Decoratie

Loft-achtige appartementinterieur: 215+ Ontwerp foto's van onbeperkte ruimte voor zelfexpressie

Pin
Send
Share
Send
Send


Vaak in de stedelijke stijl trim penthouses van elite hoogbouw met toegang tot het dak. Ook zijn verlaten gebouwen met plafonds vanaf 4 meter, grote ramen en een ruime indeling zonder schotten hiervoor geschikt.

Loft in het interieur

Ontwerpers maakten ongemakkelijke gebouwen tot comfortabele studio's. Waar het mogelijk is gasten te ontvangen, perfomensy uit te voeren, handige hoeken uit te rusten voor creativiteit en rust.

In de oorsprong van het uiterlijk

Het eerste loft appartement verscheen in de jaren 50 in de Verenigde Staten, tijdens de crisis. Het begon allemaal op een moment dat veel ondernemers gedwongen werden hun productie uit de stad te halen vanwege de hoge huur. Onbewoonde, verlaten zolders, drukkerijen en werkplaatsen in het productiegebied werden door mensen met creatieve beroepen verwijderd. Grote ruimtes met plafonds van zes meter waren geschikt voor het organiseren van showrooms of workshops.

Het eerste loft-appartement verscheen in de jaren 50 in de VS.

Kunstenaars, architecten en andere eigenaren van dergelijke "appartementen" letten niet op het interieur. Ze hadden alleen een plek nodig om te werken, tentoonstellingen te houden en evenementen te houden. Daarom lieten ze in de opstelling vaak muren, vloeren en plafonds achter zonder afwerking.

Van binnen was alleen het nodige meubilair geplaatst. Het gebrek aan decor was gevuld met auteursrechtelijk beschermde kunstwerken. Grijze beton, bakstenen of plankenmuren dienden als basis (tentoonstellingsstand) waarop kunstvoorwerpen er goed uitzagen. En grote ramen samen met hoge plafonds maakten de kamer vrij licht en ruim.

Huidig ​​industrieel ontwerp in het interieur

In de loop van de tijd begonnen deze studio's te worden gebruikt als residentiële appartementen. Hiervoor waren ze uitgerust:

 • een badkamer. Het enige gebied dat werd afgesloten door scheidingswanden of muren;
 • kookzone. De keuken past vaak in een hoek van de kamer. Het bestond uit een kleine hoekset, een statief, nam daardoor weinig ruimte in beslag;
 • een plek om te rusten.

Lofts waren in trek bij Bohemians, maar ook bij jongeren die het minimalisme in het interieur op prijs stellen.

Voor deze stijl zijn gebouwen met plafonds vanaf 4 meter, grote ramen en een ruime indeling zonder schotten geschikt.

keer terug naar het menu ↑

Wat is anders?

Van Engelse loft vertaalt letterlijk: "duiventil", "zolder". Nu zogenaamde ruime kamers zonder scheidingswanden met een minimalistisch ontwerp in de stijl van industrieel. Hoewel dit interieur lijkt op de bovenverdieping van een industrieel gebouw, trekt het nog steeds aan met zijn originele ideeën en comfort.

Minimalistische kamer in industriële stijl zonder scheidingswanden

Nu zullen Lofts leren dankzij functies zoals:

 • open ruimte;
 • hoge plafonds met balken;
 • panoramische of gewoon grote ramen;
 • bakstenen of betonnen muren zonder gips;
 • cement of houten vloer;
 • niet-gesloten ventilatie- of waterleidingen;
 • het overwicht van wit in de finish;
 • ontwerper functioneel meubilair.

Maar het belangrijkste kenmerk van een moderne loft is de originaliteit van het idee, want kunst is een van de belangrijkste componenten van dergelijke interieurs. Omgaan met deze rol:

 • kunst doeken;
 • de sculpturen van de auteur uit verschillende materialen;
 • pin-up posters;
 • vintage meubels.

Evenals andere objecten van de klassieke kunst, die teruggaan naar het modernisme, moeten aanwezig zijn in het interieur.

keer terug naar het menu ↑

Wat zou de woonkamer moeten zijn?

