelijke omgeving helpt je te ontspannen en volledig te ontspannen, terwijl je overdag goed hebt gewerkt, je zenuwen en gedachten op orde zullen komen.

De combinatie heeft bepaalde voordelen:

 • Het maakt niet uit welk onderdeel van het kleurenpaar dominant zal zijn, harmonie zal hoe dan ook blijven bestaan.
 • Groene appel in combinatie met een chocoladekleur vereist geen verdunning met andere kleuren.
 • In het interieur wordt het meubilair van bruine kleur organisch aangevuld met textiel en accessoires in een groen palet.

In het interieur van de badkamer

Bruin in een duet met groen lijkt de meest stabiele kleuroplossing te zijn en de meest rustige combinatie van twee natuurlijke tinten die de natuur zelf ons schenkt.

keer terug naar het menu ↑

Bruine kleur in het interieur van kamers

Laten we eens nader bekijken hoe kleur het interieur kan beïnvloeden. Net als bij de selectie van een bepaalde zone, kunt u de toon voor het hele ontwerp instellen.

keer terug naar het menu ↑

Voor de keuken

Bruine kleur - een zeer goede oplossing voor de keuken en eetkamer. De chocoladekleurige muren en de bruine kleur van de boom creëren een respectabele sfeer die zorgt voor een goede eetlust in een gezellige sfeer.

De bruine inrichting van de keuken is een beproefd populair ontwerp dat zijn relevantie in onze tijd niet verliest.

Bruin in de keuken wordt aanbevolen om afwisselend met kleuren zoals beige, geel, wit, groen, oranje of blauw.

Een zeer goede oplossing voor de keuken en eetkamer.

meubilair

In de keuken, voornamelijk versierd met bruine tinten, het meest geschikte meubilair van hout. Kunststof oppervlakken die de houtstructuur nabootsen, kunnen er ook behoorlijk solide uitzien.

Donker bruin meubilair ziet er goed uit in een kamer met lichte wanden, meubels van lichte tinten worden organisch gecombineerd met een bruin decor van de wanden. Meubelmeubilair kan zowel monochroom als veelkleurig zijn en het oppervlak kan mat of glanzend zijn. De keuze van het meubeldesign hangt af van de basisstijl. Het decor wordt tot een minimum beperkt of, integendeel, de voorkeur gaat uit naar producten die rijkelijk zijn versierd met houtsnijwerk.

De perfecte oplossing voor de keuken

Kenmerken van het keukenontwerp in bruine tinten

De vloeren in de keuken zijn afgewerkt met laminaat, tegels in bruine tinten. Gordijnen met bruine patronen hangen voor de ramen. Gebruik voor wanddecoratie behang in dezelfde tonaliteit. Het gips is in de juiste kleuren geverfd. Bij het selecteren van tegels worden geleid door dezelfde regels.

In de bruine keuken ziet het er geweldig uit.

raadIn de keuken wordt aanbevolen om verschillende armaturen te gebruiken om zachte verlichting te creëren.

Het laatste moment om een ​​complete ontwerpfoto te maken, is een koffiekleurig tafelkleed met toonsoorten.

Ziet er geweldig uit huishoudelijke apparaten stalen kap

keer terug naar het menu ↑

Inkomhal

De klassieke gang in bruine kleur - de keuze aan mensen met een conservatieve smaak. Resistent stereotype, decennialang vouwen, houten meubels, versierd met verschillende tinten bruin.

Ze komt in veel verschillende tinten. Liefhebbers van natuurlijke materialen kiezen echter nog steeds voor de kleuren van natuurlijk hout.

Tint variaties genoeg in dit geval. U kunt leunen op:

 • eiken;
 • els;
 • cherry;
 • appel, as;
 • noten;
 • kastanje.

Welke optie niet zou worden gekozen, het is belangrijk om een ​​harmonieuze combinatie van alle elementen in het interieur van de gang te bereiken.

 


keer terug naar het menu ↑

slaapkamer

In het interieur van de slaapkamer zal bruin de best mogelijke manier hebben. Bruine tinten helpen om zachtjes te ontspannen. Rustige en ongestoorde slaap is gegarandeerd en 's ochtends wordt u begroet met een verkwikkende en frisse kop koffie.

