Decoratie

Soorten banketten voor de gang: met planken, stoel en hanger! 215+ (Foto's) De meest praktische voorbeelden van ontwerp

Pin
Send
Share
Send
Send


Mooie en functionele oplossing voor het ontwerp van het appartement zal zijn bankje in de gang met een zitje. Het product past netjes in een kleine gang.

We passen in het interieur van elke gang

Bij het zoeken naar banketten raden we aan rekening te houden met de stijl van het appartement, de grootte van de kamer en de kleur. Na meer in detail te hebben bestudeerd wat de productopties zijn, kunt u geen fouten maken bij het kopen en correct ontwerpen van de ruimte.

Eerder was het product eenvoudigweg ontworpen als een langwerpige bank, die binnenshuis werd geïnstalleerd (in de gang, slaapkamer of in een grote hal). Het is nu steeds gebruikelijker om het ontwerp te zien met een doordacht tot in het kleinste detailontwerp in de gang. Het ontwerp van de ontlasting is veel veranderd, omdat het steeds vaker wordt aangevuld met praktische elementen in de vorm van planken of laden.

Een variant van de lange bank, die populair is sinds de oudheid

Het zal interessant voor je zijn: REVIEW: Modern ontwerp van kasten in de gang: 95+ foto's - Ideeën voor interieurrenovatie

terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

Met stoel

Deze bank is geschikt voor een gang van elke grootte. Het meubilair is handig in gebruik, omdat het gemakkelijk is om de schoenen erop te verwisselen of om na de weg een aantal minuten te rusten. Modellen, aangevuld met een zachte zitting, bieden plaats aan één tot drie personen tegelijk.

Kies een bank met een zachte zitting is belangrijk voor de gang van elke grootte. Gesmeed product met een zachte zitting lijkt heel erg op een kleine bank. In zo'n beknopt model zijn er geen planken en laden, maar tegelijkertijd ziet het product er nog steeds met smaak uit.

Stoel optie - comfortabel en praktisch

Het meubilair is gemaakt van metaal, spaanplaat of MDF. Gesmede banquettes met een stoel vormen een ideale aanvulling op het interieur in de Empire-stijl, de barok of de Provence. Modellen gemaakt van MDF en spaanplaat, is een veelzijdige versie van meubels voor elke gelegenheid. De zitting kan worden gedecoreerd met stof of kunstleer.

Het zal interessant voor je zijn:REVIEW: Modern ontwerp van de gang in het appartement / huis (+200 foto's): het laatste nieuws van 2017

keer terug naar het menu ↑

Met stoel en plank

Een functionele oplossing voor de gang zal een banquette met planken zijn. Het product is gemaakt van verschillende materialen. Het is handig om deze variant van kastmeubilair te gebruiken voor het opbergen van schoenen.

Een zeer handige optie voor het opbergen van schoenen en dergelijke.

Een deel van de planken kan hier worden geopend en de andere helft wordt gesloten.. In de afdeling waar de planken open zijn, is het handig om casual schoenen te bewaren. Dankzij dit ontwerp is het mogelijk om de volgorde in de kamer te handhaven en praktisch elke centimeter te gebruiken, omdat de objecten altijd op hun plaats zijn. Een groot ontwerp kan maximaal 8 paar schoenen dragen en hoeft niet tegelijkertijd omslachtig te lijken.

De meest inventieve eigenaren van de woning kunnen niet alleen schoenen, maar ook andere items in een banquette met planken opslaan. Een esthetische aanvulling op het ontwerp maakt het mogelijk om boeken of figuurtjes op de plank te zetten. Bij binnenkomst in het appartement, kunnen gasten niet alleen het zachte zitje gebruiken om van schoen te veranderen, maar ook genieten van de prachtig gedecoreerde meubels.

Je kunt gaan zitten en de schoenen comfortabel verwisselen.

