Decoratie

Moderne ingangsmetaaldeur aan het huis. Van ontwerp tot decoratie + 175 FOTO

Pin
Send
Share
Send
Send


Vanwege de sterkte van het materiaal is staalconstructie de beste optie voor betrouwbare bescherming. Door sterkte-indicatoren van betrouwbaarheid zijn staalconstructies superieur aan houtproducten. Bij het betreden van een woning is het daarom verstandiger om dergelijke doeken te installeren. Dit is vooral belangrijk voor een woongebouw waarvan de ingang direct aan de straat ligt.

Staalconstructie is de beste optie voor betrouwbare bescherming.

Onder de vele modellen van stalen deuren is er een gradatie die ze scheidt in termen van bescherming, maximale levensduur en esthetische uitstraling. Voordat u een staalconstructie aanschaft, moet u zelf bepalen welk kenmerk belangrijker is voor de eigenschappen van uw behuizing. Terug naar het menu ↑ terug naar het menu

Selectiecriteria

De sterkte van de invoer hangt af van de dikte van de staalplaat, de interne structuur.

Voor producten voor gebruik buitenshuis, verdient het de voorkeur om voorkeur te geven aan de platen van staalplaat met een minimale dikte van 1,5 - 2 mm. Als de ruimte een hoge mate van bescherming vereist, moet u naast een krachtig sluitsysteem kiezen voor duurzamere staalplaten met een dikte van 3 mm.

De voorkeur gaat uit naar platen van staalplaat met een minimale dikte van 1,5 - 2 mm

Het apparaat bevat een kader (doos) met canvas. Het frame van een monolithische monolithische buis met enkele naad met een enkele las is betrouwbaar. Zo'n contour van het frame wordt gesloten genoemd. Een open U-vormig frame wordt ook gebruikt.

Het deurblad kan bestaan ​​uit één vel, twee vellen en drie vellen bestaande uit twee externe, waartussen het hoofdvel wordt geplaatst. In het geval van het gebruik van één buitenste staalplaat, is een paneel van spaanplaat, MDF of ander materiaal binnenin gemonteerd. Het ontwerp van de drie vellen is het meest duurzaam en betrouwbaar. De binnenlaag zorgt voor extra stevigheid.

Gesloten framecontour meest betrouwbaar

In het apparaat van de straatdeur moet worden voorzien voor zijn isolatie om te beschermen tegen bevriezing. Voor dit doel, leggen tussen staalplaten van minerale wol, geschuimd polyurethaan of andere kachels.

Een dergelijke isolatie wordt als intern beschouwd, is betrouwbaar. Je kunt ook opwarming bereiken met behulp van externe, interne decoratie, die niet alleen een aantrekkelijk uiterlijk aan het deurblad geeft, maar ook condensatie en bevriezing verlicht.

Mooi en helder uiterlijk trekt de aandacht.

terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

Typen uitwendig ontwerp

Nadat we de structuur van de stalen buitendeur hebben bestudeerd, die het uiterlijk van buitenaf beïnvloedt, gaan we verder met het bekijken van opties voor de buitendecoratie.

De buitenkant van de constructie moet worden gecombineerd met de gevel van het interieur van het huis en van binnen - met de stijl van de ontwerper van de kamer.

Ingangsontwerp - niet alleen bescherming, maar ook decor

Moderne modellen van inputstructuren, dankzij het gebruik van een groot aantal innovatieve afwerkingsmaterialen, worden gepresenteerd in verschillende ontwerpversies. Ze trekken aan met hun elegantie, elegantie of ingetogen eenvoud. Ze kunnen worden geselecteerd voor elke stijl die bij u thuis past.

Moderne modellen van toegangsdeuren kunnen voor elke stijl worden gekozen.

terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

Poederpolymeercoating en hamercoating

Het oppervlak van de metalen toegangsdeuren, bekleed met polymeerpoeder met behulp van een elektrische ontlading, hoge temperaturen, wordt resistent tegen externe mechanische schade, corrosie, aanzienlijke temperatuurveranderingen en ultraviolette straling.

Polymeercoating beschermt en verlengt de levensduur

Een dergelijke coating maakt het oppervlak niet alleen sterk, niet vatbaar voor beschadiging, maar geeft het ook een nobele uitstraling. Een verscheidenheid aan kleurnuances en methoden voor het aanbrengen van het poeder in de vorm van reliëfpatronen, stelt u in staat om op het oppervlak van het canvas een uniek ontwerp te creëren dat een waardige decoratie wordt.