Als je geluk hebt en je hebt appartementen met hoge plafonds en open plan, kun je gemakkelijk een comfortabele loft creëren. Hiervoor moet je een beetje tijd en moeite spenderen. En dat allemaal omdat de basis voor het interieur bijna klaar is en het alleen nodig is om het meubilair en de inrichting aan te vullen. De woonkamer moet:

 • Combineer verschillende architecturale oplossingen. Het interieur moet elementen uit de oudheid combineren met innovatieve oplossingen. Oude antieke meubels en moderne apparatuur. Prachtig decor en gebrek aan afwerking op oppervlakken, enz.
 • Uit te voeren voornamelijk in lichte tinten.
 • Heb gemengde verlichting. Het ontbreken van gordijnen op grote ramen en veel verschillende soorten verlichting maken de woonkamer behoorlijk licht.
 • Met plafonds tot 6 meter hoog kunt u structuren op twee niveaus met trappen maken. Op de tweede verdieping in de woonkamer kunt u een recreatieruimte of een bed regelen.
 • Hebben comfortabele grote meubels met een modern of klassiek ontwerp.
raadDe wanden en plafonds van de woonkamer moeten ruw en onbewerkt lijken. Als je ze gaat schilderen, neem dan lichte tinten.

Veel mensen maken een fout en zetten de muren waterpas voordat ze schilderen en passen vervolgens getextureerde pleisters en andere materialen toe. Dit maakt ze ongelijk. Als de muren baksteen of beton zijn, kunnen ze eenvoudig worden bedekt met witte of grijze verf.


De vloer in de woonkamer kan elke coating hebben. Houten parket of gelamineerd, laminaat, bulk of beton.

Vloer bedekt met tapijt zal misplaatst zijn. Gebruik ook geen grote vloerkleden op de hokken. Het is beter om ze te vervangen door natuurlijke schapenvacht of huiden. Ga terug naar het menu ↑

meubilair

Eenvoudig ontwerp en gigantische afmetingen zijn de kenmerken van meubels in loftstijl. Een van de centrale items in de woonkamer is een bank. In tegenstelling tot andere meubels, werkt het als een helder accent. Stoffering in leer of textiel moet uniform en rijk zijn. Zwart, rood, wit of grijs - ziet er goed uit in het interieur van het hok.

Meubilair fungeert als een helder accent.

Je kunt je geen woonkamer indenken en zonder audio en video. Er moet een grote tv worden geïnstalleerd of aan de muur tegenover de bank worden gemonteerd. Gebruik hiervoor de kast of beugels.

In de woonkamer, die wordt gecombineerd met een eethoek, plaats een grote tafel. Het ontwerp en de grootte van het model moeten worden geselecteerd in overeenstemming met de afmetingen van de kamer en andere objecten. Massief tafelblad kan verschillende vormen hebben. Het kan een zaagsnede zijn van een dikke boomstam of van meerdere naar beneden geslagen platen die op metalen steunen zijn bevestigd.

In de woonkamer zijn open rekken van hout en metaal, grote sokkels, dressoirs, stoelen en planken.

Interessant ontwerp met behulp van swing

Houten meubels kunnen een mooi design hebben of juist een ruwe, enigszins slordige afwerking hebben. Er zijn ook artikelen van de auteur gemaakt van restmateriaal. Modellen gemaakt van hout, leer, textiel, metaal zien er meer vertrouwd, minder vaak plastic, glas, enz. Worden gebruikt.

keer terug naar het menu ↑

decoratie

Vergeet het decor niet. Kunstvoorwerpen zijn een onmisbaar onderdeel van het ontwerp van de woonkamer in de Loft-stijl. Kies originele items gemaakt van restanten of originele werken. Het decor zal dienen:

 • grote klok aan de muur;
 • vazen;
 • lampen met verschillende vormen;
 • gips of metalen beeldjes;
 • schilderijen;
 • posters.

Kunstvoorwerpen vormen een onmisbaar onderdeel van het ontwerp in de stijl van een loft-stijl.

Als je een uniek interieur wilt creëren, vul het dan aan met designer- of designer-sieraden in de Loft-stijl. Ze kunnen voor bijna niets op vlooienmarkten worden gemaakt of gekocht. Terug naar het menu ↑

Slaapkamer interieur

De slaapkamer wordt beschouwd als de meest comfortabele plek in het huis en de zithoek in de ruime lofts is geen uitzondering. Het kan worden beschermd door schuifwanden en als de hoogte van het plafond dit toelaat, kunt u eenvoudig naar de tweede verdieping gaan. In dit geval bestel of bouw je een comfortabele trap gemaakt van hout, metaal, steen of beton.

De muren in de slaapkamer met een modern loft-interieur moeten ongelijk zijn en bedekt met witte verf. Hierdoor wordt de ruimte visueel vergroot en helderder.

