Decoratie

Vloeren in een privéhuis met hun eigen handen (140+ foto's). Types en kenmerken van keuze

Pin
Send
Share
Send
Send


De keuze van seks die je zelf in een privéwoning kunt doen, is breed genoeg en blijft elke dag groeien. Het interieurontwerp heeft de neiging om vloeren uit te voeren die niet in dezelfde stijl zijn, maar om verschillende vloeropties in verschillende kamers en zelfs zones te gebruiken. Alles is later in het artikel meer gedetailleerd.

De inhoud

 • Selectie functies
 • Hardhouten vloeren
 • Waar kan ik parket installeren?
 • Hoe duurzaam is dit type vloer
 • Welke stijlen worden gecombineerd met houtcoating
 • Vinylpanelen (PVC)
 • Waar kan ik vinyl installeren?
 • Hoe duurzaam is dit type vloer
 • Welke stijlen worden gecombineerd met vinylvloeren
 • Vinyl vloerbedekking
 • Waar vinylvloeren installeren
 • Hoe duurzaam is dit type vloer
 • Wat voor soort vinylvloerbedekking kan je kiezen
 • Vinyl tegel
 • Waar kan ik vinyltegels plaatsen?
 • Hoe duurzaam is dit type vloer
 • Beschikbare ontwerpen van vinyltegels
 • Engineered Stone Coating
 • Waar kan technische steen worden geïnstalleerd
 • Hoe duurzaam is dit type vloer
 • Welke stijl kan worden gemaakt
 • Klassiek laminaat
 • Waar kan ik laminaat installeren?
 • Hoe duurzaam is dit type vloer
 • Welke stijlen van laminaatvloeren zijn
 • VIDEO: Een vloer kiezen voor uw interieur
 • FOTOGALERIJ: De origineelste oplossingen voor vloeren
 • Selectie functies
 • Hardhouten vloeren
 • Vinylpanelen (PVC)
 • Vinyl vloerbedekking
 • Vinyl tegel
 • Engineered Stone Coating
 • Klassiek laminaat
 • FOTOGALERIJ: De origineelste oplossingen voor vloeren
 • Selectie functies

  Deze aanpak ziet er fris en ongewoon uit, maar hoe zit het met de zelfinstallatie? Gelukkig zijn er veel moderne opties hiervoor, waarvan er één je zeker zal plezieren. U kunt kiezen voor harde of zachte vloeren, en aan uw behoeften voldoen in stijl en kleur tegen een gemiddelde of hoge prijs.

  Stijlvolle vloer vormt een aanvulling op het interieur van moderne woningen.

  Outdoor materiaal kan milieuvriendelijk zijn, de keuze van het materiaal hangt af van waar de vloer zal worden geïnstalleerd. Misschien geeft u de voorkeur aan zachtere materialen onder uw voeten in de slaapkamer en op de vloer die gemakkelijker schoon te houden zijn in de keuken.

  Als u meer informatie nodig hebt om de juiste vloer te kiezen, wat niet erg moeilijk is om te installeren, dan is dit korte overzicht van de verschillende soorten vloeren. De installatie toont u richtlijnen voor wat u kunt verwachten met betrekking tot duurzaamheid, stijl.

  Een optie - houten vloer in de slaapkamer

  terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

  Hardhouten vloeren

  Hout wordt gewaardeerd om zijn natuurlijke, tijdloze schoonheid, duurzaamheid. Er zijn 2 soorten parket:

  1 massief houten array; 2 parket (parket).

  Massief houten array op de vloer in uw huis

  De laatste optie is praktischer en zuiniger, het heeft een stabiele meerlaagse constructie met een houten blad, voering.

  Gebouwd hout (parketvloer) in het interieur van het huis

  keer terug naar het menu ↑

  Waar kan ik parket installeren?

  Houten vloeren kunnen in de meeste kamers in uw huis worden geïnstalleerd, hoewel ik het niet raad voor badkamers, wasruimtes of andere ruimtes die kunnen worden blootgesteld aan plassen of hoge luchtvochtigheid. Gewerkt hout wordt echter geselecteerd voor funderingsinstallaties, boven betonnen platen of onder verwarmingssystemen.

  Verwarmingssysteem onder het parket

  keer terug naar het menu ↑

  Hoe duurzaam is dit type vloer

  Zelfs zeer duurzaam hardhout kan na verloop van tijd slijtage vertonen, maar over het algemeen biedt dit soort vloeren langdurige prestaties waarvoor kopers het kiezen. De hardheid van de houtsoort, het niveau van bescherming van de afwerking, het niveau van de ruimte waarin het parket zich bevindt - dit alles beïnvloedt hoe goed de betonnen parketvloer bestand is tegen krassen, deuken, vlekken.

  Stabiele vloer, lange-termijnproductiviteit

  keer terug naar het menu ↑

  Welke stijlen worden gecombineerd met houtcoating

  Er is een ongelooflijke selectie van hardhouten vloeren, van elegant tot rustiek. Ongeacht je ontwerp, je zult zeker een stijl vinden die je leuk vindt.

