Decoratie

Keuken kroonluchters in een moderne stijl van interieur (255 + foto's). Welke moet je kiezen?

Pin
Send
Share
Send
Send


Kroonluchters in de keuken moeten twee basisfuncties uitvoeren, zonder welke de kamer zijn functionaliteit verliest. Wat voor soort? Lees om erachter te komen. Het lijkt ongelooflijk, maar de kroonluchters in de keuken kunnen de ruimte onherkenbaar transformeren! Overtuig uzelf.

Keukenverlichting helpt om de basis te leggen voor comfortabel koken. Als u de keuken wilt opfrissen zonder er veel geld aan uit te geven, werk dan de armatuur bij, waardoor deze het brandpunt van de kamer wordt. Het verbetert het algehele ontwerp en lost het probleem op met comfortabele verlichting.

Kroonluchters zijn niet alleen voor eetzalen. Omdat de keuken centraal staat in het huis, dient deze niet alleen voor het koken en bewaren van voedsel, maar ook als de belangrijkste plek om te eten en tijd door te brengen met uw gezin. In een dergelijke omgeving zal een goed gekozen kroonluchter niet alleen een verklaring afleggen over het ontwerp, maar ook een goede hoeveelheid licht geven wanneer dat nodig is.

<>

 • Waar moet u aan denken voordat u een kroonluchter koopt?
 • Welke kroonluchter om te kiezen?
 • Verlichtingsideeën
 • Hangende kroonluchter
 • Zwarte kandelaar
 • 16 interessante projecten van kroonluchters die je zelf kunt doen
 • Waar moet u aan denken voordat u een kroonluchter koopt?

  Overweeg de hoogte van uw plafond. De kroonluchter zal hoogstwaarschijnlijk de focus op de keuken zijn. Als je lage plafonds hebt, kun je iets korter en breder installeren. Als u hoge plafonds heeft, is er een mogelijkheid voor smallere, lange kroonluchters.

  Keukenlampen helpen bij het leggen van de basis voor comfortabel koken

  De keuze hangt af van de esthetiek van uw huis en de hoeveelheid ruimte waarin ze zullen werken. Meet op de juiste manier uw keuken om de grootte van een geschikte kroonluchter, de hoogte, breedte, diepte en het gewicht ervan te bepalen (om te zorgen dat het plafond deze kan ondersteunen) om de meest geschikte optie te vinden.

  Verfijn dan de opties voor kleuren, kleuren en functies die gecombineerd worden met de inrichting van de keuken. Overweeg een kroonluchter te verlichten om te zien hoe helder deze zal zijn.. Als de kroonluchter niet helder genoeg is, kunt u een andere optie overwegen of uw keuken aanvullen met extra verlichting in de vorm van muurblakers of lokale ingebouwde verlichting op de kasten.

  Kies een kroonluchter strikt onder de stijl van de hele keuken

  In grote keukens, waar een tafel in het midden van de keuken staat (bijvoorbeeld een keukeneiland), moet u nadenken over het ontwerp van de kroonluchter boven dit gebied. Afwijken van de traditionele keuken kroonluchters en lampen, die meestal breed en rond zijn, kijken naar niet-standaard oplossingen in de vorm van paden die de contouren van dit eiland passen. Of overweeg een set mini-lamphangers op te hangen in plaats van een grotere armatuur.

  Je zult dezelfde lichtstroom bereiken en je verbazen over hoe minipendels met visuele waarneming spelen. Tot slot, wanneer er voldoende ruimte beschikbaar is aan het plafond, denk aan een plafondventilator om de verstikkende lucht in de keuken te laten circuleren en als een alternatieve lichtbron te dienen.

  Wees niet bang om weg te gaan van traditionele keukenluchters en lampen.

  keer terug naar het menu ↑

  Waar moet de kroonluchter zich bevinden?

  Het kiezen van de locatie van de kroonluchter stopt niet noodzakelijkerwijs in het midden van het plafond. Als u niet zeker bent van deze positie, wijzigt u deze met een verlengsnoer en een elektricien.

  De keuze van de locatie voor het plaatsen van verlichting in de ruimte is erg belangrijk, omdat deze beslissing afhankelijk is van het succes of falen van het decor. Denk aan waar in de kamer je meer licht nodig hebt en waar minder.

  Het is belangrijk om de juiste plaats voor verlichting te kiezen.