De slaapkamer is de meest comfortabele plek in het huis.

Installeer vanuit het meubilair in de slaapkamer:

 • Groot comfortabel bed. Model kiezen, afhankelijk van de grootte van de kamer. Vaak stellen hoog functionele bedden met ruime nissen onder een ligplaats. Dit bespaart ruimte en maakt het interieur ergonomisch. Het bed kan worden gemaakt van afvalmaterialen of een verfijnd ontwerp hebben.
 • Open rekken. Dergelijke opslagsystemen plaatsen grote kasten. Ze passen goed in het interieur en stellen u in staat om decoratie, kleding, schoenen en cosmetica in de schappen te leggen. Tegelijkertijd worden rekken gebruikt als objecten voor het in zones onderverdelen van een kamer. Ze zijn geïnstalleerd in de buurt van een muur of op een andere geschikte plaats.
 • Scharnieren met scharnier zijn te vinden in verschillende maten, vormen en van verschillende materialen. Op de planken is het gemakkelijk om een ​​huisbibliotheek, decoratieve beeldjes, vazen ​​en fotolijsten op te stellen en op te slaan.
 • Trottoirbanden. Dergelijke items hebben een zeer ongebruikelijke vorm en een beknopt ontwerp. Zoals nachtkastjes gebruikte kisten, zeldzame bagage, ontwerpen gemaakt van hout of metaal in de vorm van de letter "P" en anderen.
 • Fauteuils. Als er veel ruimte is, installeer dan een comfortabele en originele fauteuil in de slaapkamer. Het model kan van verschillende materialen zijn gemaakt.

Kies een groot, comfortabel bed

Om het interieur compleet te maken, zorg voor verlichting en textiel. U kunt een comfortabele intieme sfeer creëren met behulp van rolluiken, gordijnen of Romeinse gordijnen gemaakt van monochromatisch grof textiel. En om de slaapkamer licht en gezellig te maken, is het de moeite waard om kroonluchters, lampen en verlichting te installeren.

keer terug naar het menu ↑

haard

Een open haard zal de slaapkamer vullen met warmte en het zal meer worden. Zo'n oplossing om iedereen aan te spreken die niet van gratis planning houdt. En het is niet nodig om een ​​echte open haard te gebruiken. U kunt een valse open haard installeren of deze imiteren. Het belangrijkste is dat het goed past in vorm, kleur en maat.

Open haarden zien er ook goed uit in een recreatiegebied of woonkamer. Terug naar het menu ↑

Badkamer en badkamer zonder franjes

Hoewel het niet gebruikelijk is om lofts in aparte kamers te verdelen, is deze 'regel' niet van toepassing op badkamers en badkamers. Vaak zijn deze kamers gesloten met scheidingswanden van verschillende materialen. Het is het gemakkelijkst om een ​​badkamer en toilet bij de slaapkamer of het recreatiegebied te regelen.

Gewaagde badkameroplossing

Als de ruimte hoge plafonds heeft, is het in de badkamers de moeite waard om de panelen te monteren en het plafond lager te plaatsen. Het moet zo worden gedaan dat de kamer er niet als een put uitziet. Grijs beton of losse steen ziet er organisch uit. Voor de vloer is het de moeite waard om een ​​keramische tegel te gebruiken die lijkt op een mozaïek, steen of plank.

raadAls er ramen in de kamer zijn, hang ze dan op met gordijnen of rolluiken. En om het licht te maken, gebruikt u minstens twee lampen of kroonluchters.

Grijs beton of zichtbare bakstenen zien er organisch uit

Om de stijl van de kamer expressiever te maken, moeten heldere muren ongelijk blijven. Gebruik hiervoor getextureerde keramische tegels die metselwerk of een betonnen muur nabootsen. Terug naar het menu

Mobiel meubilair

Naar het interieur leek niet leeg, in de badkamer, installeer de originele meubels. Bijvoorbeeld:

 • houten bank;
 • lage vintage kast;
 • rekken, scharnierend kluisje.

Originele gootsteen top

Dergelijke houten meubels maken de woonkamer in de badkamer bewoonbaar en comfortabel.

keer terug naar het menu ↑

sanitaire techniek

In de badkamer en toilet worden lofts gebruikt in hightech sanitair. Vaak zijn er ook zeldzame modellen met een ongebruikelijk ontwerp.

