Decoratie

Een babykamer versieren voor een verjaardag met je eigen handen. Verjaardag maken tot 7 en van 8 tot 15 jaar + 180 FOTO

Pin
Send
Share
Send
Send


Alle ouders streven ernaar om hun verjaardagsjongen een verrassing te bieden - ze kiezen hoe ze de kamer moeten versieren voor de verjaardag van het kind. Als je je herinnert waar het kind het meest van houdt, kun je een grote verrassing maken wanneer hij in een vrij korte tijd arriveert. Om dit te doen, heb je een paar helpers en een goed humeur nodig. Je moet rekening houden met de leeftijd en het geslacht van het kind, zodat de verrassing aangenaam voor hem wordt. De tiener zal overwegen dat de kleuter blij zal zijn als onzin. Alles is later in het artikel meer gedetailleerd.

Inhoud van dit artikel:

 • Verjaardagsfeest tot 7 jaar
 • Verjaardagsfeest van 8 tot 15 jaar
 • De indeling van de feestzaal in zones
 • Decor van de muur
 • Dressing voor themavakantie
 • Registratie van een kindertafel
 • Speelruimte
 • Fotogebied
 • Thema verjaardag
 • Een kind maken in een piratenthema
 • Prinses kamer
 • Disney-stijl kinderen
 • Mafia Style
 • VIDEO: De slimste ideeën voor het inrichten van een kamer
 • FOTOGALERIJ: De beste ideeën voor de decoratie van de verjaardag van kinderen
 • Verjaardagsfeest tot 7 jaar
 • Verjaardagsfeest van 8 tot 15 jaar
 • De indeling van de feestzaal in zones
 • Thema verjaardag
 • FOTOGALERIJ: De beste ideeën voor de decoratie van de verjaardag van kinderen
 • Verjaardagsfeest tot 7 jaar

  Kinderen houden erg van verrassingen en slapen goed genoeg, hierdoor kun je 's nachts een kinderdagverblijf versieren. Wakker worden in een nieuwe, feestelijke sfeer, het kind zal vanaf de ochtend de vakantie en uw zorg voelen.

  Regel een sprookje voor je kind

  Als u besluit om de kamer wereldwijd te veranderen, kunt u het beter in de woonkamer of in uw slaapkamer leggen.

  Thematische verjaardag kan eenvoudig en eerlijk worden geregeld, als de omgeving van de kamer overeenkomt met het gekozen plot. Hoogstwaarschijnlijk heeft het kind zijn favoriete stripverhalen, tekenfilms of games waarvan hij de continuïteit voortdurend vraagt ​​om te kopen, het is in deze geest dat je het landschap moet bouwen.

  Decoraties voor verjaardag met een thema

  Voor baby's jonger dan 3 jaar, wees voorzichtig met het gebruik van decoraties die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Stel dat een ballon barst, een baby angst aanjaagt, of hij geïnteresseerd is in een doek van hem en deze per ongeluk doorslikt.

  Gebruik decoraties voor fruit van papier

  Vergeet niet om de ouders van de kleine gasten te waarschuwen voor het verjaardagsthema, en uw kind zal blij zijn met de kleding van de gasten en de geschenken die echt interessant voor hem zijn. Terug naar het menu terug naar het menu

  Verjaardagsfeest van 8 tot 15 jaar

  Dit is het tijdperk waarin het kind al een serieuze interesse heeft in een bepaald onderwerp, hij heeft een hobby of favoriete personages uit films en boeken. Het loont de moeite dit deel van zijn leven goed te bekijken.

  Overweeg de belangen van uw kind in het ontwerp

  Voor een meisje en een jongen moet de kamer anders zijn ingericht - de jongen is waarschijnlijk niet blij met de instelling met roze ballonnen.

  Ruimte-ontwerpoptie voor een jongen

  terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

  De indeling van de feestzaal in zones

  Verdeel de ruimte in zones en begin met het daadwerkelijke gebruik van een plaats elke zone.

  1 gebied voor games;

  Versier de speelruimte afzonderlijk.

  2 tafel met snacks;

  Kies tussendoortjes waar je kind van houdt

  3 zoete fruittafel;

  Mooi ontwerp met chocoladefontein

  4fotozona.