  Als u de tafel wilt aansteken, denk dan eens aan de locatie van de kroonluchter erboven. Als de lengte van de tafel het toelaat, installeer dan meerdere kroonluchters boven de tafel, gescheiden door ten minste 60 cm ertussen.

  terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

  Welke kroonluchter om te kiezen?

  In de keuken, waar de verlichting als functioneler dan decoratief wordt beschouwd, is de kroonluchter een geweldige optie om de stijl van dit gebied te helpen bepalen. Moderne kroonluchters in de keuken zijn een goede manier om de aandacht te vestigen op de esthetiek van het kamerontwerp.

  keer terug naar het menu ↑

  Traditionele stijl

  Traditioneel interieur kan verschillende dingen betekenen voor verschillende mensen, afhankelijk van het gevoel dat ze in een kamer of huis willen. Traditioneel decor kan bijvoorbeeld formeel of informeel zijn. Over het algemeen wordt een traditioneel huisdecor gebruikt om de kamer een comfortabel, "huiselijk" gevoel te geven.. Dit is een blik op de ruimte voor warme vergaderingen, die niet zonder elegantie en handige verbeteringen is.

  Dit ontwerp is zeer geschikt voor warme familievergaderingen.

  Deze stijl bevat meestal rijke houtachtige tonen zoals:

  • cherry;
  • esdoorn;
  • mahonie.

  Het heeft ook architecturale details zoals bogen, pilaren met inbouwkasten en elegant meubilair, zoals gebogen meubels, tafels met gebogen poten.

  Dus, de lamp moet uw ontwerp aanvullen.. Traditionele keukens zien er geweldig uit met kroonluchters boven de tafel voor eten, over het eiland, in het midden van de kamer, of met een combinatie van hen.

  Sommige mensen gebruiken verlichting niet alleen in de traditionele, maar in een overgangsstijl, die sommige moderne elementen aan de traditionele look en industriële notities toevoegt: dit ontwerp wordt ook wel 'stedelijk' genoemd. Beide geven je traditionele stijl een nieuwe look zonder al te ver weg te zijn van de afbeelding van wie je houdt.

  Traditionele keukens zien er geweldig uit met kroonluchters die over de tafel worden geplaatst voor maaltijden.

  Hieronder staan ​​een paar voorbeelden van keukens in traditionele stijl met een ongewoon lichtontwerp voor uw inspiratie.

  keer terug naar het menu ↑

  In moderne stijl

  Modernistische kroonluchter heeft het vermogen om een ​​gevoel van luxe toe te voegen. Goed gekozen voor een keuken eettafel of eiland, het is een geweldige manier om extra glans toe te voegen en indruk te maken op de gasten. In tegenstelling tot strikt functionele vormen van verlichting, zijn kroonluchters ontworpen om het ware karakter van de kamer uit te drukken.

  Maar naast decoratieve individualiteit bieden moderne kroonluchters een brede verlichtingsfunctionaliteit die kan worden aangepast en optioneel naar een speciaal gebied kan worden geleid. In combinatie met andere lampen, meubels en keukengerei zult u genieten van het creëren van een goed ontworpen en ingerichte kamer.

  keer terug naar het menu ↑

  Provence stijl

  De magie van de Provence ligt in de eenvoud van het leven. In dit idyllische landschap kunt u de antieke stijl voelen, die eeuwenlang perfect bewaard en geroot is. Als u een kleine Provençaalse verlichting in huis brengt, zult u merken dat uw ruimte meteen de geest van het beroemde Franse dorp vangt.

  De kroonluchters die handgemaakte kandelaars nabootsen zijn hier het meest geschikt. Het model met drie elektrische kaarsen heeft een compact formaat voor de kleinste keukens en eetzalen. Kroonluchters in de Provence-stijl hebbenDit is een andere sierlijke centrale stam, waaruit gebogen "takken" vertrekken met verschillende vormen van uiteinden en lampen. De kleur is pastel, warm, met een lichte "gele tijd". De winkels hebben veel modellen met helder gepolijst koper.

  keer terug naar het menu ↑

  In de klassieke keuken

  Een klassieke kroonluchter wordt gedefinieerd door gedraaide borstels, glinsterende kristallen en charmante antieke elementen. Deze modellen zijn geïnspireerd op het Victoriaanse erfgoed, meer op kunstwerken dan op functionele lampen, maar niet minderwaardig dan de laatstgenoemde op praktisch gebied.

  Het omvat ook de kroonluchters van Venetiaans en Murano-glas, die overeenkomen met verschillende trends, maar altijd hun romantische en elegante kenmerken behouden die hen onderscheiden.