Polymeercoating geeft een nobele uitstraling

Een vergelijkbaar uiterlijk kan worden verkregen met behulp van een hamerslaklaag. Deze coatingmethode is goedkoper en de coating is niet zo duurzaam als poederspuiten. Maar hun uiterlijk is identiek.

terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

Natuurlijke houten bekleding

Houten bekleding dient als extra thermische isolatie en geeft het uiterlijk

Voor de decoratie van het metalen deurblad met houten panelen, voornamelijk gemaakt van eiken, mahonie, dennen, beuken en kersen. Een dergelijke afwerkingslaag is niet alleen een extra thermische isolatie, maar geeft het uiterlijk van de welvaart en het welzijn van de eigenaars.

Gebruik voor het afwerken voornamelijk massieven van een eik, mahonie, een den, een beuk en een kers.

Deze deuren worden daarom vaak elite genoemd. Het hout van waardevolle soorten, voordat het wordt gebruikt voor decoratie, ondergaat een lange droogtijd bij een bepaalde temperatuur. Vervolgens wordt het behandeld, waardoor het oppervlak een bepaalde uitstraling krijgt, bijvoorbeeld, ze behouden de natuurlijke textuur of maken het oppervlak glad.

Massief houten deuren worden elite genoemd.

Het wordt in verschillende tinten voorzien van een beschermende laklaag. Ze gebruiken ook verschillende elementen van ornamenten in de vorm van ornamenten, geometrische vormen, verschillende monogrammen van gesmeed metaal, glazen inzetstukken, spiegels. Extra glans van het houten oppervlak wordt gegeven met behulp van meubelbeschermingsproducten.

Hout is gearceerd met een beschermende vernislaag.

terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

Oppervlaktebekleding met MDF-panelen

MDF is een gecomprimeerde vezelplaat gemaakt van houtsnippers van een kleine fractie. De afwerking van het metalen deurblad met dit materiaal vindt voornamelijk plaats aan de binnenzijde van de woonruimte. Trimmen aan de buitenkant met MDF is mogelijk als de structuur wordt beschermd met een vizier of als deze zich binnen de veranda van het huis bevindt.

Trimmen aan de buitenkant met MDF is mogelijk als de structuur is beschermd.

Beide zijden van MDF-panelen zijn gemaakt van natuurlijk fineer of PVC-folie met de textuur van natuurlijk hout.

MDF imiteert perfect de decoratie van natuurlijk hout, is een goede optie om het te vervangen. Met verschillende kleuren van het materiaal kunt u de afwerking kiezen voor elke ontwerpstijl. Het gebruik van extra sierelementen verbetert het uiterlijk aanzienlijk.

Met verschillende kleuren van het materiaal kunt u de afwerking kiezen voor elke ontwerpstijl.

terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

Gebruik voor het afwerken van vervalste items

Perfect om te versieren kunnen gesmede producten zijn van metalen staven. Patronen van krullen en verschillende ornamenten, gemaakt volgens de oude technologie van smeden met de hand, versieren effectief het deurblad, harmonisch complementair aan de algehele oplossing van de ingangsgroep, het fronton van het huis. Een bijkomend voordeel van een dergelijke afwerking is bescherming tegen het breken van het deurblad.

Extra voordeel - bescherming tegen hacking

Vaak worden vervalste items op het inzetstuk geïnstalleerd, gemaakt van glas. In deze combinatie zien ze er bijzonder expressief uit. Voor het grootste deel worden gesmede juwelen individueel gemaakt volgens de door de klant ontworpen schetsen, daarom zijn ze exclusief.

Gesmede juwelen worden individueel gemaakt en zijn exclusief

terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

Glas-in-loodraam en andere glazen inzetstukken

Metalen deurblad met glas inlegelement ziet er zeer indrukwekkend uit. Ondanks het feit dat het van glas is gemaakt, is de veiligheid niet aangetast. Doekjes met glas in lood zijn niet minder betrouwbaar dan gepantserde heavy-duty producten.

Dit wordt bereikt door een speciaal slagvast glas. Bovendien is vaak een glas-inlegelement gemonteerd in de uitsparing van het deurblad. Dit maakt het ontoegankelijk voor hacking. Gebrandschilderde deuren zijn geschikt voor installatie in landelijke herenhuizen, cottages, particuliere gebouwen met een omheind aangrenzend gebied.

Glazen inzetstukken voegen lichtheid toe

Dergelijke glas-in-loodgroepen transformeren de gevel van het huis aanzienlijk, waardoor het uniek is, omdat er vrijwel geen glas-in-deur is, vergelijkbaar met andere. Bijzonder helder gebrandschilderd glasinzet wanneer het door de stralen van de zon wordt verlicht.