Door een witte kleur toe te voegen, wordt de nobelheid van een bruin ingerichte kamer bereikt. Om enige eentonigheid in het interieur te voorkomen, is het de moeite waard om een ​​accessoire van felle kleuren toe te voegen.

Om de bruine kleur in de slaapkamer te verdunnen, kunt u beige en lichtroze gebruiken. In deze setting, de plaats van romantiek en tedere gevoelens.

In het interieur van de slaapkamer zal bruin de best mogelijke manier hebben.

deKies een bruine tint voor de slaapkamer

Het decor van de slaapkamer in chocoladetinten heeft een kalmerend en kalmerend effect. Voor de decoratie van de slaapkamer moeten materialen van lichtbruine tinten worden gebruikt.

Overmatig gebruik van donkerbruin in het interieur vermindert visueel de ruimte.

De kleine slaapkamers zijn ingericht met lichte kleuren. De kwestie van het aansteken van de bruine slaapkamer verdient speciale aandacht. Het is wenselijk dat het zo natuurlijk mogelijk was. De puntschikking van lampen bereikt het gewenste effect.

raadVerdun de kleur van chocolade in het interieur van de slaapkamer met hints van sla, beige, abrikoos, evenals neutraal wit.

Deze tinten helpen ontspannen.

keer terug naar het menu ↑

In de woonkamer

Met de bruine kleur in het interieur van de woonkamer kunt u een comfortabele omgeving creëren voor ontmoeting met vrienden en ontspannen met uw gezin. De bruine tinten in de woonkamer zijn mooi met hun neutrale uitstraling, voor een rustige sfeer.. Veel mensen hebben sappige en heldere kleuren in het ontwerp van kamers, ze zijn vervelend in dergelijke omstandigheden. En aangezien de woonkamer een gemeenschappelijke ruimte is, zijn de zachte kleuren in het ontwerp wat u nodig hebt. Dankzij deze techniek wordt voor iedereen een aangename omgeving gecreëerd.

Heldere kleuren moeten worden overgelaten voor extra decors en accessoires, die ook een plaats hebben in de woonkamer. Voor de woonkamer met open haard, een goede kleurencombinatie van bruin en licht oranje. Zo'n duet zorgt voor een warme sfeer in de kamer en vult de atmosfeer met zonneschijn.

Met Color kunt u een comfortabele omgeving creëren voor ontmoeting met vrienden en ontspannen

De meest voorkomende complementaire kleur in het bruine interieur is wit.

Dankzij hem slaagt hij erin de donkerbruine kleur lichter te maken, om hem een ​​frisse en levengevende schaduw te geven. Een winnende oplossing voor een chique woonkamer.

Vrolijke mensen met een actieve levensstijl kiezen heldere accenten die hun vrolijkheid verhogen. Vanuit zo'n woonkamer wil je niet weggaan. Door het juiste aanbod van bruine kleuren in het interieur, gekoppeld aan een bekwaam ontwerp, kunt u elke woonkamer transformeren en het verbazingwekkend en buitengewoon maken.

De combinatie van bruine en beige kleur is de beste optie. Gezien de verscheidenheid aan kleurschakeringen, kunt u een magisch effect bereiken in het interieur.

Biedt een ontspannen sfeer

Bruine tinten in het interieur van de woonkamer

De meest populaire tinten:

 • cacao. Het gaat meestal, niet als een primaire kleur, maar als een decoratief element, om een ​​helder accent in de kamer te creëren.
 • chocolade. De meest succesvolle toevoeging is ivoor. Ook geschikt voor accentuering van objecten in het interieur.
 • kaneel. Deze toon wordt gekenmerkt door buitengewone zachtheid en warmte. Dankzij hem wordt een kalme en vredige sfeer gecreëerd in de kamer, die zo belangrijk is voor de woonkamer. De perfecte aanvulling op kaneel is rood en geel. De kleur van gesmolten melk of room toevoegen aan de schaduw van kaneel helpt een romantische sfeer creëren.
 • hout. Een speciaal effect kan worden bereikt door houtachtige tinten te combineren met felle kleuren - rood of geel. De perfecte harmonie zorgt voor een combinatie met natuurlijke tinten groen. Positieve stemming en opgewektheid in de woonkamer met een soortgelijk ontwerp zijn gegarandeerd.