Het zal interessant voor je zijn:OVERZICHT: Ingebouwde kledingkast in de hal: 170+ Foto's van ontwerp en ideeën. Leren hoe de ruimte te organiseren

keer terug naar het menu ↑

Met stoel en lade

Rationeel gebruik van het gebied zal deze optie meubels helpen. Met dit ontwerp kunnen schoenen en andere accessoires worden verborgen voor nieuwsgierige blikken. De ruimte dankzij een bank met een doos ziet er netjes uit.

Gebruik in moderne interieurs meestal de doos met niet-scharnierende deuren. We geven de voorkeur aan modellen met schuifdeuren die geen vrije ruimte innemen.

Dankzij dergelijke dozen lijkt de kamer comfortabeler.

raad"Het appartement ziet er netter uit als de kleur van de banquettes harmonieert met de algemene achtergrond van de kamer. Neutrale tinten zijn geschikt voor een klassiek interieur." Meubels gemaakt in pastel, zand of beige kleuren zullen een ontspannen sfeer creëren in de gang. "Experimentalisten kunnen meubels kiezen die twee combineren tegenovergestelde schaduw. De stoel en laden kunnen bijvoorbeeld in het wit worden gemaakt en de rest van het ontwerp in zwart. Creëer een helder accent in de kamer en help de ontlasting van roze, blauwe of groene tonen, die tegen de algemene achtergrond opvallen.

Verfris het interieur met felle kleuren

Het zal interessant voor je zijn:REVIEW: Een achtergrond in de gang en gang kiezen (50+ foto's): maak een huisinterieur met je eigen handen

keer terug naar het menu ↑

C-zitting en rugleuning

Bij het kiezen van meubilair voor een ruime hal, geloven wij dat u aandacht kunt besteden aan een zeer comfortabel model met een rugleuning en een stoel. Eigenaren van een klein huis moeten zo'n omvangrijk model vermijden.. Een bank plaatsen is niet alleen belangrijk langs de muur, maar ook om een ​​ruimte in te delen.

De meest comfortabele modellen zijn de krukjes, waarbij de rugleuning en de zitting zijn gemaakt van zachte bekleding. Bijzondere aandacht voor het model met dit ontwerp moet worden besteed aan klanten met wie jonge kinderen of oudere familieleden wonen. We raden aan om een ​​bank met een hoge rug te kiezen voor het geval de structuur tegen de muur zal staan.

We gebruiken kussens als er geen zachte bekleding is

Kleine kussens - nog een mogelijkheid om het product comfortabel te maken. Ze kunnen worden gemaakt in neutrale of contrasterende kleuren. Met behulp van kussens kan een harde rugleuning of stoel veel comfortabeler worden gemaakt. Door de ruimte visueel te vergroten, kunt u ruime modellen met een lage rugleuning en armleuningen onder een hoek maken.

Het zal interessant voor je zijn:OVERZICHT: Hoe een kleine hal uit te rusten in een appartement met meubels? Mooi modern interieur (205+ foto's)


keer terug naar het menu ↑

Smal met zitje

We adviseren dat deze optie wordt geïnstalleerd in het appartement "Chroesjtsjovka", waarbij elke vierkante meter in de account staat. Wanneer de gang is ingericht in de stijl van minimalisme, is het ook belangrijk om aandacht te schenken aan dit model. Een smalle bank zal ook geschikt zijn om in een ruime kamer te kijken.

Tijdens het zoeken naar een dergelijk model is het belangrijk om aandacht te besteden aan dergelijke aanbevelingen:

  • Het model moet 35-30 cm breed zijn. Langwerpige constructies zullen het voor meerdere gasten mogelijk maken op hetzelfde moment comfortabel te zitten.
  • De lengte van een smalle ontlasting is vaak niet groter dan 100 cm. Door deze afmetingen kan het product in elk vrij gedeelte van de gang worden geplaatst en met andere meubels worden gerangschikt.
  • De hoogte van het product moet in het bereik van 40-50 cm liggen. Met dergelijke bankformaten kunt u gemakkelijk de schoenen verwisselen en een paar minuten rusten.