  Een nieuwe trend is om deze luxe beelden te integreren in onze traditionele omgeving.

  Dankzij conservatieve kleuren, houten elementen, verschillende mooie krullen, zijn klassieke kroonluchters geschikt voor bijna elke keuken.
  terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

  Verlichtingsideeën

  Een goede verlichting kan meerdere niveaus van helderheid bieden, kleinere keukens groter maken en haar stemming en gevoel aanzienlijk veranderen. Het is belangrijk om te voldoen aan het schema dat zorgt voor taken voor voldoende verlichting en voor een gezellige sfeer.

  Bij het ontwerpen van de ruimte is keukenverlichting soms de laatste overweging, maar om de keuken goed te laten uitzien en functioneren, moet de ruimte goed worden verlicht. Deskundigen zijn unaniem van mening dat de beste tijd om een ​​beslissing te nemen over een nieuw verlichtingsplan in de planningsfase is wanneer u keukentekeningen samenstelt. Als u de dekking op een later tijdstip verlaat, kan dit een beperkte capaciteit veroorzaken.

  Een goed verlichtingssysteem in de keuken heeft minstens twee elementen nodig: een heldere, stille verlichting van het taakgebied voor veilig koken en koken, evenals sfeerverlichting om een ​​sfeer te creëren, architecturale kenmerken te benadrukken en de kamer interessanter te maken. U moet rekening houden met de volgende niveaus:

  • lokale verlichting. Licht op de kasten, direct boven de kachel, spoelbak en snijplank, zorgt voor een heldere, gerichte werkplek. Zorg ervoor dat u de lampen zo dicht mogelijk bij de voorkant van de kast plaatst, anders verlicht u alleen de achterkant van het werkoppervlak;
  • algemene verlichting. Voor een comfortabelere omgeving, overweeg dan verlichting die apart wordt geregeld, bij voorkeur als de apparatuur verschillende intensiteiten creëert wanneer op de schakelaar wordt geklikt;
  • wandlampen en spinnen zullen subtiele achtergrondverlichting toevoegen om de juiste atmosfeer in recreatiegebieden te bereiken;
  • accentverlichting. Accentverlichting richt het oog op interessante plekken in de kamer. Lampen die zijn ingebed in het voeteneinde van een keukeneiland, of een pad met verlichting, geven een zachte gloed over de vloer, waardoor een indruk van een "zwevend" object ontstaat. En de installatie van LED-lampen onder de rand van het tafelblad creëert een zeer aantrekkelijke omgeving, vooral als er barkrukken zijn.
  APC

  Blader door onze galerij met vensters met ideeën voor keukenverlichting.

  terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

  Hangende kroonluchter

  Hangende kroonluchters zijn hangende lampen die aan het plafond hangen met behulp van een ketting met een versnelling of op een hanger om een ​​grote ruimte en decoratieve aantrekkingskracht te verlichten. Traditioneel hebben dergelijke lampen verschillende niveaus van lampen en eindigen vaak in prachtige kristallen prisma's en figuren om licht te breken. Hang het over het eetgedeelte om de ruimte boven de tafel te plaatsen:

  • als je van het idee van klassieke kristallen kroonluchters houdt, kun je een in hoogte verstelbare versie vinden om je eten en je gesprekspartners te verlichten;
  • verfijnde bronzen en koperen modellen zorgen voor een moderne uitstraling;
  • modellen met decoratieve elementen kunnen er klassiek en vintage uitzien.

  Hoewel kroonluchters een bepaald gevoel van luxe en traditionalisme met zich meebrengen, hebben de stijlen van tegenwoordig een brede vorm en decoratie en kunnen ze bijna elk decorontwerp bevatten. Bijvoorbeeld deze retro-geïnspireerde ballen en geometrische details in de stijl van het midden van de eeuw. Moderne kroonluchters zijn meestal één niveau structuur, vaak gemaakt in de industriële, Aziatische stijl, de zogenaamde "galerijen" van hangende kroonluchters, opknoping van het plafond in groepen, zijn populair.

