Decoratie

Kinderstoelen voor schoolkinderen (300+ foto's): in hoogte verstelbaar. Stoelen die "groeien" met uw kind

Pin
Send
Share
Send
Send


Sutulaya terug - de satelliet van veel kleuters. De belangrijkste reden - de verkeerde lichaamshouding tijdens het zitten aan de tafel. Het is belangrijk om de vorming van het botskelet vanaf de kindertijd te controleren. Stoelen voor kleuters en tafels zijn speciaal gemaakt om de vorming van het skelet niet te verstoren.

<>

Een goede houding moet worden gevormd vanaf de kindertijd, omdat het in de toekomst moeilijk zal zijn om dit te corrigeren. Het kinderlichaam groeit voortdurend, ontwikkelt zich, veel van zijn systemen zijn nog niet gevormd. Daarom is een slechte houding een frequente diagnose, beladen met vele stoornissen in het werk van de organen.

Veel meubelstukken hebben een negatief effect op de houding, maar vooral verkeerd gekozen stoelen en bureaus. Als u een stoel kiest die niet overeenkomt met de leeftijd, ervaart het kind tijdens de les ongemak. De tafel kan ook de ontwikkeling van scoliose en andere ziekten veroorzaken die worden veroorzaakt door de kromming van de wervelkolom. Houd bij het kiezen rekening met leeftijd, lengte, kenmerken van het lichaam en het skelet.

Kies alleen de meest handige opties.

Kinderkamerorganisatie

Het moet de juiste verlichting zijn, bedhoogte, matras glad, stevig, maar het kinderbureau, stoel. Bij het kiezen moet je niet op schoonheid letten, maar op kwaliteit, beschikbaarheid van noodzakelijke functies. Voor de student moet je een computerbureau kopen, dat een paar centimeter boven de elleboog moet zijn. Het moet de natuurlijke rondingen van de wervelkolom omvatten.

Fabrikanten maken een groot aantal verschillende stoelen en tafels, wat de taak van het kiezen van ouders ingewikkeld maakt. Welke modellen tafels en stoelen zijn populair, betrouwbaar en schaden het lichaam niet?

Meubelfabrikanten hebben een andere richting uitgewerkt en deze wordt uitgewerkt, verbeterd en introduceert aanpassingen. Dit gebied wordt orthopedisch meubilair genoemd, speciaal ontworpen en vervaardigd voor kinderen, wiens lichaam is gevormd.

Er zijn veel verschillende stoelen en tafels.

keer terug naar het menu ↑

Kindertafel en -stoel

Voor een kind moet je de juiste voorwaarden scheppen voor studeren of werken op een computer. Ouders moeten bijzondere aandacht besteden aan de kenmerken van het meubilair.

Fabrikanten maken vele soorten. Ze kunnen worden onderverdeeld in groepen:

 • bureau - schoolontwerp met draaibare bovenkant. Er zijn modellen waarbij de hellingshoek wordt geregeld. Met deze functie kunt u het bureau zo instellen dat het kind zich comfortabel voelt om verschillende dingen te doen, zoals lessen, tekenen en bordspellen spelen. Sommige modellen zijn uitgerust met in hoogte verstelbare bureaus;
 • stationair handig en betrouwbaar. Het is verstoken van transformaties en daarom geschikt voor kinderen van wie de leeftijd meer dan 14 jaar is. Dit ontwerp is duurzaam en comfortabel. Er zijn veel verschillende laden en planken voor het opslaan van schoolboeken en andere schoolbenodigdheden. Fabrikanten maken dergelijke modellen in verschillende kleuren, maten;