Smalle minimalistische ontlasting

raad"Als er een klein kind in het gezin is, denken we dat het belangrijk is om een ​​banket te kopen met een lengte van minder dan 40 cm. Een lage zitplaats zal comfortabel zijn voor de baby, omdat hij zijn schoenen kan monteren en vervangen zonder de hulp van zijn ouders."

Het zal interessant voor je zijn:REVIEW: Moderne ontwerpideeën voor de gang (+200 Foto's) - Stap in stap met 2017

terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

Gesmede constructie

Bij de ingang van het appartement kunt u met de smeedijzeren meubels de sfeer van aristocratie voelen, die duidelijk zal opvallen tegen de algemene achtergrond. Alle items hier zijn gemaakt van metaal. De gasten zullen zich zo comfortabel mogelijk voelen op de banquette, waar er een smeedijzeren rugleuning en armleuningen zijn.

Gesmede versie met rugleuning

De aanwezigheid van de zitting en de rug zal naar onze mening helpen om de ontlasting comfortabeler te maken. Als het interieur van de gang is ingericht in de oude stijl, zal deze versie van het meubilair er organisch uitzien. Gesmeed meubilair zal de kamer op een organische manier versieren, maar voor opslag zal het niet werken.

Modellen met complexe gepatroneerde plexus zullen er duur en toonbaar uitzien. De onderste plank in het product wordt meestal gemaakt in de vorm van een rooster.

Een beetje aristocratische sfeer

Kies een ontwerp van dit type is belangrijk voor een kamer in de stijl:

  • Barok;
  • Empire;
  • Provence;
  • Rococo.

Een brede selectie metalen modellen stelt u in staat om elke hal naar smaak te versieren. Het product kan in de vorm van een ovaal of vierkant worden gemaakt of een opengewerkt patroon hebben. Meer betaalbare prijs voor banken die zijn gemaakt door koude in plaats van hete smeden.

Het product kan elke vorm hebben.

Het zal interessant voor je zijn:REVIEW: Elegante hal in het huis (180+ foto's): De meest modieuze en betaalbare interieurs

keer terug naar het menu ↑

metaal

Wanneer het frame is gemaakt van metaal en het ontwerp volledig is bedekt met textiel, wordt een dergelijk product vergelijkbaar met een bank. Er zijn geen laden of planken, het ontwerp is niet geschikt voor het opbergen van schoenen. Extra comfort van een dergelijk model geeft de aanwezigheid van een zachte vulstof onder de bekleding.

Niet minder esthetisch, naar onze mening, zal een bank in het appartement kijken, waar metaal en textiel tegelijkertijd worden gebruikt. De poten en de achterkant zijn gemaakt van metaal, alleen de zitting is gemaakt van textiel. Meestal wordt de bodemconstructie aangevuld met een of twee metalen planken in de vorm van een rooster.

Metalen bank ziet er niet minder indrukwekkend uit

Het meest succesvolle product op metalen poten met een zitting (gemaakt van kunstleer) ziet er in stijlbeslissingen uit als loft en hi-tech. De meest eenvoudige en beknopte in het interieur ziet er vlakke stoelen. Voegt een kruk extra comfort toe met een zachte zitting. Metalen bodemplanken zijn geschikt voor het opbergen van dagelijkse schoenen.

De aanwezigheid van een metalen afwerking in het decor geeft het ontwerp extra elegantie. De zitting kan gemaakt zijn van textiel met een bloemkleur. De metalen constructie is ook in staat om de barokke gang aan te vullen. Het product zal mooi afsteken tegen de algemene achtergrond en zal passen in de rest van het kamerontwerp.