  Hangende kroonluchters van Murano-glas zijn populair, die dankzij hun harmonieuze vormen belangrijk zijn voor het decoreren van zowel kleine als grote ruimtes en het vergroten van hun waarde.In tegenstelling tot verlichting dicht bij het plafond, kan hangende verlichting meer significante visuele effecten creëren.

  keer terug naar het menu ↑

  Tiffany kroonluchters

  De beroemde hangende kroonluchters in klassieke stijl met glas-in-loodramen "Tiffany" creëren een exclusieve uitstraling van het interieur. Hun warme gloed speelt met rijke tinten groen, roze en bruin, en ziet eruit als een kunstwerk, dat de geschiedenis van de late 19e en vroege 20e eeuw belichaamt. Het ontwerpidee is geïnspireerd op de charme van natuurlijke weiden en hun horizontale lijnen. Daarom hebben de meeste ontwerpen een echo van deze esthetiek, waardoor de schoonheid van de omringende wereld wordt onthuld.


  Ze presenteren ontwerpmotieven met planten, insecten of basisgeometrie, die de unieke architectuur van de huizen uit die tijd weerspiegelen. Ongeacht het ontwerp van het glas in lood, ze bieden allemaal een gedempte gloed en geven de kamer onmiddellijk een vriendelijk en gezellig gevoel.

  Boven de tafel

  Tafels zijn meestal de meest voor de hand liggende plaats voor deze kroonluchter, maar Tiffany-verlichting kan er ook geweldig uitzien op een centrale plek in de keuken. Omdat deze stijl van verlichting zo populair is, begon Tiffany een hangende vorm te produceren die geschikt is voor keukeneilanden en schiereilanden.Daarnaast is er moderne verlichting in Tiffany-stijl, die zijn gemoedstoestand weerspiegelt, maar in een vernieuwde en moderne stijl.

  Tiffany ziet er geweldig uit in het midden van de keuken

  De keuken, goed gedecoreerd met deze stijl, betekent houten meubels met een nobele tint, motieven geïnspireerd door de natuur op tapijten en textiel, veel accessoires in vlooienmarktstijl.

  keer terug naar het menu ↑

  Jacqueline kroonluchter

  Op visueel vlak biedt Jacqueline veel comfort en is geschikt voor alle liefhebbers van schoonheid. Deze lamp vult de ruimte met glinstering, dankzij de glazen sieradenkraal en de antieke afwerking met koper.

  Het ontwerp bestaat uit afzonderlijke stukjes decoratieve kralen die netjes naar beneden lopen tot een centraal accent. Het doorschijnende oppervlak (en de kralen zelf) maken het gemakkelijk om licht uit te filteren in een dynamische, flikkerende modus, waardoor een atmosfeer wordt gecreëerd en de omringende ruimte wordt verlicht.

  Elke lamp, inclusief hangers, kroonluchters, staande lampen en buitenverlichting, bevat natuurlijke materialen en een unieke handgemaakte afwerking, waardoor een unieke uitstraling en sfeer ontstaat die een blijvende indruk achterlaten.

  Spider Lampen

  "Spiders" is een industriële stijl die vanuit het westen naar ons toe kwam, waar mensen verslaafd zijn aan projecten die met hun eigen handen zijn gedaan, karakteristieke hangende modellen hebben bedacht, die hun naam te danken hebben aan de bevestigingsmethode: wanneer de draad met een lamp aan het uiteinde in het midden wordt onderschept en op de muur wordt bevestigd in de vorm van een kroonluchter, zodat het eindproduct uit een bundel van dergelijke draden echt lijkt op de figuur van een spin.

  Deze modellen zijn eenvoudig zelf te maken, maar pas op voor hoogspanning - voordat u met elektriciteit begint, moet u het hele appartement loskoppelen van de elektriciteitsvoorziening, anders wordt dit idee levensgevaarlijk.

  Dit project is geschikt voor keukens in industriële en loft-stijl, maar ook in elke ruimte die is afgestemd op het creatieve en creatieve motieven bevat.

  keer terug naar het menu ↑

  Aanpassingshoogte

  Een wijdverspreide regel onder binnenhuisarchitecten, gedicteerd door de behoeften van verhoudingen en harmonie, is opgehangen kroonluchters op zijn minst een kwart van de afstand tussen het plafond en de vloer. Dit betekent dat bijvoorbeeld in een ruimte met een hoogte van 4 meter de kroonluchter niet minder dan een meter van het plafond moet worden opgehangen. Natuurlijk kunnen er uitzonderingen op deze regel zijn, afhankelijk van je smaak en creativiteit. Maar een van de tips die ze geven is om de hangende kroonluchter niet laag in de gangen te hangen, zodat deze geen obstakel wordt, omdat mensen voorover zullen buigen, zelfs als het object 20 cm langer is dan hun hoogte.

  raadAls de kroonluchter boven de tafel hangt, moet deze op een afstand van ten minste 90 cm van de bovenkant van de tafel worden gehouden.