  Parket gecombineerd met stijl Loft

  terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

  Vinylpanelen (PVC)

  Vinylpanelen zijn vloeren van een soort die perfect hout, steen nabootsen en zijn ontworpen om te beschermen tegen vocht en dagelijkse slijtage in de meest actieve ruimtes van het huis.

  Vinylpanelen (PVC) imitatiehout

  keer terug naar het menu ↑

  Waar kan ik vinyl installeren?

  Vinyl is het ideale type vloer voor badkamers, keukens, opslagruimten, gangen, wasruimtes, maar het kan ook in een ander deel van uw huis worden geïnstalleerd. Er zijn opties waarmee u het vinylpaneel op de vloer eenvoudig met kleine onregelmatigheden kunt installeren.

  Vinylvloer in een opstopping in een modern binnenland

  keer terug naar het menu ↑

  Hoe duurzaam is dit type vloer

  Vinyl is zeer duurzaam, gemakkelijk te reinigen. In feite zijn alle vinylcollecties 100% waterdicht, dus ze zullen niet opzwellen, zijn niet onderhevig aan vlekken, vervorming bij blootstelling aan water. En hoewel het onmogelijk is om de gevoeligheid van dit materiaal voor krassen, vlekken en slijtage volledig te elimineren, kunt u kiezen tussen verschillende prestatieniveaus.

  Sommige soorten vinyltegels zijn vervaardigd met Diamond 10-technologie en hebben uitstekende kras- en vlekbestendigheid, waardoor ze duurzaam genoeg zijn, zodat de fabrikant een levenslange garantie op hen biedt.

  Verloopt niet als het wordt blootgesteld aan vocht

  keer terug naar het menu ↑

  Welke stijlen worden gecombineerd met vinylvloeren

  Trends die op vinyl worden gebruikt, imiteren vaak het natuurlijke materiaal en zien eruit als parket van natuurlijk hout of een stenen plaat. Over het algemeen vinyl Laminaat is gekozen in de vorm van traditioneel rustiek of exotisch houten parket, met planken tot 18 cm. Het ontwerp van travertijn en marmeren platen is ook populair.

  Travertijn ontwerp in het slaapkamerinterieur

  Een recente trend heeft het voordeel van industrieel ontwerp in het interieur aangetoond, dat is geïnspireerd op beton of versteend hout - in dit geval wordt de vinylvloer ook met succes gebruikt met passende visuele effecten.

  Er zijn veel variaties op vinyl die je met je eigen handen kunt doen. Dit materiaal is gemakkelijk te installeren en ziet er echt stijlvol uit.

  Industrieel interieur met beton

  terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

  Vinyl vloerbedekking

  Vinylplaat, beter bekend als linoleum, is een elastische vloerbedekking die in een grote rol wordt geleverd en op de maat van de kamer moet worden gesneden.

  Het materiaal wordt op maat gesneden.

  Om dergelijk materiaal te leggen, moet u eerst een vloersjabloon maken van oude kranten of ander papier.

  keer terug naar het menu ↑

  Waar vinylvloeren installeren

  De vinylplaat is sterk genoeg om overal in het huis te worden geïnstalleerd, en het monolithische oppervlak maakt het vatbaar voor vocht.

  Linoleum praktisch en multifunctioneel

  keer terug naar het menu ↑

  Hoe duurzaam is dit type vloer

  Er zijn drie prestatieniveaus voor vinylplaten met verschillende sterkte- en comfortkenmerken. De sterkste zijn uitgerust met Diamond 10-technologie voor kras-, chip- en vlekbestendigheid.

  Uitgerust met Diamond 10-technologie, duurzaam voor kinderkamers.

  keer terug naar het menu ↑

  Wat voor soort vinylvloerbedekking kan je kiezen

  Vinylplaat wordt vaak omgezet in een alternatief type vloer voor huiseigenaren die de functionaliteit van natuursteen, keramische tegels of massief hout nodig hebben. Met moderne printtechnologie kunt u realistische kalkstenen, zandstenen, leisteen, traditioneel hardhout en exotische soorten hardhout creëren, evenals alternatieve stijlen, patronen met patronen, zoals zwart en wit schaakbord.

  Het tekenen op de coating kan op elke coating worden toegepast

  terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

  Vinyl tegel

  Designer vinyl tile (LVT) is het type vloer dat geschikt is voor individuele projecten. Dankzij de eenvoudige installatie kunt u uw kamer gemakkelijk transformeren in het weekend. Net als vinylplaat is tegel duurzaam, betaalbaar en onpretentieus.

  Vinyltegels voor individuele projecten

  keer terug naar het menu ↑

  Waar kan ik vinyltegels plaatsen?

  Dit type vloer kan worden geïnstalleerd op elk plat, waterpas oppervlak, met uitzondering van trappen, en wordt meestal gebruikt voor keukens, badkamers, gangen, spelruimten.