We voegen extra elegantie toe aan dit ontwerp.

terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

Onder schoenen

Dubbele en driedubbele banken zijn vaak bovendien uitgerust met een praktisch schoenenvak. Enkele constructie is het minst waarschijnlijk gemaakt wanneer planken worden geactiveerd. De hele familie kan schoenen in de krukken opslaan, die zijn gemaakt van verschillende materialen (hout, metaal, gecombineerde modellen).

Bank onder schoenen - klein en praktisch

Meestal dubbele ontwerpen zijn uitgerust met een plank voor schoenen. In het geval van drie- of langwerpige modellen kunnen partities worden gebruikt. Visueel gezien, dankzij scheidingswanden, ziet het ontwerp er niet zo omslachtig uit.

terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

Witte bank

We geven de voorkeur aan een witte banquette bij het in een discrete stijl inrichten van een kamer. Het meubilair van een lichte schaduw past prachtig in de witte hal, uitgegeven in een minimalistische stijl. Aan de ene kant van de kamer is het belangrijk om een ​​witte kledingkast te installeren en aan de andere kant een banquette.

Past perfect in de gang in het wit

We raden aan om een ​​hoekvormige banquette te gebruiken in een kamer met een klassiek interieur. Naast de bank is een grote gang belangrijk om aan te vullen met een tafel, een staande lamp en fauteuils. Het belangrijkste bij het regelen van een kamer is om meubels zorgvuldig te selecteren, zodat er geen sprake is van overvol.

Een banquette ingericht in twee contrasterende tinten: zwart en wit, rood en wit ziet er heel mooi uit in de gang.. In een lichte schaduw kan de zitting worden gemaakt, en de rest van het ontwerp in de tegenovergestelde schaduw. Zwarte kussens zorgen voor een helder contrast met de witte bank. Een metalen kruk in puur witte kleur oogt niet minder fel tegen de algemene achtergrond van de kamer.

Je kunt het witte interieur verdunnen met zwarte kussens.

Het zal interessant voor je zijn:OVERZICHT: Doe-het-zelf Wandmontage Hanger in de gang: met een schoenendoos, met een plank, met haken. Vergeet het gebrek aan ruimte!

terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

Met hanger

Functioneel meubilair zal naar onze mening een poef zijn waaraan een hanger is bevestigd. Met dit praktische product kunnen de gasten hun schoenen verwisselen en ook bovenkleding en een hoofddeksel ophangen. Wanneer de hanger en de bank in dezelfde stijl zijn gemaakt, ziet het er altijd netjes en smaakvol uit.

Meestal past deze versie van het product in de klassieke gang. Als het product is gemaakt van massief hout, ziet het er heel nobel en elegant uit. Bij het kiezen van meubilair voor de gang, is het belangrijk om de grootte ervan te overwegen. Een compacte hanger zal een ruimte van klein formaat aanvullen, waar het handig is om een ​​paar dingen op te hangen, een grotere gang zal worden ingericht met een ruimere versie van het ontwerp.

Optie met een hanger in de gang

Het zal interessant voor je zijn:REVIEW: Modern design Gang in het appartement en in een privéwoning met hun eigen handen. 175+ foto-ideeën met venster, ladder en andere ontwerpopties

Modellen met laden en legborden laten het meest praktische gebruik van het product toe en besparen ruimte in de kamer. Dankzij een groot aantal aanpassingen kan meubilair worden gekozen voor elke woonruimte.

Gesmede banketten worden beschouwd als niet erg praktisch in gebruik, omdat ze het meest relevant zijn om als decoratie te gebruiken. Eenvoudige opties voor de ontlasting (zonder planken en hangers) zien er beknopt uit, maar zijn niet geschikt voor opslag.. Smalle bankjes worden als niet al te ruim beschouwd, hoewel hun afmetingen geschikt zijn voor kleine gangen.


keer terug naar het menu ↑

VIDEO: Kies gemak in de hal

Pin
Send
Share
Send
Send