  Wanneer u moet kiezen waar u de kroonluchter wilt plaatsen en op welke hoogte, moet u de andere persoon vragen om u te helpen, om de afstand zo goed mogelijk in te stellen en een ander gezichtspunt te hebben.

  terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

  Zwarte kandelaar

  Niets maakt een gewaagdere uitspraak dan een zwarte kroonluchter. Regaal, zelfverzekerd en oneindig stijlvol, zwart is de kleur die het hele ontwerp in één beweging verhoogt.Hier zijn enkele tips voor het decoreren van zwarte kroonluchters:

  • eenvoudige, brede vormen zien er spectaculair uit in ebbenhout;
  • aangezien donkere lichten de aandacht trekken, is het beter om een ​​fout te maken bij het kiezen van de schaal naar beneden, omdat het object nog steeds een grote visuele impact zal hebben;
  • Zwart past goed bij bijna elke kleur, maar om het product er organisch uit te laten zien, is het beter om het aan te vullen met minstens één of twee andere elementen van zwart.

  Zwart is de kleur die het hele ontwerp in één beweging verhoogt.

  Je zult houden van hoe een donkere kroonluchter je ruimte kan transformeren, kies gewoon een afbeelding die je stijl aanvult.

  Het zal interessant voor je zijn:

  Welke moderne kroonluchters en lampen zijn geschikt voor de hal / keuken / slaapkamer? 205+ Foto-opties met spanplafonds

  Hoe zet je een kleine bank in de keuken? 200+ (Foto's) Gezellig keukeninterieur

  Modern behang voor de keuken (240 + foto): Ideeën 2017

  Modern behang voor de keuken (240 + foto): Ideeën 2017

  terug naar menu ↑ terug naar menu ↑

  16 interessante projecten van kroonluchters die je zelf kunt doen

  Kunststof en ander afval vormen een groot probleem voor het milieu, omdat niet iedereen zich zorgen maakt over de verwerking ervan en het resultaat is behoorlijk schadelijk voor het milieu. Daarom wil ik deze niet-standaard oplossingen voor keukenverlichting aanbieden om zaken met plezier te combineren.

  Bekijk deze foto's om u te laten inspireren door geweldige voorbeelden van hoe u een mooi en nuttig kunstwerk uit oude flessen kunt maken. Er is iets heel speciaals aan het nemen van een dagelijks, vergeten voorwerp en het te veranderen in iets nieuws, opwindends en, voor het grootste deel, winstgevend.

  keer terug naar het menu ↑

  Lamp van plastic lepels

  Ontwerper Jaroslav Olenev werd uitgeroepen tot winnaar van de ecologie- en ontwerpsector van het tijdschrift Future Now voor dit model. Dit is echt een zeer creatieve manier om de gerechten die in overvloed zijn overgebleven te ontdoen van ijs, picknicken, dus begin ze te bewaren in plaats van ze weg te gooien.

  Optie van plastic lepels

  keer terug naar het menu ↑

  Cupcakellantaarn

  Denk aan de beroemde "Ikeev" papieren lantaarns, die twee penny's lijken te kosten? Als je ze had, dan weet je hoe gemakkelijk ze vol gaten waren - een onhandige aanraking was genoeg om een ​​gat te maken. Maar in plaats van deze elegante kleine dingen in de steek te laten, kun je er nu een unieke lantaarn van cupcakes van maken. Het enige wat je nodig hebt is lijm en cupcakes, en je krijgt iets compleet nieuws en ongewoons.

  keer terug naar het menu ↑

  Sterrenlantaarn

  Hier is nog een goed gebruik voor je oude, gescheurde papieren lantaarn: sterrenlicht, dat eigenlijk een beetje op stalactiet lijkt. Het enige wat je nodig hebt is:

  • papier;
  • lijm;
  • scharen;
  • geduld.

  Het project is vooral moeilijk om te doen, maar het resultaat is het waard.

  keer terug naar het menu ↑

  Kunststof kroonluchter

  Knip de onderkant van de plastic fles en je ziet een onverwacht patroon. Mooi bloemenontwerp! Deze kroonluchter is heel gemakkelijk te maken: u hoeft alleen uw plastic bloemen af ​​te knippen met een verwarmde lijn of een gewoon mes.Er is ook voldoende ruimte voor uw eigen creativiteit: u kunt elke gewenste vorm creëren, zodat u een werkelijk unieke herontworpen kroonluchter heeft.

  keer terug naar het menu ↑

  garen

  Deze optie werpt verbluffende schaduwen op de muren.