  Regel een zone voor fotosessies ter nagedachtenis van de vakantie

  keer terug naar het menu ↑

  Decor van de muur

  Met behulp van gekleurd golfpapier, linten en scotchtape kan elke wand worden gedecoreerd in een fotozone en ernaast een plank met nepaccessoires worden geplaatst. Gewoon gekleurd papier met prints kan bij de opening van het filmfestival een muur zijn voor een foto. Foto's van de feestvarken, met de hulp van Photoshop, je kunt het grappig maken, of eruitzien als filmfiguren, en het over de muur plakken.

  Versier alles in thematische stijl van de hele vakantie

  Markeer een klein gebied voor felicitaties. Plaats een groot vel tekenpapier op de muur, ernaast binden gekleurde markeringen waarmee gasten gefeliciteerd schrijven voor de verjaardag man. Kinderen bewaren zulke momenten lang. Na de vakantie kun je op dit papier plakken met de beste foto's van het feest.

  De optie om een ​​poster te ontwerpen voor verjaardagsgroeten

  Fans of ballen gekleurd papier zijn lichtpuntjes op de muur, die het kind een goed humeur zullen geven. Multi-gekleurde regen zal gemakkelijk buigen, of speelse glans toevoegen aan gordijnen.

  Ballen en fans op de vakantie van het kind

  keer terug naar het menu ↑

  Dressing voor themavakantie

  Kom met een speciale kleedkamer, waar gasten die slecht voorbereid zijn op een thematische vakantie, de nodige sieraden, wieldoppen en vakantiestijlkleding kunnen kiezen. Kleine ballerina's kunnen bijvoorbeeld ballet tutu's proberen en piraten kunnen een bandana of ooglapje kiezen.

  Heldere caps met stripfiguren

  Als het thema van de verjaardag niet wordt bepaald, kunnen de kostuums volledig anders worden georganiseerd:

  • Clown pruiken;
  • grappige neuzen op elastische banden;
  • mantels van tovenaars;
  • oren en staarten van verschillende dieren;
  • luchtrokken voor prinsessen;
  • magische toverstokken en Jedi-zwaarden;
  • tiara's voor prinsessen.

  Hoe meer kleine maar belangrijke details u in aanmerking neemt, hoe helderder en authentieker de vakantie zal zijn. Kinderen zullen hoogstwaarschijnlijk tijdens de avond van kleding veranderen of ze veranderen. Het ontwerp van elke kamer zal er van profiteren, als je er een beetje magie aan toevoegt, maak het dan enigszins geanimeerd.

  Sla meerdere kostuums op voor een fotosessie.

  keer terug naar het menu ↑

  Registratie van een kindertafel

  Probeer het veilig te maken. Tijdens actieve kindergames kunnen gerechten van de tafel vallen of kan het been vastlopen. Zet hem zo ver mogelijk weg van het speelveld. Als de kamer klein is en er veel kinderen komen, plaats de tafel dan in een andere kamer. Kinderen brengen niet veel tijd aan tafel door.

  Thema-tabel voor kinderen met snoep

  Maak een aparte kindertafel, die snoep, drankjes, fruit zal zijn, het zal handig zijn als de kinderen in het proces van spelletjes willen opladen en eten. Versier de tafel met thema-afbeeldingen, lay-out strips of kleurboeken.

  Maak een tafel over het onderwerp van de vakantie

  Boven de tafel, span de plafondlampen, gel ballen op het plafond. Je kunt lichte snoepjes aan de touwen vastmaken, decoraties die boven de tafel blijven hangen. Probeer bestand te zijn tegen het kleurenschema van de tafel in overeenstemming met het thema van de vakantie. Om dit te doen, is er een enorme selectie van papieren borden, glazen, wijnglazen en tubes voor cocktails.

  Leeftijd kleuren

  Als de verjaardag wordt gehouden onder de auspiciën van piraten, moeten rode en zwarte kleuren de overhand hebben op de tafel, maar als het kind de voorkeur geeft aan eenhoorns, moeten de kleuren regenboogkleurig zijn.

  Piraat vakantie in rode en zwarte kleuren

  keer terug naar het menu ↑

  Speelruimte

  Dit deel moet het grootste gebied toewijzen. Tijdens de viering voor de kinderen organiseren wedstrijden, en meestal zijn ze behoorlijk actief. Hoe meer kinderen er op het festival aanwezig zijn, hoe meer ruimte er nodig is voor games. Als de baby klein is, regel dit gebied in de woonkamer.