Het effect van de glinsterende tinten van verschillende kleuren creëert in de hal een magische sfeer van licht en comfort. Daarom is er nu veel vraag naar glas-in-lood-inzetstukken.

Gebrandschilderd glaspanelen maken de gevel van het huis uniek

terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

Schilderen van deurblad alkyd en auto-email

Om het uiterlijk van de toegangsdeur te veranderen, kunt u emaille-schilderwerk gebruiken voor buitenwerk. Meestal gebruikt alkyd of auto-email. Alkyd-emailles geven deuren glans, bestand tegen atmosferische invloeden, chemische effecten, omdat ze alkyd-kwaliteit harsen bevatten die snel drogen en hun kleur lang behouden.

Alkyd-glazuren zijn bestand tegen weersinvloeden en chemicaliën

Met behulp van deze kleuren, met een enorme kleurvariëteit, kunt u een uniek design uiterlijk van het deuroppervlak creëren door het werk zelf te doen. Bijvoorbeeld, met behulp van een goud of zilver acrylverf kan een spectaculaire coating worden bereikt, een lust voor het oog.

Deur met wit email

Met de hulp van de patina bereik je het effect van veroudering van de deur, die lijkt op de ingang van een oud kasteel en een mysterieuze look creëert.

Recent worden auto-aerosol-emailverven vaak gebruikt voor het schilderen. Deze coating is betrouwbaar en ziet er solide uit. Met behulp van spuitbussen kunt u verschillende patronen van gemaakte stencils toepassen. De snelle dramatische transformatie van het deuroppervlak maakte deze tool populair in deze toepassing.

Vaak gebruikte aerosol automotive emailverf

terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

Interieurafwerking

De decoratie van de toegangsdeur aan de zijkant van de leefruimte moet overeenkomen met zijn stijl en moet tegelijkertijd niet in tegenspraak zijn met het ontwerp van buitenaf.

Het meest geschikt voor interieurdecoratie is coating:

De decoratie van de voordeur aan de zijkant van de woonruimte moet overeenkomen met zijn stijl.

  • plastic vinylpanelen;
  • van imitatie en echt leer;
  • gebruik van verschillende timmerhout: planken gemaakt van natuurlijk hout, MDF, fineer en anderen.

Wanneer u de invoergroep installeert, moet u beslissen welke weg wordt geopend. Het is beter als er buiten voldoende ruimte is om de opening van het web naar buiten te plannen. Dit maakt de gangruimte vrij en vormt bovendien een obstakel voor hacken.

Het is het beste om de deur naar buiten te openen.

De opties voor interieurafwerking zijn zoveel als aan de buitenkant. Maar hier is het noodzakelijk om uiterst voorzichtig te werk te gaan, omdat het verschil in stijl en kleur van de deur naar de algemene interieurstijl van de kamer meteen duidelijk wordt. Als bijvoorbeeld pastelachtige tinten de overhand hebben in de woonkamer en de hal, is de entreestructuur ook beter gedecoreerd in wit of een geschikte kleur voor de schaduw van de gang.

De discrepantie tussen stijl en kleur van de deur naar de algemene interieurstijl is meteen duidelijk

Als de inrichting van de gang voorwerpen van een andere kleur heeft, kunt u deze op de juiste toon inkorten. De combinatie van een wit deuroppervlak met binnenshuis binnenshuis tegen een contrasterende muur lijkt bijzonder expressief.

Contrasten zijn welkom.

Er is geen één-op-één ontwerpadvies voor de metalen toegangsdeur. Iedereen moet zelf bepalen welke stijl geschikt is voor het huis. Het hangt af van het interieur, de locatie van het huis, de voordeur erin.

Klimaat regionale omstandigheden en mogelijkheden moeten ook in aanmerking worden genomen. Maar er moet rekening worden gehouden met de bestaande basisvoorwaarden die aan elke inputgroep worden opgelegd.

Iedereen moet zelf bepalen welke stijl geschikt is voor het huis.

terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

Top 5 trendkleuren van toegangsdeuren in 2019

1 Ultraviolet

Sappig accent

2 Deep Black en Black Flame

Brute kleur

3 Donkere jade

Diepe nobele kleur

4Caliente

Vet rood

5Limon of geel

Zonnige schaduw

keer terug naar het menu ↑

VIDEO: De mooiste deuren kiezen

Bekijk de video: Op de Foto met de Sint Boeken of Inhuren? - (September 2021).

Pin
Send
Share
Send
Send