  Geweldig voor elke kamer.

  keer terug naar het menu ↑

  Hoe duurzaam is dit type vloer

  Gebruik bij normaal huis de vinyltegel goed tegen mechanische beschadigingen, waaronder van de voetgangersbeweging, kinderen, de gevallen voorwerpen. Fabrikanten van vinyltegels geven een garantie op hun goederen van 5 tot 10 jaar.

  Optie voor kinderkamer

  keer terug naar het menu ↑

  Beschikbare ontwerpen van vinyltegels

  De meeste vinyltegels worden geleverd met vierkante tegels van 30 x 30 cm, en u kunt een uiterlijk kiezen dat lijkt op stenen tegels, porseleinen tegels, hardhout, maar ook op klassieke geometrische schaakpatronen en nog veel meer.

  Vinylplaten kunnen van verschillende kleuren zijn. Voor de keuken is geschikt niet gemakkelijk vervuild.

  terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

  Engineered Stone Coating

  Dit type vloer is ontworpen met 70% kalksteen en andere veerkrachtige materialen om het perfecte alternatief voor natuursteen, porselein of keramische tegels te worden. Het heeft het karakter en de duurzaamheid waar je van houdt in vergelijking met traditionele tegels, maar zal tegelijkertijd meer warm en zacht onder je voeten zijn.

  Technieksteen identiek aan natuurlijk

  keer terug naar het menu ↑

  Waar kan technische steen worden geïnstalleerd

  Gebouwde steentegels kunnen overal in huis worden geïnstalleerd, met of zonder mortel. Ze zijn geschikt voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, zoals keukens, badkamers, kelders en wasserijen. Ze kunnen ook op de muren worden gebruikt als een afzonderlijk paneel om het gebied of de focus in de kamer te markeren. En, in tegenstelling tot keramische tegels, kan een technische steen worden geïnstalleerd over kleine onregelmatigheden op de vloer zonder het risico van scheuren.

  Stenen tegels in elke kamer

  keer terug naar het menu ↑

  Hoe duurzaam is dit type vloer

  Op de fabrikant van constructiesteen biedt, in de regel, een levenslange garantie. Dit type vloerbedekking vervult alle functies die u op de vloer nodig heeft:

  • geschikt voor kamers met hoge plafonds;
  • bestand tegen vocht, rotzooi en vuil;
  • vormt geen chips, zelfs niet bij het vallen van zware en scherpe voorwerpen.

  Over het algemeen is dit de perfecte vloer voor het huis en er is er maar één gebrek aan - het is een hoge prijs.

  Ideale vloer voor thuis. Originele en stijlvolle oplossing

  keer terug naar het menu ↑

  Welke stijl kan worden gemaakt

  Er zijn veel stijlen die u kunt bereiken met behulp van kunstmatige steen - leisteen, terracotta, travertijn, marmer - tot tegels met het effect van kunstmatig verouderd hout of linnen. In alle winkels is er een uitstekende mogelijkheid om de patronen te bestuderen om het uiterlijk, de verschillende afmetingen en de vorm van de tegels te kiezen, om de ruimte op alle beschikbare manieren winstgevend te transformeren.

  Verschillende textuur van technieksteen

  terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

  Klassiek laminaat

  Met dit type vloer kunt u het uiterlijk van exotisch hout of hoogwaardige steen tegen een lage prijs bereiken. Het is het gemakkelijkst om het zelf te doen, dus zelfs een beginneling kan de taak aan.

  Eenvoudig te installeren en heeft een andere textuur.

  keer terug naar het menu ↑

  Waar kan ik laminaat installeren?

  U kunt dit type vloer op bijna elke plaats installeren: badkamer, keuken, hal, lobby, eetkamer, woonkamer en slaapkamer.

  Prachtig laminaat in de woonkamer

  keer terug naar het menu ↑

  Hoe duurzaam is dit type vloer

  Laminaatvloeren zijn ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage in de meest actieve huisomgevingen en kunnen, afhankelijk van het gekozen product, een optie zijn voor commerciële gebouwen. Het heeft een gelaagde constructie met een versterkte toplaag om te beschermen tegen krassen, spatten, vlekken en krimp en een betrouwbare basis die zorgt voor vochtbestendigheid en stabiliteit.

  Laminaat voor de meest begaanbare kamer

  keer terug naar het menu ↑

  Welke stijlen van laminaatvloeren zijn

  Ongeacht uw ontwerpbeslissing, met laminaat zal het gemakkelijk te bereiken zijn, het zal er authentiek uitzien. Een hardhouten ontwerp kan rustiek, kunstmatig verouderd, handmatig schrapen en verbeteren omvatten. Ook populair is het effect van natuursteen, dat verkrijgbaar is in verschillende stijlen, van de stijl van Spaanse straatstenen tot leisteentegels.

  Verschillende texturen en vloeroplossingen

  keer terug naar het menu ↑

  VIDEO: Een vloer kiezen voor uw interieur

  Pin
  Send
  Share
  Send
  Send