Interieur geschikt voor een jongen

 • computer - geschikt voor degenen die al een computer hebben. Het wordt niet aanbevolen om het op een normaal model te installeren, omdat de optimale afstand ervan tot de ogen van het kind niet wordt gecreëerd. Het laat 60 cm. De beste modellen zijn die gemaakt in de vorm van een letter G. Dit ontwerp biedt de gewenste afstand en vermindert het niveau van de schadelijke effecten van straling;
 • transformator - het is gemaakt door producenten met een reeks functies: het kan een kantelhoek, hoogte afhankelijk van de groei, veranderen. Dergelijke modellen nemen niet veel ruimte in;
 • hoekig - comfortabel meubilair, uitgerust met laden en planken voor de locatie van schoolbenodigdheden. Het heeft geen regulerende mechanismen, maar het is ruim en het is comfortabel voor het kind om achter hem te zitten;
 • ingebouwd - het wordt compleet met ander meubilair gekocht. Het is compact, je moet het kopen in overeenstemming met de leeftijd. Daarom is dit model niet erg handig;

Het idee van ontwerp voor een kleine prinses

 • vouwen - het ontwerp is bedoeld voor kinderen van voorschoolse leeftijd. Gevouwen neemt minimale ruimte in beslag;
 • dubbele kamer - Stationair ontwerp, ontworpen voor twee personen. Het heeft twee stoelen, tussen hen zijn er laden. Planken en onderzetters zijn erop geïnstalleerd.

Bij het kiezen van een tafel voor een kind, is het noodzakelijk om rekening te houden met de kenmerken van de modellen, leeftijd en structurele kenmerken van het skelet.

keer terug naar het menu ↑

materiaal

Tafels voor kinderen zijn gemaakt van verschillende materialen:

 • natuurlijk hout - milieuvriendelijk materiaal. Ontwerpen die hieruit zijn gemaakt, zijn duurzaam. Modellen hebben een klassieke stijl en passen harmonieus in het interieur;

Optie voor de kleinste

 • spaanplaat - vaak gebruikt om modellen te maken. Bij de productie van materiaal gebruikt formaldehyde. Ze zijn schadelijk voor de mens. Het ontwerp voor het kind van dergelijk materiaal kan niet worden gekocht.
 • MDF - milieuvriendelijk materiaal. Daarom kan het materiaal worden gebruikt om producten te maken.
 • glas - glasconstructies mogen niet in kinderkamers worden geïnstalleerd. Door productie van ontwerpen wordt het geharde glas toegepast, maar het kan ook breken en het kind beschadigen.
keer terug naar het menu ↑

afmeting

Bij het kiezen van een tabel is een belangrijke parameter om op te letten de grootte van de structuur. Het moet immers comfortabel zijn voor hem om aan tafel te zitten, zijn huiswerk te maken, te tekenen, te spelen.

Het vermogen om te tekenen met kleurpotloden - ontwikkelt de verbeelding van kinderen

Wat zou de maat moeten zijn:

 • het werkoppervlak moet minimaal 60 cm diep zijn, dan staat de computer of laptop op de juiste afstand van de ogen. Het kind zal comfortabel zitten, huiswerk maken;
 • tafelbreedte niet minder dan 100 cm. Deze maat is optimaal voor één kind. Hij kan alle nodige studieboeken op het meubilair zetten, boeken oefenen, tekenen, spelen;
 • onder de tafel moet ook ruimte worden bespaard. Diepte 45 cm, en de hoogte van niet minder dan 50 cm. Zittend in de benen van een kind moet de vloer bereiken.

Als een tafel lange tijd wordt gekozen, is het beter dat de hoogte kan worden aangepast en de breedte minimaal 60 cm is.

Spaanplaat - vaak gebruikt om modellen te maken

Het is beter als het bureau lades heeft, planken voor het ordenen van boeken, notitieboeken en andere schoolbenodigdheden. Het bestaan ​​van extra planken zal de kans bieden om een ​​werkplek correct te organiseren. De tafel zal vrij zijn en dan zal de student comfortabel achter hem zitten om te zitten. Terug naar het menu

Regels van locatie in het appartement

Zodat het kind, terwijl hij aan tafel werkt, zijn gezichtsvermogen, houding niet bederft, moet hij correct in de kamer worden geplaatst. Er zijn een paar regels om te volgen:

 • de tafel moet zo worden geplaatst dat zoveel mogelijk zonlicht erop valt, beter dat deze van opzij komt;
 • Het moet in de buurt van het raam worden geïnstalleerd, zodat het kind tijdens het koude seizoen licht en comfortabel zal zijn, omdat de batterij die daar wordt geïnstalleerd, warmte afgeeft;

MDF - milieuvriendelijk materiaal

 • als de kamer een klein gebied heeft, is het beter om een ​​hoektafel te kopen. Het zal een kleine hoeveelheid ruimte innemen;
 • Als er twee kinderen zijn, is een ontwerp voor twee kinderen beter geschikt. Het neemt minder ruimte in dan twee tafels.

Om hem comfortabel te laten studeren, en zijn houding thuis niet te bederven, volstaat het niet om een ​​tafel te kiezen, je moet letten op de selectie van een stoel voor een baby.

keer terug naar het menu ↑

Computerbureau

Tegenwoordig zijn er vele soorten computer desks. Ze verschillen allemaal in de aanwezigheid van verschillende vakken, vorm en andere kenmerken. Onder de meest populaire zijn verschillende modellen. Ze voldoen allemaal aan de vereisten voor de minimale breedte van het werkoppervlak, die 60 cm zou moeten zijn.

Deze optie kan voor een computer worden gebruikt.

keer terug naar het menu ↑

rechthoekig

Een tafel voor het werken op een computer met een rechthoekig tafelblad past in elke kamer, ongeacht het gebied, vrije ruimte. Dergelijke modellen worden aangevuld door een verschuifbare standaard voor het toetsenbord en de monitor. Aan de ene kant is er een nis die wordt berekend voor de computersysteemeenheid. De andere is gereserveerd voor de laden. Hun beschikbaarheid hangt af van de lengte van de tafel.

keer terug naar het menu ↑

hoekig

Hoektafel is geïnstalleerd in de kamer, als er een vrije hoek is. Dergelijke modellen zijn functioneel. Ze zijn vrij lang in de ene richting vanuit de hoek en in de andere richting. Uitgerust met dergelijke modellen, speciale ondersteuning voor de monitor en het toetsenbord. Aan de ene kant is er een speciaal compartiment voor de systeemeenheid. De andere is gereserveerd voor de laden. Grotere modellen kunnen worden uitgerust met open schappen. Ze zijn geschikt voor zowel boeken als computerapparatuur.

Provencaalse stijl voor kinderen

keer terug naar het menu ↑

halfrond

Modellen zijn populair vanwege de ergonomie. De halfronde vorm maakt het mogelijk om de laptop of computer correct te positioneren. Aan beide zijden worden de assen getekend die voor de armen zijn voorzien. De onderste standaard voor het toetsenbord is in hoogte en reikwijdte instelbaar.

keer terug naar het menu ↑

U-vormig

Dit model is handig en praktisch, maar het kost veel vrije ruimte in de kamer. Daarom wordt het zelden geïnstalleerd in appartementen. Deze tafel is ruim en biedt plaats aan een groot aantal noodzakelijke dingen en voorwerpen om te werken. Dergelijke modellen zijn gemaakt van natuurlijk hout of spaanplaat.

Een klein model van de tafel in een klassieke stijl.

keer terug naar het menu ↑

vouwen

Vouwmodellen zijn ontworpen voor laptops en tablets. Ze kunnen zittend in een stoel worden gebruikt, liggend op het bed. Ze zijn compact en comfortabel. Gemaakt van plastic of metaal, zijn licht en mobiel. Ze kunnen worden opgevouwen om te dragen.

keer terug naar het menu ↑

Stoelen voor schoolkinderen

Bedrijven produceren veel modellen. Hierdoor is het moeilijk om een ​​stoel te kiezen die optimaal is voor het kind en die er harmonieus uitziet in de kamer.

Een kinderzitje of stoel moet een ergonomische structuur hebben om een ​​juiste houding te garanderen. Scoliose en slungelige zijn verworven ziekten die het gevolg zijn van het niet goed organiseren van een plek om te studeren. Slecht zicht, scheel, krom schrift - dit alles is het gevolg van een onjuiste plaatsing van de tafel en een stoel van lage kwaliteit.