  Woonkamer voor een verjaardagsfeestje

  Volwassen kinderen zullen hoogstwaarschijnlijk een voorvoegsel willen spelen of een vergadering met bordspellen willen organiseren, dit moment in gedachten houden en de nodige stoelen of tafels voorbereiden.

  Laat volwassenen niet zonder aandacht

  keer terug naar het menu ↑

  Fotogebied

  Deze plaats moet de essentie van het onderwerp weerspiegelen. Foto's van deze dag worden voor het hele gezin onthouden. De fotozone kan worden georganiseerd in de buurt van de candybar, waar je cirkels met nepsnor, wenkbrauwen en glazen op stokjes plaatst. Lichte frames, die kinderen kunnen optillen en van zichzelf kunnen nemen, kunnen aan de muur worden gehangen of aan de ballen worden bevestigd, en ze zullen in de lucht zweven.

  Het fotogebied moet voldoen aan het thema van de vakantie

  De slingers en lantaarns die zich over deze zone uitstrekken, geven de foto's een zeer plechtige uitstraling.

  Gedenkwaardige foto's laten niemand onverschillig

  terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

  Thema verjaardag

  Om games, felicitaties en geschenken ondergeschikt te maken aan één stijl, is het ook nodig om de ruimte in een of ander onderwerp te ontwerpen. Scènes voor leuke spelletjes in de sfeer van één thema zijn eenvoudig en leuk om met je kind te plannen.

  Bekijk alle decoropties voor feestdagen op onderwerp.

  Voor een thematische verjaardag moet je er rekening mee houden dat alle ruimte ondergeschikt moet zijn aan één stijl, en je zult de volgende regels moeten volgen:

  1 Vanuit de kamer moet u items verwijderen of decoreren die niet overeenkomen met het onderwerp. Stel dat je een Assepoester-ballfestijn hebt, dan zullen posters aan de muur met helden van strips of moderne films het uitzicht volledig bederven. 2. Het kleuren van het scherm zal helpen om de nodige entourage te creëren. Haast je niet om de kamer in één keer te versieren. Bij afwezigheid van bijvoorbeeld een tafelkleed met de gewenste tint, kies je een witte en versier je deze in de juiste kleuren. 3 Gebruik ballen gevuld met helium of bevestig ze aan het plafond, anders nemen ze te veel ruimte in beslag in de kamer. om dezelfde dure apparatuur of kleine dingen die je hart dierbaar zijn te verwonden of te breken.5 Bereid eenvoudige maar aangename complimenten voor gasten voor, die ze mee naar huis kunnen nemen ter herinnering aan de vakantie. Wees erop voorbereid dat sommige elementen van rekwisieten voor kinderen zichzelf ook willen behouden - koop eenvoudige en goedkope gadgets 6 Kies de onderwerpen die je echt onder de knie hebt en begin met de voorbereiding.

  Begin met het voorbereiden van de vakantie

  Vergeet het belangrijkste niet - de veiligheid van gerechten en decoraties voor kinderen, kies veilige voedselkleuren, als u nep-accessoires of tafeldecoraties moet tintelen.

  Een kind maken in een piratenthema

  Piraten zijn geliefd bij zowel jongens als meisjes en veel mensen willen het kostuum van Jack Sparrow proberen. Voor de viering in de stijl van de piraat zijn er veel scenario's, en versier de kamer in dit onderwerp niet moeilijk.

  Registratie van een kindervakantie in onderwerp van piraterij

  Je hebt nodig:

  • zwarte en rode ballen;
  • driehoekige vlaggen op de uitgerekte draad;
  • schatkaart aan de muur;
  • zwart - rood tafelkleed en gerechten;
  • black mark-cookies;
  • witte linten of zeilweefsel in het plafond;
  • cockedol en bandana's;
  • telescopen, ankers en handwielen voor decoratie en rekwisieten;
  • schepen van papier, opgehangen aan de ballen en zwevend boven de tafel.

  Een gedempt licht, muren gedrapeerd in een blauwe doek en een fotosessie in de vorm van een hut met ronde patrijspoorten helpen bij het creëren van de juiste sfeer. Met behulp van een lichtgewicht stuurwiel en gordijnen in de vorm van zeilen ontwerpt u de brug van de kapitein. Kinderen zullen graag deelnemen aan de creatie van het hele schip van stoelen en andere beschikbare materialen.