Niet-standaard optie

raadAls decor is het ongepast om snuisterijen in badkamers en badkamers te gebruiken. De uitzondering is kunstobjecten. Terug naar het menu

Keuken in loftstijl

De keuken in loft-stijl onderscheidt zich door zijn ruige wanddecoratie, ergonomische meubels, apparatuur en indeling. Vaak is dit geen aparte ruimte, maar een van de gecombineerde functionele gebieden in een studio. Om deze zone af te bakenen worden gebruikt:

 • meubelstukken;
 • verlichting;
 • verschillende soorten wanddecoratie;
 • meerlaagse verdieping.

De keuken in loftstijl heeft een ruwe afwerking

De keuken neemt niet veel ruimte in, maar is comfortabel en ergonomisch in gebruik. Deze lay-out is geschikt voor actieve mensen. Het ergonomische interieur van de keuken weerspiegelt perfect deze houding en levensstijl.

Het onderscheid tussen een dergelijke zone is een laconiek ontwerp, de nieuwste technologie en een ergonomische ruimte. Voor de decoratie van de wanden van de kamer en de vervaardiging van meubels met verschillende natuurlijke materialen. Dit vermindert de kosten van reparaties en zorgt voor een gezellige sfeer.

Meestal wordt deze keuken gecombineerd met andere ruimtes.

keer terug naar het menu ↑

verlichting

Er moeten verschillende verlichtingsbronnen in de keuken zijn. Naast daglicht moet er:

 • schijnwerpers;
 • LED-achtergrondverlichting;
 • kroonluchters;
 • hangende of plafondlichten;
 • schansen of vlekken.

Om de ruimte open en helder te maken, zorgt u ervoor dat het licht uit het raam de kamer binnenkomt. Het schermt geen gordijnen of gordijnen, soms gesloten met luiken of jaloezieën. Gebruik Romeinse blinds om de privacy te behouden.

keer terug naar het menu ↑

textiel

Textiel in keukens met een modern loft-interieur wordt zelden gebruikt. Tafels zijn niet bedekt met een tafelkleed, maar als dit ongemakkelijk is voor u, is het beter om modellen te kiezen uit natuurlijke stof met grove vezels. Het kan zijn:

 • jute;
 • handgeweven doek;
 • vlas;
 • matten, enz.
Het materiaal moet goed in kleur met andere items worden gecombineerd. Terug naar het menu

Keukenschort

De muur bij de kachel, gootsteen en bureaublad wordt altijd snel vies en het oppervlak moet regelmatig worden gewassen. Om het proces gemakkelijk te maken, moet u geschikte materialen gebruiken om af te werken. Keukenschort kan de vorm hebben van:

 • metselwerk;
 • beton;
 • houten planken.

Om het proces gemakkelijk te maken, moet u geschikte materialen gebruiken om af te werken.

In dit geval wordt de muur beschermd door een paneel van transparant gehard glas. Het beschermt het schort tegen vervuiling en is gemakkelijk schoon te maken. Maar het is praktischer om keramische tegels gemaakt voor beton, baksteen of platen te gebruiken voor decoratie.

keer terug naar het menu ↑

Set en ander meubilair

Headsets voor de keuken, kies de hoek en functioneel. Ze moeten degelijk, stijlvol en ergonomisch zijn. Vaak wordt de balk ingesteld, die ook wordt gebruikt voor zonering. Stoelen en hanglampen zijn ervoor geselecteerd. Deze items zijn gemaakt van hout, metaal en steen.

In andere uitvoeringsvormen kan de standaard worden vervangen door voetstukken van eilanden, die worden gebruikt als een eettafel en als een plaats om gerechten op te slaan.

Dergelijke modellen uit het massief worden goed gecombineerd met andere meubels, namelijk:

 • met kluisjes;
 • krukken of stoelen;
 • planken.
keer terug naar het menu ↑

decoratie

Voor het ontwerp van de keuken kiezen veel ontwerpers schilderijen of sculpturen van moderne auteurs, maken ze graffiti op een van de muren of hechten ze posters in de stijl van pin-up. De sculpturen van de auteur, gemaakt van metaal of hout, een lijst met foto's of producten van een vlooienmarkt lijken gepast.

De technicus moet pakken in een metalen behuizing of deze vakkundig achter metaal verbergen, evenals houten panelen. Koelkast, vaatwasser en andere apparatuur vakkundig gemaskeerde leisteen zelfklevend.

keer terug naar het menu ↑

Hal gebied

Uitrusting Loft, let vooral op de gang. Omdat het niet is gemarkeerd met muren, moet u grenzen verleggen met functionele meubels, vloeren met meerdere verdiepingen of andere stilistische elementen.