Bruine tinten in het interieur van de woonkamer zijn altijd in de mode. Dit is een voorbeeld van een klassiek ontwerp. Door de juiste bruine tinten te kiezen en ze te combineren met andere kleuren, kun je het appartement een stijl geven die stabiel en betrouwbaar aanvoelt.

Bruine kleur wordt geassocieerd met de aarde, als basis van alles en de sleutel tot een sterke en duurzame gezinskachel. De aanwezigheid van koffie en zandtinten in het interieur creëert een sfeer van elegant comfort. In de bruine woonkamer is het leuk om te ontspannen en te ontspannen na de dagelijkse beslommeringen.

raadWoonkamers met een bruine afwerking moeten een goed daglicht hebben. Deze decoratie is meer geschikt voor woonkamers met goed natuurlijk licht.

Datatonen in het interieur van de woonkamer zijn altijd in de mode

Bruine kleur is geschikt voor de decoratie van de woonkamer in elke stijl. Heldere accessoires in de vorm van kussens, schilderijen, vazen, beeldjes verdunnen de algehele donkere achtergrond in bruine tinten.

keer terug naar het menu ↑

Accessoires en afwerking

Voordat u accessoires afwerkt en kiest, moet u elk detail doordenken. Inderdaad, in elk interieur is het belangrijkste niet om het te overdrijven met een of andere kleur of combinatie.

keer terug naar het menu ↑

meubilair

Meubels gemaakt van hout in het interieur - het is solide. Bruin lederen banken verschillen vooral. Schaduw bruin meubilair laat gordijnen toe, ondersteund in helderdere kleuren. Om de rijke kleuren in het interieur van het meubilair in evenwicht te brengen, zijn de muren afgezet met materialen in beige kleur.

Kohler-plating houten meubels is geselecteerd met speciale zorg. Dit zijn groen, rood, beige, lichtroze en tinten van de primaire kleur. Zwart in paar met bruin is het niet waard om te nemen. Voordat u meubels van natuurlijk hout koopt, moet u contact opnemen met de ontwerper, zodat u het hele interieur niet hoeft te veranderen.

Combineer kleurencombinaties zorgvuldig.

Het zal interessant voor je zijn:

Mint kleur in het interieur - de frisheid van het zijn en sappige gemoedstoestand (135+ foto's). De combinatie van kleuren die je niet had verwacht

Het ontwerp van de woonkamer in de kleur van witte sneeuw - we creëren elite-meesterwerken. 135+ Foto's van real-style oplossingen in het interieur

De kleur van de lucht en de zee: 215+ Foto Exclusief ontwerp. De keuze van combinaties van blauw in het interieur

Psychologie van contrasten: 105+ Foto's van combinaties van geel in het interieur. Alle voor- en nadelen

150+ foto's van modern interieur in grijze kleur. De voordelen die een grijs ontwerp geven

keer terug naar het menu ↑

behang

Behang van bruine tinten als afwerkingsmateriaal, geniet onveranderlijke populariteit. Het ontwerp in rustgevende kleuren is een goede oplossing voor gebouwen van elk doel. Bovendien zijn deze achtergronden geclassificeerd als afwerkingsmaterialen waarmee u combinaties kunt maken met de meeste bestaande kleurtinten. Het biedt geweldige mogelijkheden voor wanddecoraties.

Bruine tinten zijn multifunctioneel. Daar moet rekening mee worden gehouden, gebruik ze in het interieur. Een juiste selectie van de toon van dergelijk behang stelt u in staat om een ​​accent, verduidelijking of, in tegendeel, verduistering van de kamer, contrast en transformatie van de ruimte te verschaffen.

Wallpapers van deze kleur zijn altijd populair.

Ondanks de aanzienlijke voordelen van de bruine tint is dergelijk behang echter altijd met zorg in het interieur gebruikt. De prevalentie van donkere kleuren in kamers kan een slecht humeur uitlokken en je slechter voelen. Maar de juiste decoratie van de muren met bruin behang zorgt ervoor dat u harmonie kunt bereiken in het ontwerp van de kamer. Het is comfortabel om te blijven en comfortabel te rusten.

Aangezien de achtergrond van het behang in verschillende verzadigingskleuren kan worden gemaakt, doet zich in de regel geen probleem voor bij het afwerken van een kamer in het huis. Dit geldt voor de gang, de keuken en de woonkamers. Het moet alleen bij het kiezen en plakken van behang vasthouden aan een aantal eenvoudige maar belangrijke regels.