Moet een ergonomische structuur hebben

Wat zou de stoel moeten zijn:

 • Kinderstoel moet matig hard zijn. Te zacht zitten kan stress op de wervelkolom veroorzaken. Extra stijfheid is echter ook niet nodig. De zitting en rugleuning moeten van een matige stijfheid zijn, zodat deze comfortabel en comfortabel zit. Een hard oppervlak kan de gezondheid nadelig beïnvloeden.
 • Comfortabele pasvorm is een garantie voor de gezondheid. Stoelen met functies voor aanpassing van de hoogte van zitten en diepte, bevestiging van een rug zijn geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden. Modellen dragen bij aan de juiste ontwikkeling van de wervelkolom en voorkomen de vorming van scoliose, osteochondrose.

Kinderstoel moet matig hard zijn

 • De rug van de stoel moet de natuurlijke ronding van de wervelkolom herhalen. Anders zal de rug vermoeid zijn en zal het kind zich ongemakkelijk voelen om te zitten. Het mag niet onder de schouderbladen zitten.
 • De aanwezigheid van extra functies: hoogteaanpassing, steun voor de knieën, rug zal bijdragen aan de juiste ontwikkeling van de wervelkolom. De hoek in een zittende positie tussen het onderbeen en de dij moet 90 graden zijn. Je knieën mogen niet hoger zijn dan je heupen.
 • De afstand tussen de gebogen knieën en de rand van de stoel moet minimaal 2 cm zijn en kan worden aangepast met de stoelliftfunctie.
 • In een zittende positie moeten de voeten tegen de grond rusten en onder de knieën zijn. Als de stoel groot is in de hoogte, zullen de benen de vloer niet bereiken en heeft deze een verkeerde houding.

Armleuningen worden niet aanbevolen in kindermodellen, tenzij ze in hoogte verstelbaar zijn. Op dat moment, wanneer het kind op hen vertrouwt, is er een druk op de spieren van de rug.

De rug van de stoel moet de natuurlijke ronding van de wervelkolom herhalen.

Kinderzitjes, geproduceerd door fabrikanten, kunnen worden onderverdeeld in verschillende categorieën, afhankelijk van de leeftijd van het kind:

 • Voor kinderen van vier tot acht jaar. Op deze leeftijd lijken ze meer assiduity. Ze kunnen veel tijd aan de tafel doorbrengen met hun favoriete dingen. Op deze leeftijd, geschikt licht en mobiel meubilair, dat hij door de kamer kan bewegen en op de juiste plaatsen kan plaatsen. Als u modellen met wielen kiest, moeten deze worden gerepareerd.
 • Voor kinderen van acht tot twaalf jaar. Ze besteden veel tijd aan het leren van lessen en andere activiteiten. Het model moet zodanig worden gekozen dat het kan worden getransformeerd. Belangrijk zijn aanpassingen van een rug, hoogte;
 • Voor tieners en volwassenen. Modellen zijn uitgerust met geweldige mogelijkheden om de positie van de rugleuning te veranderen, de hoogte te veranderen, en armsteunen te verwijderen en te dragen. Op deze leeftijd is het skelet bijna gevormd, dus het meubilair moet op de juiste manier worden geselecteerd: orthopedisch naar de juiste houding of normaal.

Comfortabele pasvorm is een garantie voor de gezondheid

Soorten computerstoelen voor de student veel. Ze kunnen worden uitgerust met verschillende functies en extra apparatuur. Volgens deze parameters, en onderscheid objecten die geschikt zijn voor schoolkinderen, en welke niet.

Voor jongere kinderen zijn modellen gemaakt in felle kleuren. Ze zijn uitgerust met extra apparatuur. Het kunnen verwijderbare armsteunen zijn, staat onder de knieën. Sommige modellen zijn gemaakt in de vorm van dieren, machines. Dergelijke opties verbeteren de stemming, maken lessen leuker.