Besteed speciale aandacht aan het ganggebied.

De gang moet in lichte tinten worden uitgevoerd. De muren van de kamer zijn niet uitgelijnd, maar hebben een textuurstructuur. Ze kunnen worden geverfd als het oppervlak is bekleed met bakstenen of betegeld met tegels gemaakt voor metselwerk of beton. De vloer in de gang kan van hout, zelfnivellerend of bedekt met laminaat zijn.

keer terug naar het menu ↑

meubilair

De openheid die inherent is aan hokken, staat niet toe om omvangrijke kasten en dressoirs te installeren voor kleding en schoenen in de gang. Het is het meest geschikt om open hangers en planken te installeren voor opslag. Goed in de gang kijken open rekken.

Als uitzondering in ruime kamers installeert u ingebouwde kasten met spiegeldeuren.

Om dingen te lay-out, in de gang boven monteren ze open planken die lijken op planken in treinstellen. En leg ze al op ruime koffers, dozen of manden voor opslag.

De gang moet in lichte tinten worden uitgevoerd.

Onder de open planken gebruiken voor de opslag van seizoensgebonden schoenen. Ze zijn onder open kleerhangers gemonteerd. Dezelfde modellen zijn geschikt voor het opbergen van accessoires en gereedschappen voor de verzorging van kleding en schoeisel.

Planken zijn gemaakt van houten planken en metalen profielen, evenals een dik metalen gaas met een verchroomd of geverfd oppervlak. In de gang moet een grote spiegel zijn. De vorm en grootte van het frame moeten in het interieur passen.

Plaats geen omvangrijk meubilair in de gang.

keer terug naar het menu ↑

Loft-stijl loft

Industriële esthetiek is met name relevant in de decoratie van de zolder. De ruimte onder het dak van een gebouw met meerdere verdiepingen onder het hok zal jonge mensen en creatieve mensen aanspreken.

Zolderdecoratie maakt gebruik van dezelfde stilistische technieken als voor studio's of kleine appartementen. Maar het is noodzakelijk om rekening te houden met de eigenaardigheid van de kamer, namelijk het schuine plafond. Om de ruimte in dit gebied goed te gebruiken, plaatst u er een bed of meubilair voor opslag.

Door de aanwezigheid van een groot raam kunt u een lichte woonkamer organiseren. Omdat de ruimte helder zou moeten zijn, hangen de gordijnen niet.Leg veel levende planten op de vensterbanken of rekken bij het raam. Groene bloempotten en mooie potten verlevendigen het interieur en dienen als een helder accent.

Op de zolder woonkamer is het de moeite waard om een ​​grote hoekbank te plaatsen, en in tegendeel om een ​​video ruimte met moderne apparatuur te organiseren.

De keuken is beter te installeren in de hoek. Om dit te doen, stellen ze een hoekset, moderne technologie op en vullen deze aan met een bar of eilandvoetstuk. Als de plaats het toelaat, is ernaast een eettafel te installeren.

Het zal interessant voor je zijn:

Scandinavische stijl: 240+ Foto's van beknoptheid en terughoudendheid in ontwerp. Wat maakt deze stijl hierbinnen?

Hightech-stijl in het interieur (125+ foto's): alle nuances die verborgen zijn voor een onoplettend uiterlijk. Mooie designontwerpen

Provençaalse stijl in een modern interieur: 335+ Foto's van prachtige ontwerpen voor romantici en kenners van Frankrijk (in de hal / woonkamer / keuken)

keer terug naar het menu ↑

Industriële kroonluchters

Kroonluchters voor lofts hebben het ontwerp van een auteur en zijn gemaakt van de volgende materialen:

 • metaal;
 • een boom;
 • glas;
 • keramiek;
 • plastic;
 • beton, etc.

Het ontwerp van modellen verrast met ongewone vormen. Ze zijn vierkant, rond, zigzag of lijken op een onregelmatige geometrische vorm.

Ook zijn er kroonluchters van waterleidingen, hangers, glazen potten, enz.De kamers gebruiken verschillende soorten verlichting om ze helderder te maken.. Pak de kroonluchters op zodat ze er samen goed uitzien.

Ontwerp van modellen verrast met ongewone vormen.