  Dit is een van de grappigste projecten, hoewel er een grote kans is om het te smeren met de lijm zelf en de omliggende oppervlakken. Meng garen gewoon met behanglijm of PVA, wind om een ​​grote, opgeblazen ballon en barst dan de ballon zodra de ballon droogt. Het garen behoudt zijn ronde vorm en geeft je een ingewikkeld webpatroon. Hij werpt ook prachtige schaduwen op de muren.

  keer terug naar het menu ↑

  Lace Lamp Shade

  De methode en het concept van deze lampenkap zijn in principe hetzelfde als in het geval van garen. Alleen in dit geval bedek je de ballon met gebreide servetten (je moeder of oma heeft dit misschien in de kast).Zorg ervoor dat u een spaarlamp gebruikt, zodat de lijm de lijm niet smelt.

  keer terug naar het menu ↑

  Wijnkurk Kroonluchter

  Als je van wijn houdt, dan is dit het idee voor jou. Als u een oude ventilator in de buurt heeft, kunt u deze demonteren en de ventilatorgrill als uitgangspunt gebruiken waarop u de kurk kunt ophangen. Als u er geen hebt, en u niet echt een gebruikte ventilator wilt kopen, kunt u eenvoudig duurzame draad gebruiken en in een ronde (of zelfs vierkante) vorm buigen.

  Wijnkurkmodel

  keer terug naar het menu ↑

  Wijnfles kroonluchter

  Om een ​​waardig gebruik van lege wijnflessen te vinden, let op dit project. Een ontwerp als dit is niet genoeg waard in winkels, maar het is eenvoudig om zelf wat geld te besparen en, nog belangrijker, om tevreden te zijn met wat je hebt gedaan.

  keer terug naar het menu ↑

  Houtfineer

  Dit is een geweldige moderne look voor een saaie hanglamp. Je hebt echt niet veel accessoires nodig, en het eindproduct ziet eruit als in een modetijdschrift! Met zo'n licht materiaal kun je een nog grotere vorm krijgen, als je iets spectaculairder wilt maken. Gebruik een nietmachine om het formulier te beveiligen.

  Ongebruikelijke houtfineeroptie

  keer terug naar het menu ↑

  Verlichtingsarmaturen

  Dit is een project voor de keuken boven je werkruimte: oude kaasraspjes. Als je het onderwerp recycling wilt behouden, in plaats van goedkope raspjes te kopen, kun je je vrienden vragen of ze al dan niet oude hebben om je te geven. U hoeft alleen maar een gat door de handgrepen te boren om ze op een houten balk te bevestigen.

  keer terug naar het menu ↑

  Tin schaduw

  Als u vaak frisdrank drinkt, moet u misschien flesopeners gaan sparen om er een schitterende, aantrekkelijke lampenkap van te maken. Afhankelijk van hoeveel u kunt monteren, kunt u het klein maken voor een bureaulamp, of groot voor hangende / plafondverlichting.

  Hun blikjes aansteken

  keer terug naar het menu ↑

  Een oud armatuur bijwerken met een betaalbare methode

  Natuurlijk hoeft u niet altijd een volledig nieuwe afbeelding helemaal opnieuw te maken. Probeer een nieuw gezicht te vinden in de bestaande objecten om je heen. Als je een standaard Ikea smeedijzeren kroonluchter hebt die al verveeld is, kun je deze in jute wikkelen om een ​​helderdere, meer neutrale, meer natuurlijke versie te krijgen.

  Bijgewerkte lamp met jute

  keer terug naar het menu ↑

  Pingpong-ballamp

  Niemand zal ooit kunnen raden dat je heldere, mooie moderne lamp echt is gemaakt van spuitbekerpinkballen! Het ziet er geweldig uit in de eetzaal, vooral als je kinderen hebt. Of u kunt elke kleurtoon kiezen die bij uw eetkamer past.

  keer terug naar het menu ↑

  Geparelde kroonluchter

  Wij zijn dol op dergelijke kralenkroonluchters omdat ze er elegant en elegant uitzien. Hun basis is eigenlijk een hangende draadmand, en de parels zijn goedkope parels van China,

  Pin
  Send
  Share
  Send
  Send