Nadat het kind naar school gaat of de leeftijd van 7-8 jaar bereikt, heeft hij een kinderstoel nodig die op het bureau past.

Zulke modellen moeten in hoogte verstelbaar zijn en het zitgedeelte, de rugleuning. Zeldzame modellen zijn uitgerust met wielen.

In pastelkleuren

Voor tieners bieden fabrikanten fauteuils aan die op kantoormodellen lijken. Ze zijn uitgerust met alles wat nodig is om de landing aan de tafel comfortabel te maken. Aangezien kinderen op die leeftijd veel tijd achter een computerbureau doorbrengen, moet de stoel waarop ze zitten comfortabel en ergonomisch zijn.

aanpassingen:

 • de hoogte van de stoel instellen;
 • afneembare armleuningen;
 • aanpassing van de kanteling van de rugleuning

Onlangs begonnen fabrikanten met het produceren van universele modellen. Ze verschillen van de gebruikelijke uitgebreide functionaliteit:

Voor de kleintjes

 • op het hoofdframe van de constructie bevinden zich groeven waarmee u de hoogte van de rugleuning kunt instellen. Dergelijke modellen zijn geschikt voor zowel kinderen van middelbare leeftijd als tieners. Ze worden groei genoemd;
 • instelbare hoek en hoogte van de stoel. Ongeacht de hoogte van de tafel kan de stoel naar het gewenste niveau worden gebracht, waardoor een comfortabele omgeving voor de student wordt gecreëerd. De rugleuning zorgt voor de juiste positie van de rug;
 • laterale rugsteun is een functie waarbij een kind niet aan een tafel kan zitten met de verkeerde positie van de rug. Aan de achterkant zijn aan beide zijden kleine rollers die de achterkant vasthouden;
 • de rug is zo gemaakt dat deze de natuurlijke rondingen van de wervelkolom herhaalt.

Dit model is geschikt voor kinderen van middelbare leeftijd.

Het zal interessant voor je zijn:

Ontwerptafels voor de keuken - 165+ (foto) Opties voor uw keuze

Glazen tafels - betrouwbaarheid en exclusiviteit van het interieur. 285+ (foto) opties met smaak van een ontwerper

Ontbijttafel op bed doe het zelf: praktische modellen voor comfort

Loft-stijl tafel (115+ foto's): welk type ontwerp is beter? (geschreven / journal / bar / dining / transformator)

keer terug naar het menu ↑

orthopedische

Bij de productie van modellen voor kinderen en adolescenten wordt rekening gehouden met de anatomie van adolescenten. Als gevolg hiervan kunnen veel problemen met de wervelkolom in de toekomst worden voorkomen. Het comfort en de gezelligheid die een kind ervaart tijdens het zitten in een fauteuil, zorgt ervoor dat hij zich beter kan concentreren op zijn huiswerk. Dit heeft invloed op de schoolprestaties. Bij de productie van orthopedische stoelen wordt het milieuvriendelijke materiaal gebruikt dat geen allergie veroorzaakt. Bekleding gemaakt van textiel.

Stoelmodellen kunnen veel handige functies hebben. Er zijn ontwerpen die ervoor zorgen dat de stoelen niet omvallen. Stoelen met rubberen wielen glijden gemakkelijk over de vloer en verwaaien ze niet. Deze stoelen vormen een aanvulling op de tafels die in hoogte kunnen worden aangepast.. Zo'n samenstelling zorgt voor de juiste houding van het kind.

Hoekmodel

Kinderorthopedische stoelen:

 • ontwerp. Om ervoor te zorgen dat het kind de stoel mooi vindt, moet hij de keuze zelf maken. Bedrijven produceren ontwerpen van verschillende kleuren. Dit kunnen modellen zijn van felle kleuren met foto's van je favoriete personages.
 • aanpassingen. Met deze functie kunt u de stoel aanpassen aan de hoogte van het kind en de tafel. Handige instellingen van orthopedische modellen - aanpassing van het landingsterrein, zithoogte, rotatie.