Hangende kroonluchters op metalen kettingen met instelbare hoogte worden gebruikt als een van de belangrijkste lichtbronnen. Ze kunnen aan het plafond of de balken worden bevestigd en de hoogte aanpassen.

raadKies ontwerpmodellen van het originele formulier Terug naar het menu ↑

blinds

Ruim en licht interieur, doordrenkt van de geest van creativiteit en vrijheid, kan doen zonder gordijnen en gordijnen. Maar in de slaapkamer of lounge zijn er klassieke gordijnen.

Als het nodig is om de ramen te gordijnen met gordijnen, gebruik dan gordijnen gemaakt van een enkele kleur weefsel met natuurlijke vezels. Het kunnen linnen, katoen of jute-gestikte modellen zijn zonder patronen en patronen. Wat betreft de kleuren moeten ze licht zijn en goed worden gecombineerd met de stijl.

Het meest praktisch zijn gordijnen in grijze, witte of beige tinten.

keer terug naar het menu ↑

Decor en huisdecoratie met hun eigen handen

Op hokken geen onnodige items gebruiken. Elk detail wordt geselecteerd op basis van zijn functionaliteit. Deze regel is van toepassing op het decor. Vaak zijn de interieurs versierd met originele werken. Dergelijke kunstvoorwerpen zijn gemaakt van afvalmaterialen.

Geen extra items op hokken

De stijl moet vrijheid en gebrek aan een kader laten zien. Daarom kan het interieur objecten zijn met een ongewoon en gewaagd ontwerp. Daarom gebruiken ze als decor de dingen die ze zelf hebben gemaakt.

keer terug naar het menu ↑

Pallet meubilair

Houten pallets worden gebruikt om meubels te maken. Van hen kun je:

1Luxe bedframe voor slaapkamer

Om het te maken heb je een paar houten panelen nodig. Als het bed laag is, moeten ze in één laag op de vloer worden geplaatst en aan elkaar worden bevestigd. Als je een hoog bed nodig hebt, leg dan een andere laag over de onderste laag en leg ze samen. Op de top van het frame is het noodzakelijk om een ​​kant en klare orthopedische matras, kussens, beddengoed en een deken of deken te zetten.

Bed hun pallet

2Hoekbank voor de woonkamer

Het ontwerp van de pallet in de vorm van de letter "G" en zachte kussens vormen de basis van de sofa voor de woonkamer. Voor de vervaardiging besteed je verschillende houten pallets, 4 meter stof, een rol schuimrubber en 3-4 uur tijd. Pallets zijn eenvoudig te bevestigen met schroeven en om het frame er aantrekkelijk uit te laten zien, moet het met lichte tinten worden geverfd.

Hoekbank vanaf de pallet

3Lage salontafel in het recreatiegebied

Voor productie is genoeg één pallet. Het is noodzakelijk om de zwenkwielen van de steun eraan te bevestigen en de glazen bovenkant van boven te monteren. Glas moet gehard en schokbestendig zijn.

Mobiele salontafel

keer terug naar het menu ↑

Wij maken lampen zelf

Niet iedereen kan zelf lampen maken, maar iedereen die zich met een beetje creativiteit bezighoudt, kan lampenkappen aan. Hiervoor kunt u de beschikbare materialen gebruiken:

 • waterleidingen;
 • hangers;
 • glazen potten;
 • houten of metalen voorwerpen;
 • textiel.

De lamp die je zelf kunt doen

keer terug naar het menu ↑

Originele inrichting

De decoratie op de hokken zijn volledig ongebruikelijke objecten voor interieurs. Dit is:

 • fietsen die binnenshuis op muur- of plafondhangers worden opgeslagen;
 • open kleerhangers gemaakt van waterleidingen;
 • vloerhangers voor kleding van gekapte jonge bomen, zonder schors. Waar elke tak een haak is.
 • staande lampen van metaal;
 • interessante foto's of collages met houten lijsten;
 • drijfhout;
 • designmeubilair;
 • dierenhuiden;
 • steunen van een metalen profiel voor bloempotten;
 • spreien, handgemaakte tapijten.

Dergelijke designer dingen met een ongewoon ontwerp zullen de behuizing zeer aantrekkelijk en uniek maken.

Als het hok werd gecreëerd in een woongebouw, en het gebied is groot op hetzelfde moment, zijn de kosten van dergelijke woningen vrij hoog.

Pin
Send
Share
Send
Send