In ingetogen kleuren

Hoe wallpaper in het interieur te gebruiken?

Gebruik de muurbekleding in het interieur volgens de onderstaande richtlijnen:

 • omdat de meeste bruine oedema's nogal donker en ietwat somber zijn, komt doordachte verlichting in het interieur naar voren. Houd rekening met deze handeling, plak het behang op de muren, verlicht door het licht van grote ramen, of plaats verlichting om een ​​goede verlichting te bereiken;
 • om de duurzaamheid van het behang te garanderen, moet u de bouwmaterialen selecteren met een resistente verflaag. Dit is vooral belangrijk op plaatsen waar het behang regelmatig moet worden gereinigd - in de keuken, in de gang, in de hal, in de hal;
 • U kunt extra dynamiek in het interieur creëren door de bruine kleur te verdunnen met lichtere en lichtere tinten. Bijvoorbeeld cacao- of beige kleuren;
 • Vergeet niet dat donkerbruine achtergronden - bruin, chocolade - niet geschikt zijn voor de decoratie van kleine kamers, omdat ze visueel de ruimte verkleinen;
 • Behang met een groot patroon moet niet worden gebruikt voor het plakken van de volledige omtrek van de kamer. Bijvoorbeeld behang met grote bloemen heeft bij voorkeur de decoratie van slechts één muur in de kamer ten behoeve van expressieve nadruk.

Verschillende elementen van de ruimte in de gegeven stijl

keer terug naar het menu ↑

blinds

Om gordijnen op te rapen, is het noodzakelijk met de nodige aandacht. Ontwerpers raden aan een model, kleur en stijl van gordijnen te kiezen, geleid door:

 • gemeenschappelijke kleuren;
 • lichtniveau;
 • de grootte van de kamer.

Het gaat hier om de perceptie van deze kleur, zijn relatie ermee. Als het wordt gezien als de kleur van chocolade, koffie, cacao, dan is het een onvoorwaardelijk positief en is het jouw kleur, maar als je niet van bruine tinten houdt, dan is het noodzakelijk om zijn aanwezigheid in het interieur tot een minimum te beperken.

In combinatie met blauw

Al het bovenstaande moet worden overwogen bij het gebruik van bruine tinten in de interieurdecoratie. Dit geldt met name voor donkere kleurenschema's. Meubels, behang, gordijnen en andere accessoires zijn zo geselecteerd dat de kamer leuk was om te zijn. Warme bruine tinten creëren een gezellige sfeer in de slaapkamer, woonkamer, kinderkamer.

Biedt gemoedsrust, rust

Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat het interieur niet wordt overladen met verzadigde donkere kleuren. Dit maakt het ontwerp zwaarder, maakt het somber, tast visueel comfort aan. Heldere accessoires, contrasterende decor en originele meubels kunnen goed werken in het revitaliseren van het interieur.

Het creëert een omgeving van veilig comfort.

De gordijnen van deze tinten verzachten het interieur, dankzij de eigenschap om de kamer op betrouwbare wijze te beschermen tegen de zonnestralen. Het enige nadeel dat al is genoemd: de optische reductie van de ruimte. Bovendien maakt de dominantie in het interieur van donkerbruine tinten de situatie somber in de kamer.

Er is geen reden om de aanwezigheid in het interieur van de gordijnen nobele bruine tinten te weigeren. Vergeet de compliancemaatregelen niet. Het palet in het interieur moet correct worden toegepast. Het wordt organisch gecombineerd met alle houtachtige tinten donkerbruin met aders van zwarte kleur, wenge, wat vaak in het spel komt bij het creëren van een contrasterend ontwerp.

De bruine kleur wordt gewaardeerd om de diepte en rijkdom, de nobelheid die het naar het interieur brengt.. Van groot belang vanuit het oogpunt van de ontwerper is de breedte van het kleurenpalet. In sommige variaties kunt u bourgondische of zelfs paarse notities vangen.

Dergelijke gordijnen verzachten het interieur.

Effen donkerbruine gordijnen - een goed ontwerp voor woon- en slaapruimtes. Als deze kamers ruim genoeg zijn en goed verlicht. Voor kamers met een kleiner gebied kan de bruine kleur op de gordijnen van lichte kleur worden achtergelaten, in de vorm van patronen, tekeningen, franjes, accessoires.