Het orthopedische effect wordt bereikt door onafhankelijke aanpassing van alle parameters:

 • verstelbare rugleuning - verlicht de spieren van de rug en de wervelkolom;
 • rugondersteuning - ontspant spieren, voorkomt dat ze moe worden;
 • hoofdsteun - ontspant nekspieren;
 • laterale ondersteuning van de rug voorkomt de ontwikkeling van spinale ziekten.

Stijlvolle slaapkamer voor een kleine dame

 • De stof moet natuurlijk en ademend zijn.Bekleding moet milieuvriendelijk zijn, zonder giftige additieven en met hygroscopische eigenschappen. Het mag niet vervagen, worden gebrandmerkt en snel slijten. Voor jongere kinderen kun je een helder materiaal kiezen met het beeld van dieren, favoriete personages. Geschikt voor oudere leeftijd monochrome modellen.

Afhankelijk van het model zijn de stoelen uitgerust met een andere reeks functies. Dit kunnen minimale instellingen zijn of een stoel met brede functionaliteit.

keer terug naar het menu ↑

Stoel zonder wielen voor de student

Bij het bestuderen van stoelenmodellen voor kinderen moet je letten op hun ergonomische eigenschappen. Van hun aanwezigheid hangt de kwaliteit af van de juiste ontwikkeling van het botskelet en van de houding. Onder de populaire, betrouwbare staan ​​orthopedische stoelen, dansstoelen zonder wielen. Ze kunnen worden gebruikt met elk werk aan de tafel of in het spel. Bij het maken van huiswerk zal hij niet moe zijn, zijn rug en nek spanning.


keer terug naar het menu ↑

Dansende stoel

Dit artikel kreeg zijn naam vanwege het ongebruikelijke ontwerp. Deze stoel heeft geen rugleuning, de stoel zit vast in het midden van het scharnier. Het maakt rotatiebewegingen onder druk van het lichaam. Om op zo'n stoel te zitten, hoeft u de rug niet te verstellen of uw knieën te laten rusten. Om er comfortabel op te kunnen zitten, moet het kind leren evenwicht te bewaren. Dit gebeurt na een paar uur oefening.

De stoel helpt de houding te behouden, hij traint het vestibulaire apparaat. Het kind na de test houdt de balans zonder moeite. De rug is plat en je knieën en benen hoeven niet in een bepaalde positie te worden gehouden.

Helpt om de houding te behouden

Hoe is een dansstoel nuttig?

Een houten of metalen stoel, zacht of hard, helpt een persoon om stil te staan. Met langdurig zitten op een normaal model, alle rugspieren gevoelloos, wil het kind ontspannen, achterover leunen. Orthopedisten raden aan om na 30 minuten trainen, zittend op een normaal model, oefeningen te doen. Wat gebeurt er met de dansstoel zonder wielen?

Zittend bepaalt het kind de gewenste positie waarin de stoel stabiel zal zijn. Met behoud van het evenwicht samentrekken de rugspieren afwisselend. Het stimuleert het werk van de spieren, laat niet toe dat ze gevoelloos worden.

Helpt een persoon om stil te blijven

Waarom het nuttig is:

 • Dansstoel zonder wielen - preventie van schendingen van lichaamshouding en ziekten die optreden tijdens zittend werk. Het kind brengt elke dag 7 uur aan tafel door, en dit is op voorwaarde dat hij op school blijft en thuis huiswerk maakt. Maar als je rekening houdt met de tijd die de student kan besteden aan het spelen van computerspelletjes, tv kijken, blijkt dat het kind minstens 9 uur per dag zit.
 • Vestibulaire training. Het vestibulaire apparaat is een orgaan dat helpt zich te oriënteren in de ruimte en het evenwicht te bewaren. Zijn receptoren reageren op het hoofd kantelt, bewegingen van het lichaam, en de ontvangen informatie overbrengen naar het centrale zenuwstelsel. Als reactie reageert ze met reflexen die het lichaam in balans houden.
 • Verbeterde houding. Wanneer een persoon op een stoel past, moet hij zijn rug recht houden, anders buigt de stoel over zijn rug. In het begin zullen de spieren licht ziek zijn, als het kind niet goed zit, heeft het de eerste tekenen van scoliose. Maar na enkele weken training, zal het kind de juiste positie van de rug houden.