  Fotogebied voor de beste momenten van de vakantie

  keer terug naar het menu ↑

  Prinses kamer

  Hier, het belangrijkste ding - overdrijf het niet met roze, als de kamer oorspronkelijk in een andere kleur is ingelijst. Als deze wordt gedomineerd door geel of blauw, decoreer dan in deze tint, maar een beetje lichter dan de hoofdtint.

  Kasteel voor een kleine prinses

  Verplicht in de slaapkamer over het bed, een tafel voor de prinses met de nodige versieringen en een kledingkast.

  Creëer de juiste sfeer en helpt:

  1Kleine ballen onder het plafond, op de snaren waarvan bloemen en sneeuwvlokken van golfpapier worden geplaatst - ze zweven over de speelruimte en de feesttafel. 2 Accurate boeketten in de kamer. Je kunt een boutonnière maken van kunstbloemen met delicate tinten 3 Een kledingkast met veel pluizige rokken gemaakt van netmateriaal of ander licht materiaal, een plank met tiara's en andere versieringen. Vriendinnen zullen de hoeveelheid apparatuur waarderen die nodig is voor de vakantie 4. Een zone met een grote spiegel, in de buurt waar je een fotosessie met kleine prinsessen kunt regelen 5 Kleinere veelkleurige kronen met elastische banden voor de tafel. Ze kunnen allemaal op een apart bord worden gezet en de gast op het feest wordt ook een prachtige magische prinses. 6 Felle lichten, kleurrijke slingers en snoepjes die eraan hangen, sneeuwvlokken en ballerina's die in de lucht zweven, vullen de ruimte.

  Licht en luchtig vakantieontwerp

  Dit ontwerp is eenvoudig te ontwerpen in de stijl van kleine feeën die studeren in een speciale toverkunschool. Voeg hiervoor magische mutsen, sticks en capes toe aan de kledingkast.

  Vergeet de belangrijkste eigenschappen van prinsessen niet

  keer terug naar het menu ↑

  Disney-stijl kinderen

  Voor baby's jonger dan 6 jaar is dit onderwerp vooral dichtbij. Om een ​​mini-Disneyland te maken, heb je alles nodig met betrekking tot animatie:

  • Veelkleurige ballen, sparkles, bogen op de muren.
  • Tafelkleed in rode zwarte erwten doet denken aan Mickey Mouse.
  • Het decor op de muren in de vorm van stripfiguren.
  • Kostuums of delen van rekwisieten in de kast.
  • Heldere gerechten en tubes voor cocktails op tafel, servetten met tekenfilms.
  • Fotozone gedecoreerd in verschillende kleuren, of zelfs gedrapeerd met stroken doek of linten in een regenboog.

  Disney-helden tijdens de vakantie van uw kind

  Dit ontwerp is gemakkelijk te bereiken en zelfs een carnaval te regelen met kostuums die hoogstwaarschijnlijk elk kind heeft. Foto's van de vakantie zijn de helderste en meest opvallende.

  Carnaval op een kinderfeestje

  keer terug naar het menu ↑

  Mafia Style

  Volwassen studenten kiezen meestal onderwerpen die betrekking hebben op intellectuele games. De maffia-game is een beroemd kaartspel waarrond je een prachtig landschap kunt creëren. Hiervoor heb je nodig:

  • Bekijk de tafel met lekkernijen en snacks in de vorm van een meetlint.
  • Om de muren in de stijl van een loft te versieren - hiervoor kunt u op verschillende delen van de muurtekeningen baksteen of communicatie plaatsen.
  • Bereid een gebied voor op een foto met het interieur van de politie van Chicago. Dit helpt om aan het muurframe te hangen met de handtekening "wanted" en een hoogtemeter in de buurt.
  • Speelgoedgeweren en machinegeweren zullen volledig de comicity van wat er gebeurt weerspiegelen.

  Interieurdecoratie in de stijl van "Mafia"

  Wanneer u een kinderkamer maakt, vergeet dan niet dat de maximale ruimte vrij moet blijven, aangezien mobiele spellen meer tijd moeten krijgen dan rond de tafel te zitten.

  Kom met games over je feestje

  keer terug naar het menu ↑

  VIDEO: De slimste ideeën voor het inrichten van een kamer

  Bekijk de video: Zelf 3D-hand tekenen heel eenvoudige tekening cadeautje voor je ouders DIY kids (September 2021).

  Pin
  Send
  Share
  Send
  Send