Varianten van combinaties

Verdun de kleur in het ontwerp van raamopeningen kan een dergelijke techniek als dubbele gordijnen zijn. Voor dit doel worden gewone doeken aangevuld met een transparant gordijn van tule of organza. Speciale elegantie kan worden bereikt met de volgende combinatie: donkerbruine gordijnen zonder patroon worden aan de randen gehangen, wit, crème, room, gesmolten melk of ivoorkleuren worden dichter bij het midden van het venster geplaatst en het midden is versierd met een canvas dat beide kleuren heeft.

raadGebreide gordijnen helpen om te voorkomen dat je een donkere kleur krijgt. Neem afwisselend wit, crèmekleurig materiaal voor de afwisseling. Contrastschaduwen zorgen voor een gespecificeerd resultaat. De textuur van afwerkingsmaterialen gaat ook in de handel.

In moderne stijl

Onder de houten meubelschaduw van wenge raden ontwerpers gordijnen aan van andere, lichtere of donkerdere kleuren. De kleur van de raamgordijnen en de tegenoverliggende deuren kan samenvallen, waardoor een harmonie van kleuren in het interieur ontstaat.

Je kunt je toevlucht nemen tot een andere manier om in de gordijnen de kleuren van de situatie in de kamer te combineren. Bijvoorbeeld bruine gordijnen, afgezet met beige ornament. Ze zullen worden herhaald in de decoratie van muren, meubels en andere objecten in het interieur.

Cocoa Shade Curtains

Een interessante oplossing - het ontwerp van de raamruimtegordijnen geeft schaduw tegen cacao. Dankzij de aangename kleuren lijkt het alsof de kamer gevuld is met het vertrouwde aroma van een favoriet drankje. Deze delicate schaduw is traditioneel en relevant in ontwerp.

Een interessante oplossing - het ontwerp van de raamruimtegordijnen geeft schaduw tegen cacao

Cocoa tint is geschikt voor een klassieke en moderne interieurstijl, in een organische combinatie, met zowel pastel als rijke kleuren. Meer dan passend bij de inrichting van de kinderkamer en de slaapkamer. Een gezellige toevoeging in de vorm van cacaoschaduwen weerspiegelt het ontwerp van de muren, meubels, vloeren, zonder op zichzelf te focussen, maar creëert een algehele rustige achtergrond.

Monochrome stoffen zien er spectaculair uit op de achtergrond van de muren, versierd met een ornament, of dezelfde monochroom.

Als de gordijnen zijn versierd met tekeningen of patronen, dan is een succesvoller monochroom muurontwerp.

Gordijnen cacaokleur zal geschikt zijn in elke kamer. Bovendien kan het interieur overschaduwd worden door een tapijt, een originele lampenkap, bankkussens en andere accessoires. Het zal interessant zijn om te kijken en ontwerptechnieken zoals een nis, decoratieve muur, als een element-accent.

Rustieke stijl

Koffie gordijnen

Een andere optie voor gordijnen - koffie met melk. Deze kleur wordt ook geassocieerd met een lekker drankje, en vanwege zijn veelzijdigheid in gebruik, wordt het gebruikt door de ontwerpers in constante liefde. Koffieschilden zijn in de mode en vinden vaak toepassing in binnenhuisarchitectuur.

Het geheim van de populariteit van koffietonaliteit ligt in het gemak waarmee ze worden gecombineerd met andere kleurschakeringen. De afmetingen van de ingerichte kamer hebben geen waarde. Koffie tinten zijn even goed voor zowel ruime als kleine kamers.

Deskundigen op het gebied van kleurentherapie stellen terecht dat de schaduw van koffie met melk de eigenschap heeft te kalmeren, een positieve communicatie heeft.

 


Niet iedereen heeft de mogelijkheid om zich thuis of op kantoor bezig te houden met interieurontwerp. Hier zullen specialisten je te hulp komen. Praktisch advies - een goede hulp bij interieurontwerp. Een weloverwogen aanpak zorgt voor het bereiken van het effect van bruin in het interieur.

Bekijk de video: Nissan 350Z V6 24V 280PK! ' FULL-OPTIONS ' (September 2021).

Pin
Send
Share
Send
Send