Training voor het vestibulaire apparaat

 • Verhoogde spierspanning. Omdat je, om op de stoel te blijven, je rugniveau moet houden, zullen haar spieren altijd in goede vorm zijn. Ze zullen niet stagneren, pijn doen, als je je houding behoudt.
 • De gewoonte ontwikkelen om rechtop te zitten. Als het kind went aan een dergelijke stoel, zittend op een normale stoel, zal hij zijn rug recht houden. Dit zal helpen om je houding in de toekomst te behouden.
keer terug naar het menu ↑

Hoe zit je op een stoel?

Om op de stoel te blijven, moet je in balans blijven. Plaats hiervoor uw voeten op de grond en spreid ze op schouderbreedte uit elkaar. In deze positie trekt de rug recht, trekt de maag zich terug en worden de schouders neergelaten, rechtgetrokken. Na enige tijd van toepassing kan een persoon die op een dergelijke stoel zit roterende bewegingen van het lichaam uitvoeren. Ze compenseren de ochtendoefeningen volledig.

Hoe lang kun je op een stoel zitten?

Tijdens het zitten op een stoel, de rugspieren niet gespannen, houding is plat, er is geen ongemak, je kunt zitten voor maximaal 10 uur. Maak tegelijkertijd draaibewegingen van het lichaam en breng de spieren in toon. Het kind zit al heel lang op school, zijn rug wordt moe van ongemakkelijke stoelen. Na 10-20 minuten zitten op dit model, keren de spieren terug naar normaal, waardoor moeheid verdwijnt.


Beschikbare modellen

Stoelen zijn geschikt voor verschillende leeftijden. Ze kunnen een andere vorm van de stoel hebben - rond, ovaal of vierkant. De functie van de zithoogteverstelling maakt het mogelijk om de hoogte van de stoel aan te passen. Dergelijke ontwerpen zijn gemaakt van natuurlijke materialen die geen schadelijke stoffen uitstoten. De bekleding is gemaakt van stoffen, natuurlijke vulstoffen. Daarom, als ze in een hete tijd op zo'n stoel zitten, zal het lichaam niet zweten.

keer terug naar het menu ↑

Voor- en nadelen

Schoolkinderen brengen veel tijd door aan het schrijf- of computerbureau, dus ouders moeten de werkruimte goed indelen. De schoonheid van het handschrift, het gezichtsvermogen, maar ook de gezondheid van de wervelkolom en interne organen hangt ervan af.

Stoelen verschillen van standaard kantoor, andere modellen van lichtgewicht ontwerp, de aanwezigheid van orthopedische kwaliteiten. Met de introductie van universele modellen hoeft u niet langer stoelen te kopen voor jonge kinderen, en dan adolescenten, volwassenen.

Dergelijke ontwerpen zijn geschikt voor verschillende leeftijden.. Ze kunnen de hoek van de rugleuning, de zithoogte veranderen of de armleuningen verwijderen of plaatsen, de voetafdruk aanpassen en de juiste lichaamspositie creëren.


Orthopedisten bevelen dergelijke modellen aan voor diegenen die problemen hebben met de wervelkolom, het bewegingsapparaat, het gezichtsvermogen. Betrouwbare stoelen verminderen de belasting van de wervelkolom en spieren. Als er problemen zijn met de wervelkolom, zijn dergelijke modellen manieren om de houding te corrigeren en te corrigeren.

Nadelen kunnen optreden als de stoel niet door leeftijd wordt gekozen, maar geen aanpassingsfuncties heeft, is gemaakt van materiaal van slechte kwaliteit dat schadelijke stoffen afgeeft.

Pin
Send
Share
Send
Send